Friday, September 29, 2023
HomeGenelDáshi i pari tek lèkët, Binjakët tek bíznesi, e sígurt rènditja e...

Dáshi i pari tek lèkët, Binjakët tek bíznesi, e sígurt rènditja e 5 shènjáve me fát per këtë muaj

Dashë, java fíllon me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit, e cila zyrtarisht nis në dimër. Interesi juaj do të jetë në “detyrimet” shoqërore, si dhe në disa çështje profesionale që mùnd të kenë ngritur píkëpyetje për ju. Në të njëjtën ditë, Merkùri do të kalojë në shenjën e Bricjapit, diçka që do të lehtësojë komuníkimin, veçánërisht për çështje që lídhen me pùnët profesionale dhe detyrimet shoqërore.

Takimi i Jupiterit / Saturnit që do të zhvillohèt në shenjën e Ujorit më 21/12 do t’ju vërë në procesín e përqendrimit në disa márrëdhënie miqësore ose disa diskutime me kolegët tuaj, të cilat do të kríjojnë kushte të ndrýshme mes jush.

Dashuria, Në ditët e párá të javës dùket se do të shihni raste më profesionale për këtë dhe jeta juaj personale nuk do të jetë në qendër të interesit tuaj. Nëse tashmë jeni në një lídhje dhe keni ndërmárrë disa detyrime shoqërore së báshkù me partnerin tuaj, do të ishte mirë t’i jepni rèndësínë e dùhur dhe të mòs dùkeni “indiferèntë” ndáj tyre dhe partnerit tuaj. Nëse jeni të lirë, Afërdita në Shigjetar do t’ju ndíhmojë shumë për t’u afrùar me një person që është në mjedisín tuaj më të gjerë dhe do të japë dritën jeshile për një romancë të re.

- Advertisement -

Puna dhe Ekonomia, Punët dhe detyrimet që lídhen me sektorin profesional do të bëjnë páráqítjen e tyre nga fíllimi i javës me hyrjen e Diellit dhe Merkùrit në shenjën e Bricjapit. Do t’ju dùhèt t’i kushtoni vëmendje detajeve të tyre dhe të mòs mèrrni asgjë si të mirëqenë. Më 23/12 do të ketë një katror midis Marsit në shenjën tuaj të zòdíakut dhe Plutonit në Bricjap, i cili mùnd të kríjojë një atmòsferë elektrizuese në pùnë. Ndoshta sjell pèngesa për disa çështje profesionale ose favorizon ata që janë në pozítë të fùqísë profesionale

Demat këtë javë me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj miqësore të Bricjapit (21/12) do ta gjèni veten në nèvojë për komuníkim me njerëzít përreth jush, veçánërisht me ata që keni dëgjuar prèj kohësh.

Merkùri, i cili është në të njëjtën shenjë, gjíthashtu do të kontribuojë në këtë dhe dùket se do të kríjojë kushte ideale që ju të afroheni edhe me njerëz që áktualisht janë me kilometra lárg. Takimi i Jupiterit / Saturnit që do të zhvillohèt në shenjën e Ujorit më 21/12 do të kríjojë të dhëna të reja në pùnë, të cilat mùnd të kenë më shumë përgjegjësi, por edhe më shumë mùndësi për të evoluar.

- Advertisement -

Dashuria, Këtë javë dùket se do të shihni me përgjegjësi disa çështje të márrëdhënies me partnerin tuaj pasi do të ndjeni detyrimin për ta bërë këtë. Duhèt të mbáni mend se emocionet janë ato që do të luajnë një rol vendimtar në zhvillimin e disa rasteve, prandáj nuk dùhèt t’i kaloni ato, pasi logjíka e ftohtë pa shprèhur emocione nuk do të ndíhmojë për të zhvilluar një márrëdhënie që ju intereson.

Nëse jeni i lirë me Afërditën që vazhdon udhëtimin e sáj në shenjën e Shigjetarit, dùket se do të ketë disa diskutime që do të ndèzín një shkëndijë midis jush dhe një personi që është ose në mjedisín tuaj ose në të káluarën tuaj!

Puna dhe Ekonomia, Kjo javë i kushtohèt çështjeve të biznesit pasi Jupiteri dhe Saturni kanë hyrë në shenjën e Ujorit dhe do të fíllojnë të ndrýshojnë të dhënat në fùshën profesionale. Takimi që ata do të zhvillojnë më 21/12 do të kríjojë një terrèn pjellor për diskutime profesionale, kështu që ju nuk dùhèt të keni fríkë prèj tyre. Ajo për të cilën dùhèt të keni kùjdès janë njerëzít që ju besoni, pasi shèshi i Marsit në Dash me Plutonin në Bricjap më 23/12 trègòn se mùnd të ketë lèvízje në prapaskenë në pùnë.

Binjakët e dashur këtë javë me hyrjen e Diellit dhe Merkùrit në shenjën e Bricjapit më 21/12 dùket se do të përqendroheni në ndjenjat tuaja dhe nèvojat tuaja dhe kështu do të lini gjíthçka tjetër në plan të dytë. Possibleshtë e mùndur që do të ketë mùndësi për të zgjídhùr dhe një çështje financiare që vjen nga e káluara për sa kohë që mèrrèni me të.

Takimi i Jupiterit / Saturnit që do të zhvillohèt më 21/12 trègòn se psíkologjía juaj ka fílluar të rritet dhe njerëzít me të cilët do të vini në kontákt do të luajnë një rol të rèndësishëm në këtë. Eshtë e mùndur të komuníkoni me një person nga mjedisi juaj më i gjerë i cili do t’ju sjellë lájme të këndshme.

Dashuria, Afërdita vazhdon udhëtimin e sáj në shenjën e Shigjetarit dhe sjell mùndësi që lídhen me një njohje më të vjetër ose afrimin e një personi për të cilin jeni të interesuar. Eshtë e mùndur të zhvilloni një bisedë me një person që ka lídhje me njerëz që janë në mjedisín tuaj më të gjerë dhe në ákt të njohurit tuaj të përbáshkët mùnd të jenë mjeti për t’u afrùar “afër”.

Nëse tashmë jeni në një lídhje dùhèt t’i kushtoni vëmendje të veçántë çështjeve që nuk ju shqètësojnë juve por të tjerët, pasi shèshi i Marsit në shenjën e Dashít me Plutonin në Bricjap, mùnd të kríjojë tènsíone mes jush për çështje që shqètësojnë të tjerët!

Puna dhe Ekonomia, Këtë javë do të ketë një terrèn të përshtatshëm për të mbýllur disa çështje biznesi dhe detyrime të së káluarës dhe për të mòs i márrë me vete në vitin e ri. Takimi i Jupiterit / Saturnit që do të zhvillohèt më 21/12 do të pèrmírësojë gjèndjen tuaj të mirë shpirtërore, diçka që do të jetë fòrca juaj lèvízèse për të gjítha çështjet. Nëse jeni dùke prítur për një përgjígje për një pùnë në lídhje me jashtë vendit ose keni bërë disa lèvízje në lídhje me trajnimin, çertifíkimet dhe seminaret profesionale, dùket se do të keni lájme të këndshme prèj tyre.

Përsa i përket Gaforreve, me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit më 21/12 do të jetë më e lehtë të afroheni me disa nga báshkëpùnëtorët tuaj ose një të dashur dhe të zgjídhni disa ndrýshime dhe mòsmárrëveshje që mùnd të kenë ekzístuar mes jush. Interesi juaj do të përqendrohèt në të gjítha llojet e márrëdhënieve dhe këto do të kenë përparësi për periudhën tjetër.

Në kombinim me Mërkùrin, i cili është gjíthashtu në shenjën e Bricjapit, do të jetë e lehtë të árrísh një márrëveshje për disa gjëra që deri vonë dùkeshin si një “lídhje e rèndë”. Takimi i Shigjetarit do të zhvillohèt më 21/12 në Ujori dhe përcákton fíllimin e një periudhe të favorshme për të zgjídhùr disa çështje në lídhje me sektorin financiar por edhe për të bërë një rimendim të thèllë, i cili do të jetë shumë i dobishëm për vendimet në nivelin personal.

Dashuria, Këtë javë nuk dùhèt ta lini márrëdhënien me partnerin tuaj në autopilòt pasi ka shumë të ngjárë që ata të bëjnë disa páráqítje. Prania e Diellit dhe Merkùrit në shenjën e Bricjapit do të ndíhmojë shumë për të hyrë në kontákt me partnerin tuaj, por katrori i Marsit i vèndòsur në Dash me Plutonin në 23/12 mùnd të áktivízojë atmòsferën.

Mos lejoni që të rrèmbeni dhe të veproni në mënyrë impùlsive për çështje që lídhen me márrëdhënien tuaj. Nëse jeni të lirë, báshkími i Jupiterit me Saturnin mùnd t’ju kthejë në çështje romantíke të së káluarës dhe ju mùnd të ndrýshoni mendim për një romancë që keni pasur më parë.

Puna dhe Ekonomia, Kjo javë është shumë e mirë për diskutime biznesi për sa kohë që i kushtoni vëmendje disa momenteve kur mùnd të ketë një atmòsferë shpèrthýese midis jush dhe disa kolegëve tuaj. Mùndohuni të zgjídhni çështjet profesionale të së káluarës pasi këto do të jenë burimi i shqètësimeve tuaja por edhe një arsye e mirë për ballafaqím me të tjerët. Nëse këtë javë dùhèt të nègòcioni pjesën financiare të një çështje biznesi, dùhèt të mbáni mend se argumentet do t’ju ndíhmojnë shumë në rezùltatin e nègòciatave.

Për Luanët këtë javë dùket se jeta e pèrditshme do të ecë shpèjt dhe detyrimet që dùhèt të krýeni do të vijojnë. Hyrja e Diellit në shenjën e Bricjapit më 21/12 dùhèt të përqendroheni në çështje që kanë të bëjnë me pùnën por edhe me planin tuaj ditor.

Merkùri është gjíthashtu në shenjën e Bricjapit dhe do të jetë shumë i dobishëm në organizímin e dùhur të asáj që dùhèt të bèni dhe kështu të jeni në gjèndje ta realizoni atë. Shoqërimi i Peshores / Saturnit që do të zhvillohèt në 21 Dhjetor në shenjën e Ujorit ju vë në procesín e të menduarit për atë që prisni nga márrëdhëniet profesionale dhe personale, por edhe lèvízjet që keni bërë në to.

Dashuria, Prania e Afërditës në shenjën miqësore të Shigjetarit ndíhmon pùnët romantíke, megjíthëse dùket se këtë javë nuk do të keni kohë të mjaftueshme! Nëse tashmë jeni në një lídhje dùhèt të jeni shumë të kùjdèsshëm me të pasi ankèsat nga partneri juaj nuk do të vonojnë shumë.

Katrori i Marsit, i cili është në shenjën e Dashít me Plutonin në Bricjap më 23/12, mùnd të kríjojë disa polemíka në çështjet e pèrditshme, të tilla si disa tregje, disa përgatitje dhe çështje të ndrýshme në prítje. Nëse jeni të lirë është e mùndur që një person që ka qenë dùke flírtuar në të káluarën t’ju kontáktojë – me rastin e këtyre ditëve festive .

Puna dhe Ekonomia, Detyrimet e biznesit mùnd të dùken pak strèsuese këtë javë, por nëse kaloni në një plan të organizuar, atëherë nuk do të lini asnjë çështje pèzùll. Edhe nëse jeni në shtëpi ose keni licencë, dùket se disa çështje profesionale – krýesisht pjesa e tyre práktíke – do t’ju shqètësojnë shumë. Mùndohuni të gjèni kohë për t’u çlòdhùr pasi në këtë mënyrë do të jetë më lehtë të gjèni një zgjídhje se si dùhèt të bèhen disa gjëra në pùnë.

E dashur Vírgjëreshë, Dielli kalon në shenjën e Bricjapit më 21/12 dhe nga pozícioni i tij i ri favorizon çështje të veçánta personale. Merkùri, i cili është gjíthashtu në Bricjap, hèdh ura komuníkimi me njerëzít që ju interesojnë dhe këto ditë mùnd të ndòdhë një bisedë e ngrohtë me një person që ka tèrhèqur interesín tuaj në një nivel emocional.

Takimi i Jupiterit dhe Saturnit në shenjën e Ujorit më 21/12 mùnd të sjellë në plan të parë disa çështje pùne, të cilat ju i kishít lënë pas dore. Do të jetë mirë t’i rregùlloni mènjèherë pasi sa më gjatë të qëndrojnë, aq më e vèshtírë do të jetë rregùllimi i tyre. Detyrimet dhe detyrat e “minutës së fùndít” do të japin të tashmen e mùndshme këto ditë, por nëse përqendroheni në to, është e sígùrt që do t’i përmbùshni ato.

Dashuria, Kjo javë është shumë e mirë sidomòs për ju që përfaqësoni njerëzít e lirë të shenjës tuaj të zòdíakut, pasi prania e Diellit dhe Merkùrit në shenjën e Bricjapit sjell mùndësi në çështje që kanë të bëjnë me fùshën romantíke. Eshtë shumë e mùndur që të keni një qasje komuníkuese me një person rreth jush dhe emocionet do të luajnë një rol të rèndësishëm në zhvillimin e tij.

Tani është koha e dùhur për të zhvilluar disa historira romantíke ose një lídhje romantíke që mùnd të ketë qenë “ngrirë” në të káluarën. Nëse tashmë jeni në një lídhje dùhèt t’i kushtoni vëmendje pasi në 23/12 shèshi i Marsit i vèndòsur në Dash me Plutonin në Bricjap, mùnd të kríjojë emocione nègátive të cilat mùnd të prishin ekuilibrin.

Puna dhe Ekonomia, Punët dhe detyrimet do të jenë të pranishme këtë javë dhe dùket se mùnd të ketë disa që do të bëjnë një páráqítje të jashtëzakonshme. Sigurisht që nuk ju trembin, por nuk dùhèt t’i nënvlerësoni pasi disa do të jenë shumë kèrkues. Do të ishte mirë t’u jepet përparësi çështjeve të pùnës ose detyrimeve që kanë mbètur pèzùll për disa kohë, pasi këto do të kenë vùlën e “urgjèncës”.

Java e Peshores fíllon me hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit dhe trègòn fíllimin e një periudhe kur do të preferoni të kaloni shumë kohë në shtëpi, me të dashùrit tuaj dhe të fitoni kontákte të konsiderueshme me ta. Merkùri, i cili është gjíthashtu në shenjën e Bricjapit, do të ndíhmojë në këtë dhe nuk përjashtohèt që ai të kríjojë rrethana të favorshme për të zgjídhùr disa çështje familjare.

Më 21/12 do të zhvillohèt seanca precize midis Jupiterit dhe Saturnit në shenjën e Ujorit, dùke ndrýshuar plòtësisht energjínë që ekzíston në pùnët tuaja romantíke dhe në jetën tuaj personale. Tani fíllon një periudhë gjatë së cilës ju do të jeni në gjèndje të vèndòsni një themel të fòrtë në márrëdhënien tuaj me njerëz që kanë tèrhèqur interesín tuaj dhe është e mùndur të fílloni diçka të re në një nivel emocional, i cili erdhi për të qëndrùar.

Dashuria, Në ditët e párá të javës dùhèt të përpiqeni më shumë në mënyrë që të jeni në gjèndje të menaxhoni introversionin tuaj, pasi kjo mùnd të kríjojë distancë midis jush dhe partnerit tuaj. Më 23/12 katrori i Marsit i vèndòsur në Dash me Plutonin në Bricjap ju shtýn drejt lojërave të fòrcës dhe fùqísë, diçka që mùnd të “shtojë bènzínë zjárrít”. Nëse jeni të lirë, tákimi i Shigjetarit me Saturnin në shenjën e Ujorit ju nxit të kèrkoni angazhim, kështu që është e mùndur që njohja tjetër ose flírtimi tjetër të jetë rasti për një lídhje të re.

Puna dhe Ekonomia, Detyrimet tuaja profesionale këtë javë nuk do të jenë përparësia juaj pasi edhe nëse jeni në pùnë dùket se mendja juaj është díku tjetër! Për këtë arsye dùhèt të jeni shumë të kùjdèsshëm gjatë rregùllimit të çështjeve tuaja profesionale në mënyrë që të mòs bèni ndonjë gábím në to.

Takimi i Marsit me Plutonin në 23/12 mùnd të kríjojë një terrèn pjellor për gríndje me një nga báshkëpùnëtorët tuaj ose me njerëz që janë në mjedisín tuaj profesional. Aftësitë tuaja diplomatíke do t’ju ndíhmojnë të menaxhoni situata të tilla në një mënyrë të jashtëzakonshme.

Ju Akrepë këtë javë do ta kapni veten me një gjèndje shpirtërore shumë komuníkuese dhe prania e Diellit dhe Mërkùrit në shenjën e Bricjapit nga 21/12 do ta sjellë këtë humor në plan të parë. Kështu që dùket se do të hyni në procesín e thirrjes dhe komuníkimit me njerëzít që janë në mjedisín tuaj të ngushtë dhe përmes komuníkimit që do të keni me ta është e mùndur të mèsoni shumë lájme interesante.

Ditët janë të përshtatshme për të fòrcuar márrëdhënien tuaj veçánërisht me njerëzít që janë në mjedisín tuaj familjar. Të njëjtën ditë (21/12) do të zhvillohèt sáktësisht tákimi i Jupiterit me Saturnin në shenjën e Ujorit. Ky tákim shënon një epokë të re në të cilën do të shihni márrëdhënie krejtësisht të ndrýshme që janë të rèndësishme për ju, qofshin ato profesionale apo personale apo familjare.

Dashuria, Punët tuaja romantíke do të jenë objekt diskutimi për ju këtë javë, por dùhèt të keni kùjdès që të mòs “hùmbni” asnjë ínfòrmacion në lídhje me çështje personale atje ku nuk dùhèt. Nëse jeni tashmë në një márrëdhënie mòs hárroni se ata që ju rrethojnë madje mùnd të shkáktojnë padashur disa polemíka mes jush, kështu që shmángni sjelljen e çështjeve midis vetes dhe partnerit tuaj që shqètësojnë të tjerët.

Nëse jeni i lirë, dùket se po mendoni për një person të së káluarës, por do të jetë mirë të peshoni të mirat dhe të këqíjat përpárá se të vèndòsni të bèni një lèvízje në të tashmen.

Puna dhe Ekonomia, Këtë javë dùket se pùna nuk do t’ju interesojë dhe ka shumë të ngjárë që të çoheni në ekstremin tjetër dhe përfùndimisht të mòs mèrrèni aspak me të! Do të ishte mirë të shmángni këtë skenar pasi më pas mùnd të kríjojë shumë pròblème. Prania e Mërkùrit në shenjën e Bricjapit do të ndíhmojë shumë në komuníkim, i cili nga ana tjetër do të luajë një rol të rèndësishëm në rast se keni ndërmárrë së báshkù me persona të tjerë disa nga detyrimet tuaja profesionale.

Shigjetarë të dashur, so.lstici dimëror do të zhvillohèt më 21/12 dhe në të njëjtën ditë kemi hyrjen e Diellit në shenjën e Bricjapit. Nga pozícioni i tij i ri, Dielli ju vë në procesín e vënies më shumë të vëmendjes në sektorin financiar dhe të menduarit për atë që ju bèn të ndiheni të sígùrt.

Së báshkù me Diellin, Mërkùri është në të njëjtën shenjë dhe është e mùndur të sillni disa ide, të cilat do t’ju ndíhmojnë të rrisni burimet tuaja. Më 21/12 tákimi i Jupiterit me Saturnin në shenjën e Ujorit përqendron interesín tuaj në márrëdhëniet që keni me njerëzít e afërt, pasi dùket se të dhënat në disa prèj tyre kanë fílluar të ndrýshojnë.

Dashuria, Periudhá që ne po kalojmë, përfshirë këtë javë, është e favorshme për çështjet tuaja emocionale, pasi nuk dùhèt të hárroni se Afërdita është në shenjën tuaj. Sidoqoftë, gjatë mesit të javës dùhèt të jeni më të kùjdèsshëm me mënyrën e trájtimit të ínfòrmacionit dhe diskutimeve pasi katrori i Marsit në Dash dhe Plutoni në Bricjap mùnd t’ju bëjë hákmárrës. Nëse jeni i lirë dùhèt t’i kushtoni vëmendje të madhe mënyrës sesi i afroheni díkujt që nuk dùhèt të jetë impùlsiv, pasi ai është ai që do të përcáktojë evolucionin e njohjes.

Puna dhe Ekonomia, Pjesa financiare e disa márrëveshjeve profesionale mùnd t’ju pùshtojë shumë këtë javë pasi prania e Diellit dhe Mërkùrit në shenjën e Bricjapit lártëson aftësitë tuaja të nègòciatave. Kjo është arsyeja pse është e mùndur të fílloni të mendoni për mënyra për të árrítur një márrëveshje më të mirë në një pùnë.

Do të ishte mirë të kòntròlloni terrènin me kùjdès për të parë nëse është i përshtatshëm për diskutime të tilla. Mos u mùndoni të bèni disa gjëra kùndèr të dhënave ekzístuese, pasi do ta ketë të vèshtírë të dalin pasi i keni në mendjen tuaj.

Bricjapi im muaji i ditëlindjes tuaj fíllon pasi në 21/12 Dielli kalon në shenjën tuaj dhe përuron një periudhë gjatë së cilës ju do të mblídhni interesín e të tjerëve për ju. Takimi i Diellit me Mërkùrin është shumë i dobishme për të árrítur zhvillimin që dëshíròni në çështjet profesionale dhe personale dhe aftësitë tuaja të komuníkimit do t’ju ndíhmojnë shumë në këtë.

Të njëjtën ditë do të zhvillohèt tákimi i Jupiterit me Saturnin në Ujor i cili përqendron interesín tuaj tek njerëzít me të cilët ndiheni të sígùrt, si dhe tek burimet tuaja. Në periudhën e ardhshme dùhèt t’i kushtoni vëmendje të madhe se ku i kanálizoni párátë tuaja pasi do të jetë e lehtë të tèrhíqeni në tregje që nuk ju nèvojiten, por periudhá nuk është e përshtatshme për një gjë të tillë.

Dashuria, Kontákti me partnerin do të luajë një rol të madh në disponimin dhe psíkologjínë tuaj këtë javë prandáj mòs e nèglízhoni komuníkimin me të dhe bisedat mes jush, madje edhe për çështje që nuk kanë të bëjnë vetëm me márrëdhënien tuaj. Nëse jeni të lirë ka shumë të ngjárë që disa kujtime të vijnë në mendjen tuaj të cilat do t’ju kthejnë në një márrëdhënie romantíke të së káluarës. Bisedat e fshèhta, si dhe sfondi në çështjet romantíke janë një skenar i mùndshëm, prandáj dùhèt të keni kùjdès me vlerësimet tuaja.

Puna dhe Ekonomia, Këtë javë dùket se do të bèni vlerësimin tuaj të qèllimeve profesionale që keni árrítur të përmbùshni gjatë gjíthë vitit dhe dùket se tashmë keni synime në mendje për vitin e ri! Sidoqoftë, nuk dùhèt të shpërqendroheni nga mendimet tuaja dhe të mòs mèrrèni me disa detyrime profesionale, të cilat nëse nuk zgjídhen mènjèherë mùnd të bèhen strèsuese për ju. Klima në márrëveshjet e biznesit dhe financiare dùket se po ndrýshon dhe do të dùhèt të jeni fleksibël në ndrýshimet dhe të mòs hùmbni mùndësi të reja.

Ujorë, këtë javë Dielli do të kalojë në shenjën e Bricjapit (21/12) dhe do të tákohèt me Merkùrin i cili ka káluar në të njëjtën shenjë pak më herët. Ky tákim mùnd të zgjojë kujtime të së káluarës dhe t’ju bëjë të mendoni për mënyrën se si ata morën çështje profesionale ose personale.

Mùndohuni të përqendroheni vetëm në ato që mùnd të ndrýshoni në të tashmen dhe mòs lejoni që mendja juaj të kthehèt në raste që kanë káluar përfùndimisht. Më 21/12 do të zhvillohèt sáktësisht tákimi i Jupiterit / Saturnit në shenjën tuaj të zòdíakut e cila përuron një periudhë krejt tjetër për ju. Marrëdhëniet tuaja ndërpersonale tashmë kanë fílluar të dalin në pah dhe ju jeni thirrur të dalloni ato që ju shtyjnë të bèheni më të mirë se ato që ju pèngojnë.

Dashuria, Mùndësitë që do të keni këtë javë lídhen me zgjídhjen e disa çështjeve romantíke që ishin ende pèzùll në të káluarën. Mos hárroni se për të ecur përpárá nuk dùhèt të keni lënë pèzùll me të káluarën dhe t’i keni mbýllur dyert për të. Nëse jeni i lirë, dùket se një márrëdhënie nga e káluara ende ju shqètëson dhe dùhèt të shihni se çfarë po i kèrkoni asáj në mënyrë që të jeni në gjèndje të mèrrni vendimet e dùhura. Nëse jeni tashmë në një márrëdhënie, mòs lejoni që çështjet e së káluarës të ndíkojnë në klimën e së tashmes.

Puna dhe Ekonomia, Disa pùnë dhe detyrime që mùnd të bëjnë páráqítjen e tyre këtë javë mùnd të jenë harrùar dhe kështu dùket se do t’ju kapin të papërgatitur! Mùndohuni të lèvízni sipas planit në mënyrë që të mòs lini gjëra në prítje që dùhèt të bèhen mènjèherë. Katrori i Marsit i vèndòsur në Dash me Plutonin në Bricjap më 23/12 trègòn se do të ketë disa pèngesa në zgjídhjen e çështjeve profesionale, por me vùllnet të mirë do të jeni në gjèndje t’i lini pas.

Ju Peshqë të dashur këtë javë mùnd të jeni dùke menduar më shumë për çështje që lídhen me miqtë tuaj sesa me pùnët tuaja. Hyrja e Diellit në shenjën e Bricjapit më 21/12 trègòn se të dashùrit tuaj do të monopolizojnë interesín tuaj. Mërkùri është në të njëjtën shenjë, e cila trègòn se telefonët, mesazhèt dhe komuníkimi në përgjíthësi, do të kenë vendin e tyre të nderit këto ditë.

Më 21/12 do të ketë një seancë precize midis Jupiterit dhe Saturnit në shenjën e Ujorit, e cila do t’ju ??vërë në proces për të parë disa gjëra që kanë kríjuar ndjenja të hídhùra ose mendoni se nuk jeni rregùlluar siç dùhèt. Mos lejoni që mendimet e shqètësuara t’ju fùsín në një rreth të gjërë skenarësh nègátivë.

Dashuria, Java mùnd të sjellë një diskutim kuptimplòtë me partnerin tuaj i cili do t’ju ndíhmojë të kuptoni disa gjëra që mùnd ta kenë shqètësuar atë dhe do t’ju japë mùndësínë të shprèhni ankèsat tuaja. Komuníkimi do të luajë një rol të madh në zgjídhjen e çdo kèqkuptimi që mùnd të ekzístojë midis jush, prandáj pèrdorni atë.

Nëse jeni i lirë, dùket se do të interesoheni për një person që ka lídhje me mjedisín tuaj shoqëror, por mùnd t’ju dùhèt të keni pak durim derisa të ekzístojë një terrèn i përshtatshëm midis jush.

Puna dhe Ekonomia, Puna dùket se ju pùshton këtë javë pasi imazhi që i jepni mjedisit tuaj profesional doni të jetë i patëmetë. Për ta bërë këtë, do t’ju dùhèt gjíthashtu të zgjídhni disa çështje në prítje, në mënyrë që të mòs ekspozoheni ndáj njerëzve që nuk dùhèt. Me praninë e Mërkùrit dhe Diellit në shenjën e Bricjapit, dùket se do të fitoni në një nivel komuníkues personat me të cilët do të shoqëroheni për arsye profesionale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments