Monday, October 2, 2023
HomeGenelKësaj shenje do i bjerë llòtaria nga qielli, tròndit me Lájmin çfare...

Kësaj shenje do i bjerë llòtaria nga qielli, tròndit me Lájmin çfare Ndòdhë per 2 dite

Një javë sa më të mbárë juve Dash,  urojme,këtë javë ndërkohë që do të jeni shumë të komuníkueshëm, mùnd të vini re se bisedat dhe kontáktet me njerëzít përreth jush kanë disa vèshtírësi. Takimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit mùnd të ndíkojë në komuníkim, diçka që do t’ju çojë ju dhe të tjerët në përshtýpje të gabuara dhe veçánërisht në përfùndime të gabuara.

Eklipsi i Diellit /dhe Hena e re që do të ndòdhë më 04/12 përfòrcon skenarin e mësipërm, pasi do të sjellë shumë ínfòrmacion nga njerëzít e afërt dhe mjedisi juaj më i gjerë, diçka që do të shkáktojë konfuzíon. Jepini vetes disa ditë për të pástrùar gjíthcka qe ju pèngon  për çështje që janë prioritet për ju.

Puna po shkòn mirë këtë javë por do t’ju dùhèt t’i kushtoni më shumë vëmendje komuníkimit dhe të mòs e mèrrni si të mirëqenë rezùltatin e një diskutimi. Nëse keni një udhëtim pùne këto ditë ose vini në kontákt me njerëz nga jashtë për shkák të pròblèmeve të pùnës, do të dùhèt të jeni më të kùjdèsshëm pasi distanca nuk do të ndíhmojë komuníkimin dhe mùnd të kríjojë disa pròblème shtesë.

- Advertisement -

DEMI Një javë sa më të mbárë ju urojme këtë javë ka të ngjárë të ndjeni shumë nèvojën për të mbýllur disa çështje të pazgjídhùra që mùnd të ekzístojnë qoftë në çështjet personale apo financiare dhe dùket se këtë javë do të dalin në pah. Takimi i Diellit dhe Mërkùrit në shenjën e Shigjetarit mùnd të mòs ndíhmojë komuníkimin, ndáj do të dùhèt të jeni të kùjdèsshëm në rast se do të keni nèvojë të vini në kontákt me persona të tjerë për çështjet e mësipërme.

Më 04/12 do të ndòdhë eklipsi iDiellit  dhe e  Hënës se re në shenjën e Shigjetarit. Ky eklips mùnd të “përfòrcojë” disa pasígùri, të cilat do të nisín në sektorin financiar. Përpiquni që çështjet financiare të mòs ia lini autopilòtit dhe bèni kùjdès me menaxhimin e tyre, që të mòs ketë hùmbje, qoftë direkt apo indirekt.

Disa përgjegjësi që vijnë nga sektori profesional do të jenë mjaft kèrkuese këtë javë, gjë që trègòn se do t’ju dùhèt të bèni durim për t’i realizuar. Nëse do të ketë diskutime që do të lídhen me çështje financiare, do të ishte mirë t’i kushtoni më shumë vëmendje, në mënyrë që të mòs lënë përshtýpje të gabuara dhe të mòs ju çojnë në përfùndime të gabuara.

- Advertisement -

BINJAKET Një javë sa më të mbárë ju urojme ne fíllim te  javës së parë të dhjetorit páráshíkohèt të jetë veçánërisht intensive për sa i përket komuníkimit, pasi tákimi i Diellit dhe sùndimtarit tuaj Mërkùri në shenjën e Shigjetarit sjell shumë diskutime dhe disa prèj tyre mùnd të ngrènë polemíka.

Mesazhèt dhe telefonatat do të márrín flakë këtë javë, por nga ato që dëgjoni do të dùhèt të zgjídhni cilën të mbáni. Eklipsi i Diellit dhe Hena e re  që do të ndòdhë më 4/12 në shenjën e Shigjetarit nxjerr në pah fùshën e márrëdhënieve ndërpersonale dhe demònstron disa márrëdhënie jo fùnksíonale.

Çështjet që kanë të bëjnë me pùnën do të shfaqen këtë javë, nuk përjashtohèt që të shfaqen edhe disa supozíme nga e káluara. Kushtojini vëmendje partnerëve dhe diskutimeve që do të zhvillohen mes jush, pasi mùnd të dalin në pah disa çështje që do kríjojnë një atmòsferë të çuditshme mes jush. Eklipsi Diellor  trègòn se një báshkëpùnim që ekzíston áktualisht në jetën tuaj mùnd të ketë nèvojë për më shumë vëmendje në mënyrë që të evoluojë dhe të performojë.

GAFORRJA Një javë sa më të mbárë ju urojme, pèrditshmëria juaj eshte mjaft  kèrkuese do të vazhdojë të jetë sfíduese edhe këtë javë dhe do t’ju kèrkohèt të vèndòsni prioritetet e dùhura dhe të mòs shpërqendroheni nga shpèjtësia me të cilën do të zhvillohen të gjítha këto ditë.

Takimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 mùnd të mòs sjellë atë që prítet në një diskutim lídhùr me një çështje pùne apo në disa detyrime që keni në Kohen  tuaj. Eklipsi I Diellit dhe Hena e re  që do të ndòdhë më 4/12 në shenjën e Shigjetarit ju fton të ripërcáktoni dhe ndoshta të rinègòcioni çdo ditë çështjet që ju shqètësojnë, në mënyrë që të vèndòsni prioritetet e dùhura dùke i dhënë përparësi nèvojave tuaja.

Disa përgjegjësi pùne si dhe disa gjëra që lídhen me pùnën që dùhèt t’i keni párásysh gjatë kësáj jave. Mùndohuni të mòs i lini ata t’ju fùsín në mendimet e tyre, pasi kjo mùnd të minojë pèrpjèkjet tuaja për t’i zgjídhùr ato. Kushtojini vëmendje të veçántë komuníkimit pasi nuk do të jetë e lehtë gjatë gjysmës së parë të javës dhe mùnd të kríjohen shumë kèqkuptime edhe në çështje práktíke, siç është koha e një tákimi pùne.

LUANI Një javë sa më të mbárë ju urojme, dùket se ne  ditët e párá të dhjetorit páráshíkohen të jenë shumë komuníkuese, por këtë javë komuníkimi do të jetë i rrezíkshëm. Takimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 trègòn se mùnd të lindin disa kèqkuptime në diskutime -ndrýshe- miqësore, ndáj do të dùhèt të jeni të kùjdèsshëm edhe me humorin që mùnd të bèni, pasi ditët nuk ju favorizojnë. rrjèdhá e qetë e komuníkimit.

Eklipsi i Diellit dhe I Henes se re që do të ndòdhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 do të rrisë kríjimtarinë tuaj dhe do t’ju shtyjë të përqendroni vëmendjen tuaj tek njerëzít dhe gjërat që janë burim frymëzími për ju. Një lídhje romantíke dùket se do të dalë në pah dhe áktet në të do të ndrýshojnë.

Frymëzími dhe kreativiteti juaj do të japin një prezencë dinamíke gjatë kësáj jave, diçka që do t’ju shtyjë të kaloni më shumë kohë në pùnët tuaja profesionale. Sidomòs nëse pùna juaj ka të bëjë me artin, ju pret një javë shumë kreative dhe prodùktive. Ju mùnd të mendoni se disa njerëz në mjedisín tuaj profesional minojnë pèrpjèkjet ose planet tuaja, por mòs lejoni që çështje të tilla të kríjojnë nègátivitet dhe të ndíkojnë në të menduarit tuaj.

VIR.GJER.ESHA Një javë sa më të mbárë ju urojme, këtë javë do të bèheni një “mace shtëpie” pasi tákimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 do t’ju ​​vèndòsë në procesín e trájtimit veçánërisht të çështjeve që kanë të bëjnë me shtëpinë dhe të kaloni më shumë kohë në të.

Disa diskutime me njerëzít e afërt mùnd të mòs shkòjnë siç do të dëshírònit për shkák të kèqkuptimeve dhe kjo është diçka që dùhèt ta keni párásysh kur bèhèt fjalë për komuníkimin. Eklipsi i Diellit dhe I Henes se re që do të ndòdhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit mùnd të kríjojë një shqètësim në çështjet familjare dhe çështjet shtëpiake dhe mùnd të thirrèni për të qetësuar shpirtrat dhe për të shmángur tènsíonet.

Angazhimet në pùnë mùnd të jenë të mjaftueshme për këtë javë, të cilat do t’ju vënë në vijë humorin. Komuníkimi do të jetë A dhe Zh për rezùltatin e pùnëve profesionale, ndáj ia vlen t’i kushtohèt vëmendje e dùhur. Eklipsi díellor që do të ndòdhë në fùnd të kësáj jave – por do të ketë ndíkim gjatë gjíthë kohëzgjátjes së tij – nuk garanton stabilitet në fjalë, márrëveshje dhe vendime.

PESHORJA Një javë sa më të mbárë ju urojme , çështjet që shqètësojnë njerëzít në mjedisín tuaj të ngushtë dùket se ju pùshtojnë shumë këtë javë. Takimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 mùnd të sjellë një farë konfuzíoni në komuníkim, i cili mùnd të çojë në kèqkuptime.

Kushtojini vëmendje çdo gjëje që thuhèt këto ditë, filtrojeni me kùjdès dhe kushtojini të njëjtën vëmendje udhëtimeve, tákimeve dhe kontákteve me të tjerët. Eklipsi i Diellit dhe I Henes se re  që do të ndòdhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit sjell shumë ínfòrmacione që mùnd të ndíhmojnë në kríjimin e efektit të “telefonit të prishur ” në komuníkimin tuaj edhe me njerëzít e dashur.

Klima e pùnës do jetë më e këndshme këtë javë, pasi dùket se nuk do të ketë detyrime strèsuese të periudhës së mëparshme, të cilat mùnd të kenë sjellë një klimë e qet por edhe polemíka. Me praninë e Diellit dhe Mërkùrit në shenjën e Shigjetarit do të vini re se komuníkimi do të pèrmírësohèt dhe do të ndíhmojë ndjèshëm në trájtimin e çështjeve profesionale.

AKREPI Një javë sa më të mbárë ju urojme ,tákimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit do të hapë rrugen  e kësáj jave, e cila do të fokusojë interesín tuaj tek të ardhùrat dhe shpenzímet tuaja. Ka shumë mùndësi që tashmë jeni dùke përgatitur disa blerje që dëshíròni të bèni, si dhe disa dhùrata për personat tuaj, diçka që kèrkon planifíkim të dùhur për të mòs kríjuar pròblème në fondin tuaj.

Eklipsi i Diellit dhe hena e re  që do të ndòdhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 do ju bëjë të prirur ndáj shpenzímeve dhe blerjeve impùlsive, diçka që mùnd të shkáktojë hùmbje. Mùndohuni të shmángni shpenzímet e panèvojshme, pasi kjo do të jetë sfída e ditës.

Diskutimet për financat dùket se do t’ju pùshtojnë edhe këtë javë, pasi jeni në një kohë kur çështjet që kanë të bëjnë me xhepin tuaj do të jenë prioritet. Eklipsi Diellore nuk sjellin stabilitet në çështjet ekonomíke, gjë që mùnd të rrisë strèsín. Mùndohuni të mòs mbështèteni në fjalët që mùnd të thuhen në diskutimet për pùnën dhe financat, por prisni veprat.

SHIGJETARINjë javë sa më të mbárë ju urojme, kjo është një javë shumë e rèndësishme për shenjën tuaj të hòròskòpit pasi më 4/12 do të ndòdhë eklipsi i Diellit dhe te Henes se re në shtepin e 12-të të shenjës suaj të  zòdíakut. Kendet dhe konjukturat ástròlògjíke që do të ndòdhin gjatë eklipsit, bíe zílja e alármit, pasi dùket se mùnd të kríjojnë një humor ekzagjerimi dhe jo modestie.

Nd.aj gjatë kësáj jave dùhèt të keni kùjdès me atë që thoni, kujt ia thoni por edhe mënyrën se si e thoni, në mënyrë që të mòs kríjoni kèqkuptime dhe konfuzíon. Disa njerëz dùket se presín një gòditje komuníkimi apo një angazhim që ju nuk do ta mbáni dot, përpiquni të mòs ua bèni këtë nder!

Menaxhimi jo vetëm i çështjeve të biznesit, por edhe financiar do të dalë në pah këtë javë. Mùnd ta gjèni veten dùke menduar për një hap të ri në fùshën profesionale, por do të ishte mirë të shmángni márrjen e vendimeve dhe angazhimeve përfùndimtare këtë javë. Gjërat dùken të jenë rrjèdhëse, dùke e bërë të vèshtírë për të parë qártë se cili është interesi juaj.

BRICJAPI Një javë sa më të mbárë ju urojme, këtë javë do ta gjèni veten dùke i dhënë përparësi emocioneve tuaja, dùke e lënë në shumëne plan  të dytë. Eklipsi i Diellit dhe hena e re  që do të ndòdhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit do te thot “energjí” emocionet e fshèhura, të zmbrapsura, çështjet emocionale dhe çdo gjë tjetër që keni mbájtur

brènda vetes për një kohë të gjatë. Vërshimi emocional që mùnd të ndòdhë këtë javë nuk do t’ju ndíhmojë ta shihni realisht situatën, gjë që mùnd të çojë në veprime impùlsive dhe të papërshtatshme. “Sfida” e këtij eklipsi është ruajtja e ekuilibrit mes logjíkës dhe emocionit.

Çështjet e biznesit dùket se nuk janë në qendër të ngjárjeve të kësáj jave, pasi ju vetë do të zgjídhni të hídhni barrèn në çështje të tjera. Rrethanat ástròlògjíke trègòjnë se do ta keni të lehtë të përfshíheni në një kèqkuptim, ndáj mùndohuni të mbáni distancë nga njerëzít që flasín me të tjerët dhe nga “te fshèhtat”, në mënyrë që të keni një kokë të qetë në pùnë.

UJORI Një javë sa më të mbárë ju urojme, këtë javë do të ndjeni nèvojën për të komuníkuar me njerëz që ju kuptojnë, ndáj dùket se telefonatat, mesazhèt dhe tákimet me miqtë do të kenë të drejtën e tyre. Takimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit trègòn se do të ketë nèvojë për komuníkim, por ky komuníkim mùnd të mòs jetë aq i lehtë.

Mùndohuni të qëndroni lárg kèqkuptimeve dhe kjo mùnd të árríhèt nëse nuk përfshíheni në çështjet e njerëzve të tjerë, përveç nëse ju kèrkohèt një gjë e tillë. Eklipsi I Diellit dhe  Henen e re  që do të ndòdhë në shenjën e Shigjetarit në datën 04/12 mùnd të sjellë mbýlljen e rrethit të një márrëdhënieje miqësore ose rishíkimin në lídhje me një grup në të cilin jeni pjesëtar.

Marrëdhëniet e biznesit dhe veçánërisht të báshkëpùnimit mùnd të kenë një farë vèshtírësie këto ditë, diçka që do të intensifíkohèt nga komuníkimi që nuk do të jetë prodùktiv. Mùndohuni që disa diskutime të mòs i çojnë të tjerët në përfùndime të gabuara dhe kjo mùnd të kufizohèt nëse trègòheni shumë të kùjdèsshëm me atë që thoni, por edhe me mënyrën se si i thoni. Me kalimin e ditëve të javës, prèsioni nga disa çështje profesionale mùnd të rritet.

PESHQIT Një javë sa më të mbárë ju urojme.Peshq te dashur  këtë javë do t’ju dùhèt t’i kushtoni vëmendje jo vetëm komuníkimit, por edhe mënyrës së shprèhjes së asáj që dëshíròni të thoni. Takimi i Diellit me Mërkùrin në shenjën e Shigjetarit në fíllim të javës por edhe eklipsi i Diellit që do të ndòdhë ne shenjen e  Shigjetarit më 4/12, mùnd të kríjojnë disa çështje -krýesisht në pùnë- të cilat do të nisín. nga kèqkuptimet e komuníkimit.

Do të dùhèt të jeni mjaft të kùjdèsshëm për të mòs ekspozuar veten ndáj njerëzve tuaj të dashur apo kolegëve tuaj për shkák të kèqdeklárimit të disa gjërave.

Komuníkimi do të luajë një rol të veçántë në fùshën profesionale dhe do të përcáktojë disa nga márrëdhëniet tuaja profesionale. Ndaj këtë javë do të ishte mirë t’i kushtoni vëmendje mënyrës që zgjídhni të shprèheni apo të pretendoni diçka që dëshíròni në pùnë. Gjithashtu do të ishte mirë të qëndroni lárg debáteve dhe  jeni “zbùluar” pasi në bisedë mùnd të thuhen gjëra që mùnd t’ju ​​lënë të ekspozuar ndáj njerëzve dhe situatave.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments