Monday, October 2, 2023
HomeGenelParashikimi sjell “tèrmèt”! Anglezja i gjen te sigurta, kujdès nga kjo date...

Parashikimi sjell “tèrmèt”! Anglezja i gjen te sigurta, kujdès nga kjo date cfare ju ndodh

Dashi Këtë javë do të përjètoni ngjárje interesante në lídhje me një person nga rrethi juaj i të afërmve. Me sígùri do të mèrrni pjesë në një mbledhje ose festë ditëlindjeje. Kjo javë patjetër do të jetë në gjèndje t’ju befasojë me ngjárje të ndrýshme të paprítura. Në shumicën e rasteve, ato do të lídhen me njerëzít që jetojnë pranë jush.

Këtë javë do të befasoheni nga një zhvillim i paprítur në drejtim pozítiv të një situate dèlíkate ose márrëdhënieje në vendin tuaj të pùnës. Gjatë kësáj periudhe dùhèt të përfùndoni një angazhim ose projekt, për t’iu gëzuar suksesit. Rrethanat e reja do t’ju japin mùndësínë të ktheheni në planet dhe idetë tuaja të vjetra. Gjatë kësáj jave do të planifíkoni tákime ose mbledhje të ndrýshme që do të zhvillohen në Dhjetor.

Do të dùhèt të pyesni miqtë për ndíhmë, ose këshilla. Këtë javë mùnd të tákoni një person interesant. Lajmet që do të mèrrni do të jenë baza e disa prèj planeve tuaja për pùshimet e dhjetorit. Gratë do të zgjídhin disa nga pròblèmet e tyre financiare, pagesa dhe detyrime, me vèshtírësi ose me më shumë tènsíon. Burrat do të jenë të padurueshëm, të prirur për t’u përballur kur gjërat zhvillohen ngádalë ose në një mënyrë ndrýshe nga ata presín.

- Advertisement -

Demi Këtë javë do të mèrrni lájme të pakëndshme në lídhje me një ngjárje në jetën e njerëzve që njihni. Keni një javë të favorshme përpárá për të zhvilluar plane në lídhje me kárrierën ose biznesín tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve mùnd të mèrrni një ofertë ose të jeni të lumtur me një sukses. Disa tèlashe gjatë këtyre shtatë ditëve mùnd të përkèqësohen për shkák të mungesës së kòntròllit mbi emocionet tuaja. Këto pròblème dùhèt të trájtohen me kùjdès dhe durim. Ngjarjet e paprítura këtë javë do të përfshijnë párá ose sende.

Ndoshta jo gjíthçka do të zhvillohèt sipas prítshmërive apo dëshirave tuaja. Bëni kùjdès në gjíthçka që ka të bëjë me párátë ose një dokument. Gjatë javës do të ketë ánkth ose shqètësim për shèndètin e një të dashùri. Kjo javë do të jetë e favorshme për çdo pùnë në shtëpinë tuaj, për rregùllimin ose zhvèndòsjen, riparimet dhe pèrmírësimet.

Gjendja shpirtërore e grave Dem gjatë javës do të váret nga qëndrueshmëria e tyre financiare dhe materiale. Disa prèj jush do të jenë të lumtur të dëgjojnë lájme të mira ose të márrín një dokument të rèndësishëm nga një qytet ose vend tjetër. Kjo do të jetë një javë e mbárë për udhëtime, veçánërisht nëse përfshin pùnë të rèndësishme. Burrat do të márrín pjesë në disa tákime dhe mbledhje interesante. Gjatë javës do të mèsoni shumë gjëra të reja dhe shpresoj se do të jeni në gjèndje të pèrdorni ínfòrmacionin e márrë práktíkisht.

- Advertisement -

Binjakët Keni një javë përpárá në të cilën do të dùhèt të kapërceni një konflíkt të pakëndshëm me diplomaci. Ndoshta do të vijë paprítur, por zgjídhja e shpèjtë do të váret plòtësisht nga ju. Gjatë kësáj jave, shmángni fluturimin mbi re, jini me këmbë në tokë dhe kèrkoni një zgjídhje të arsyeshme dhe práktíke për çdo pròblèm apo situatë.

Shmangni máshtrimet ose manipùlimet që do të kthehen kùndèr jush. Këtë javë do të përjètoni një ngjárje të këndshme dhe do të përfitoni në një farë mënyre nga veprimet ose mbështètja e një personi nga familja juaj. Kjo javë nuk do të jetë një periudhë e vèshtírë për ju, pavárësisht nga sprovat që do të dùhèt të kaloni. Ato janë pjesë e rritjes tuaj si person.

Nëse i kaloni këto sprova me mençuri, do të jeni në gjèndje të shijoni një kohë të qetë dhe hármoníke. Gratë do të kenë angazhime. E káluara juaj do t’ju ndjèkë me disa nga fríkëra nga márrëdhëniet e papástra. Do të keni arsye të gëzoheni, por mòs i ndiqni verbërisht emocionet tuaja. Mos u përpiqni të máshtroni një grua të lindur nën shenjën e Ujorit, Binjakëve ose Peshores.

Gaforrja Do të keni tákime ose kontákte me një person që jèton ose pùnon në një vend tjetër. Ky person do t’ju japë ínfòrmacione ose sugjerime të rèndësishme, mbi të cilat do të bèni planet tuaja për vitin 2023. Gjatë kësáj jave, shmángni çdo mòsmárrëveshje ose konflíkt me një person në rrethin tuaj të miqve, sepse këto ngjárje do të kthehen kùndèr jush.

Do të shijoni lájme ose një ngjárje në lídhje me një të ri, ka shumë të ngjárë nga shtëpia e të afërmve ose miqve tuaj. Kjo javë do të jetë e favorshme për árrítjen e suksesit në pùnë ose biznes. Ata që kanë biznes familjar do të gëzojnë sukses. Gjatë javës ka të ngjárë të përjètoni një situatë të pakëndshme konflíkti me një grua, sjellja jo-besníke e së cilës do t’ju sjellë hùmbje ose dështim.

Gratë do të kenë angazhime me institucione të ndrýshme në zhvillimin e çështjeve të rèndësishme për familjen. Shkollimi ose kárriera e një fèmíje gjíthashtu mùnd të kèrkojë disa angazhime nga ju. Për burrat e kësáj shenje, java sjell fùndin e një faze të pùnës.

Luani Nëse keni lindur nën shenjën e Luanit, keni përpárá një javë në të cilën do të jetë mirë të përqendroheni. Dhjetori sjell gjëra të reja në jetën tuaj dhe ndërlíkime më të mëdhá në zbatimin e tyre. Në shumicën e rasteve, ata do të kenë një lídhje me familjen tuaj ose jetën tuaj të dashùrisë.

Kjo javë do të favorizojë fíllimin e diçkaje të re në jetën tuaj personale siç është një miqësi e re, fíllimi i báshkëjetesës ose martesës. Do të keni biseda interesante me të afërm dhe miq. Nëse nuk jeni kùjdèsur mjaftueshëm për shèndètin tuaj, këtë javë do t’ju dùhèt të rregùlloni stilin e jetës, të bèni disa trájtime, tèrapíi dhe më tepër. Kjo është padýshim një javë në të cilën do t’ju dùhèt t’i kushtoni më shumë vëmendje shèndètit tuaj.

Gjatë javës, do të dùhèt të shpenzoni párá; kjo mùnd të kríjojë shqètësime të përkohshme. Në përgjíthësi, këtë javë do të dùhèt të kòntròlloni mirë burimet tuaja financiare dhe të mendoni me kùjdès për secilin shpenzím. Bëni kùjdès kur pùnoni, ose nënshkruani një dokument financiar ose kòntrátë. Gratë do të jenë pesimiste, me mungesë dëshire për pùnë të përgjegjshme ose fizíke.

Mungesa e ambicies mùnd të çojë në hùmbjen e një mùndësie apo shánsi të rèndësishëm që do të páráqítet gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat do të prirèn ta hùmbin kohën e tyre me áktivitete të këndshme, tákime ose biseda me miqtë, aventura dashùrie ose argëtime. Ndoshta keni nèvojë për një festë të tillë.

Vírgjëresha Këtë javë do t’ju dùhèt të rregùlloni disa nga planet ose márrëdhëniet tuaja të pashpresa. Do të jetë e rèndësishme për ju në fùnd të këtij viti të gjèni guximin e mjaftueshëm për disa vendime dhe veprime drastíke. Shumë do të presín një dërgesë ose dokument nga një vend tjetër këtë javë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të tríshtoheni nga lájmet që lídhen me një person nga rrethi juaj i miqve, kolegëve ose fqínjëve. Java páráshíkon ndarjen nga një mík për shkák të ngjárjeve të ndrýshme të jetës. Jeta juaj e dashùrisë mùnd të jetë interesante, veçánërisht nëse jeni në fíllim të një lídhje romantíke. Perspektivat e mira do të zhvillohen në një márrëdhënie me një partner që është i një kombësie ose feje tjetër, por kini kùjdès nga ata që janë fanatíkë fetarë.

Java sjell angazhime urgjènte në lídhje me pròblèmet shtëpiake. Disa prèj jush do të përjetojnë shqètësime në lídhje me organizímin dhe përgatitjen për një udhëtim të ardhshëm. Gratë do të kèrkojnë zgjídhje práktíke për pròblèmet që u qëndrojnë pèzùll në qafë për një kohë të gjatë. Burrat do të kenë më shumë detyra në shtëpi ose me një pronë.

Peshorja Këtë javë do të keni një angazhim të rèndësishëm familjar ose do të mèrrni pjesë në një ngjárje që lídhèt me një person nga rrethi juaj i të afërmve. Më shumë gjasa, këto gjëra do të jenë të organizuara mirë dhe vèshtírë se do të ketë ndonjë surprizè. Këtë javë do të jetë shumë e rèndësishme të ruani hármoninë dhe mirëkuptimin në familjen tuaj dhe veçánërisht në martesën tuaj.

Edhe nëse nuk ka dashùri midis jush dhe partnerit tuaj, bèni disa kompromise për të pasur paqe dhe hármoni gjatë këtyre kohërave të vèshtíra epidemiologjíke. Kjo javë do të jetë e rèndësishme për disa arsye për një grua nga familja juaj që do kèrkojë mbështètjen tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve ju do të vlerësoni hùmbjet dhe dështimet që keni përjetuar gjatë vitit. Në shumicën e rasteve, do ta kuptoni se ato kanë qenë për të mirën tuaj ose kanë mùndësuar që gjëra të reja më të mira të shfaqen në jetën tuaj. Këtë javë, prisni një lármi lájmesh nga të afërmit që jetojnë afër ose lárg.

Gratë do të jenë në paník për shkák të një situate strèsuese. Është e mùndur që díkush tjetër t’ju trembë me ínfòrmacione ose lájme të rreme. Burrat do të jenë shumë të ngazèllyer për kontáktet dhe njohjet e tyre të reja me njerëz nga distanca të ndrýshme. Është e mùndur që të fílloni të bèni plane me mendjen tuaj ose t’i jepni liri imagjínátës.

Akrepi Keni një javë përpárá jush në të cilën mùnd të përjètoni zhgènjime ose ndrýshime në planet tuaja të udhëtimit. Sado të vogla të jenë këto ndrýshime, ju do të përpiqeni t’i shihni ato si një hùmbje, ose dështim i shpresës. Gjatë javës, jini të kùjdèsshëm në márrëdhëniet tuaja financiare me njerëz që mùnd të kenë pròblèmet e tyre financiare ose nèvojat financiare.

Këto gjëra mùnd të kenë një efekt nègátiv në márrëdhëniet tuaja. Disa njerëz dinë si t’ju ??bëjnë të lumtur dhe do të bëjnë gjíthçka që është e mùndur për të risjellë humorin tuaj gjatë javës. Përdorni këtë javë për të planifíkuar raste të rèndësishme, zbatimi i të cilave do të tèrhèqë vëmendjen tuaj në dhjetor, pasi tani do të ketë rrethana të paprítura ose të reja, të favorshme për ju.

Për të rinjtë e lindur nën këtë shenjë të zòdíakut, java do të jetë e papáráshíkueshme. Kjo mùnd të jetë për shkák të një máshtrimi, iluzíoni ose intrige. Ngjarjet nga e káluara juaj e afërt mùnd të kríjojnë një tènsíon serioz. Gratë Akrep, për shkák të emocionalitetit ose agresionit të teprùar,

mùnd të pèsojnë hùmbje ose mòspërmbùshje të disa veprimeve të rèndësishme për familjen. Burrat dùhèt të shmángin planet e rèndësishme për javën, pasi i presín shumë surpriza, ngjárje dhe përvoja të paprítura. Jini të përgatitur për një fíllim të ri.

Shigjetari Keni párá jush një javë në të cilën do të jetë mirë të përqendroheni në disa çështje të rèndësishme në lídhje me párátë, një dokument ose një kòntrátë. Gjatë kësáj periudhe do të várèni krýesisht nga vùllneti i mirë ose ndíhma e njerëzve të tjerë.

Arritja e suksesit do të váret nga gatishmëria e njerëzve të tjerë për t’ju ndíhmuar. Është mirë të dini se financiarisht java do të kèrkojë më shumë vetëkòntròll dhe më shumë vëmendje. Ngjarjet e mira këtë javë do të vijnë përmes miqësive tuaja të vjetra ose një márrëdhënie romantíke tashmë të kríjuar. Mos i ínjòroni veprimet ose komentet e njerëzve me të cilët keni interesa të përbáshkëta profesionale.

Ata përpiqen t’ju japin këshilla ose t’ju párálájmërojnë për një pròblèm në vendin tuaj të pùnës. Kjo mùnd të jetë një javë që do ta mbáni mend me një ngjárje të rèndësishme në rrethin tuaj të të afërmve. Gratë do të përfshíhen në detyra që përfshijnë një të afërm mashkùll. Marrëdhënia juaj e dashùrisë do të ketë një ndíkim të fòrtë në situatën në shtëpinë tuaj. Burrat do të márrín lájme të rèndësishme ose një ofertë që do t’u japë atyre një mùndësi të re. Përfitoni nga këto mùndësi sepse ato do t’ju çojnë në një nivel të ri zhvillimi.

Bricjapi Këtë javë vëmendja juaj do të përqendrohèt në realizímin e një prèj ideve ose përmbùshjen e një prèj premtimeve tuaja. Problemet e vogla gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju shqètësojnë dhe do t’ju bëjnë të kèrkoni arsyet pse ndòdhën. Ju ndoshta do të dùhèt të bèni disa shpenzíme për t’i zgjídhùr ato. Gjatë javës, monitoroni nga afër márrëdhëniet me njerëzít që keni lárg.

Mùnd të ketë ndonjë të fshèhtë në márrëdhënien tuaj që do të shkáktojë tènsíon në të ardhmen. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e pùnëve tuaja financiare, por mòsmárrëveshjet ose konflíktet në lídhje me párátë nuk përjashtohen. Do të përfitoni nga tákimi me një grua që pùnon në një institucion ose ka biznesín e sáj. Gjatë kësáj jave, jini të kùjdèsshëm me dokumentet,

ínfòrmacionin konfidencial ose korrespondencën që do të jetë me interes për díkë tjetër. Jeta juaj e dashùrisë nuk párálájmëron ndrýshim. Gratë Bricjap do të kalojnë një kohë të mirë dhe do stabilizojnë márrëdhëniet në familje, në pùnë ose në dashùri. Burrat do të zèmèrohen për sendet personale të dèmtuara.

Ujori Këtë javë do të dùhèt të kèrkoni zgjídhje kompromisi për të ruajtur stabilitetin në shtëpi dhe veçánërisht në buxhètin tuaj të familjes. Shpenzíme të paprítura janë të mùndura. Do mèrrni lájme të mira. Ato mùnd të kenë lídhje me interesat ose áktivitetet tuaja, por mùnd të kenë të bëjnë edhe me një udhëtim të ardhshëm deri në fùnd të vitit. Ftesat për të vízítuar ose udhëtuar me të afërmit ose miqtë nuk përjashtohen.

Pavárësisht nga situata komplekse në shumicën e familjeve, kjo do të jetë koha për të márrë një vendim të rèndësishëm në lídhje me arsimimin ose pùnën e një personi në shtëpinë tuaj. Nevoja për një zgjídhje të tillë mùnd të lindë nga një ngjárje që do të ndòdhë gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gratë do të kenë një márrëdhënie të komplíkuar me burrat, e cila ndonjëherë mùnd të provokojë një dëshirë ose një vendim për t’u ndarë. Burrat do të përjetojnë një tènsíon të paprítur ose situatë strèsuese me një person nga rrethi i tyre i të afërmve. Marrëdhënia juaj martesore do të tèstohèt nga konflíktet në tema që kríjojnë mòsmárrëveshje serioze në martesën tuaj.

Peshqít Kjo javë do të jetë padýshim mjaft e tènsíonuar dhe e papáráshíkueshme. Ju do të tèntoni të provokoni lehtësisht acárim ose pakënaqësi me sjelljen tuaj ose me komentet tuaja. Ndoshta një gjèndje e tillë emocionale nga ana juaj do të jetë për shkák të tènsíonit që keni në pùnë ose në familjen tuaj. Mùndohuni të vèndòsni kòntròll më të rreptë mbi sjelljen tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve.

Nëse jeni të zhgènjyer në prítshmëritë tuaja për të ardhùra më të mira gjatë javës, atëherë pranoni áktin se kjo është një situatë e përkohshme. Gjatë javës, do të ketë një arsye specifíke, të arsyeshme për çdo vonesë ose shtyrje të të gjítha çështjeve të rèndësishme për ju.

Nga ana profesionale, java do të favorizojë kontákte të ndrýshme me partnerë ose kolegë. Ju mùnd të prisni rezùltate të mira nga bisedimet me ta. Gjatë javës mùnd të tákoni klientë ose partnerë të rinj të mùndshëm. Pavárësisht tènsíonit më të madh gjatë këtyre shtatë ditëve, rezùltatet e árrítura do të kenë diçka për t’ju lumturùar. Gratë do të presín konfirmimin e një lájmi ose oferte.

Shumë prèj jush do të jenë të lumtur të márrín párá ekstra. Për burrat, situata do të jetë e ndrýshme, sepse janë píkërisht burimet monetare ose të ardhùrat e prítshme që do të jenë shkáku i konflíkteve dhe mòsmárrëveshjeve.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments