Saturday, December 2, 2023
HomeGenel“Ju shtòhen párátë...”/ E paráshikon me siguri, na ‘çmèndí’ fare, uá për...

“Ju shtòhen párátë…”/ E paráshikon me siguri, na ‘çmèndí’ fare, uá për cilin e ka lájmín

Eklípsi hënor dhe e gjíthë fùqía mbèshtèrèse e planetëve vjèn këtë rádhë për të mirën tuaj dhe për shtímin e të mirave në jetën që kèni. Çfarë thùhet andej lárt nga yjet, a ka lájme të mira? Kësaj pyetjeje i përgjígjèt më së miri zonja Mèri, që me páráshíkímin e saj do të na “çmèndë” fare.

Të párët siç janë dashèt, eklípsí ndíkòn ne diágònalèn e komùnikímit dhe lígjít per shenjen tuaj. Mùndòhuni te gjèni nje rruge-zgjídhjè ne pròblèmet tuaja ne baze te lògjíkes dhe nje idèáli. Ëndrrát do ju plòtèsohen.

Çèshtjet ekònòmíke për demat, do ndíkòhen fùqíshem dhe do ju duhèt te ndrýshòni fílòzòfi ne ate çfáre prísní ne jeten tuaj nga báshkepùnimet apo nga pártnèri ne çift.

- Advertisement -

Nèvòjitet të jèni më të vèmèndshëm binjakë, jeta juaj pèrsònale eshte ne udhèkrýq dhe ne nje zhvíllím i cili duhèt t’ju çoj pèrpárá. Lídhjè te frkèskëta dhe báshkepùnime te reja qe do bèjnè kthèsèn ne jeten tuaj pèrsònale.

Vèmèndje ju gafore, ju do prèkèni dírèkt ne lídhje me punen dhe shèndètin. Ka shume kùndèrshtáre qe ne kète moment do dùan t’ju kùndèrvíhen me shume mènýra dhe arsye per ta bèrè kete gjë.

Luanë, dashùría edhe nje here do kthèhèt ne fòkusín e jetes suaj. Çèshtje te nje tráshègimtári dhe te nje vèndími lògjík ne lídhje me ecùríne e lídhjès suaj do ju shqètèsòjnë.

- Advertisement -

Për të bríshtèt e virgjèrèshès, çeshtje qe lídhèn me kárríerèn dhe familjen do dálín me se shumti ne shenjen tuaj. Do ndrýshòni shtepi por kjo nùk duhèt te bèhèt baza e fílòzòfise tuaj. Duhèt te mbèshtèsni çèshtje te kárríères. Jeta juaj do ndrýshòj për mirë si rèzùltat i një shtími sùrprízë të páráve.

Hídhùni nga qèjfi peshore se do mèrrní nje lajm shùme te rèndèsisshèm, i cili do kthèhèt ne nje ide akoma me te rèndèsishmè, te cilen duhèt ta ndíqní ne te gjítha rruget te afèrtá dhe te lárgèta.

Lájmi për akrepat është se ekonòmía dhe menyra si do fítòni duhèt te ndrýshòj fílòzòfi dhe te bèhèt me e lògjíkshme, duke márrè me shume per veten dhe dùke i bèrè márrèdhèniet me práktike ne shkèmbímet ekònòmikè dhe shpírtèròre.

Eklípsí ne shenjen e Shígjètarit, do jète shume i fùqíshèm dhe do ju vèjè pèrbállè nje pèrzgjèdhjèje ne jeten tuaj ne menýren si do vázhdòni kètej e tùtje. Kujt duhèt ti jèpni me shume príorítet dhe ku do jèni shume te ndjèshèm ne márrjen e vèndímève per ndrýshíme te medha.

Brícjapa, duhèt te mèrrèni me veten dhe psíkòlògjíne tuaj. Te mèrrèni me ndjènjat e thèlla brèndá jush me shèndètin dhe çdo ídèològjí apo tèrápí qe mùnd t’ju shèròjè.

Eklípsí hènor për ujorët ju bèhèt alèáte ne qèllimèt tuaja dhe t’ju ndríçoj rrugen ne qèllíme dhe dáshùri. Por, kete periudhe do i jèpní fùnd nje rùtíne qe ju ka lòdhùr, duke e zèvèndesùar me nje lídhjè te re apo fílòzòfi te re ne jeten tuaj.

Idèalízmi juaj peshq, do kùndèrvíhèt ne rrethana te çùditshme me hènen e plòte ne Shigjètar qe ne fákt duhèt te bèhèt si mùndèsía juaj e páre e mire ne kète vit per te páre me qárte ne lídhjè me kárríèren dhe jeten pèrsònale. Fáti juaj gjatë këtyre kohëve èshte si nje fènèr i ndèzùr ndáj kùjdès që të mòs ta shùání.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments