DUROI vetem 2 dite! Pas Daljes se Ilnises, Meritoni DEL PAPRITUR ME…

Pas eleminimit të Ilnisa Agollit nga “Big Brother VIP3”, Meriton Mjekiqí

është ndíer i vetëm në këtë garë për të fituar çmímin e madh.

Së fùndmi, moderatori i ka kèrkuar fálje Ríke Roçit, për të gjítha gjërat e padrejta që

ia ka bërë asáj, ndërsa tha se e vlerëson shumë sepse është njeriu i tij.

“Tani e kuptove pas 3 muajsh që jam njeriu jot,” – u shprèh Ríke, e cila trègòi që

pavárësisht se akoma nuk i ka harrùar ínátet që ka me të, modèles i vjen kèq ta shíkojë Meritonin në këtë gjèndje.

“Jo pas 3 muajsh po ky është realiteti, të kam thënë gjíthmonë por ti…”,-

i tha banori i pènduár, megjíthëse Ríke u shprèh se do të flasín sápo të dalin jashtë.

Pjesë nga biseda:

Meritoni: “Ty të vlerësoj, të fálenderoj. Më fál për çdo gjë, nga dita e parë deri më tani të kèrkoj fálje 1000 herë”.

Ríke: “Unë kam ínátet e mia. Më vjen kèq të shíkoj kështu, dua të të shíkoj kështu”.

Meritoni: “Kalon. Kemi káluar shumë gjëra por këtë Big Brother kam përjetuar shumë gjëra”.

Ríke: “E kishe menduar kështu”.

Meritoni: “Se kisha menduar asnjëherë. Në këtë shtëpi jam prèkur te njerëzít e mi më të dashur.

Njerëzít nga jashtë nuk e kuptojnë ndoshta, por emocionet dhe ngjárjet që zhvillohen këtu janë ndrýshe. Ti je njeriu im”.

Ríke: “Tani e kuptove pas 3 muajsh që jam njeriu jot”.

Meritoni: “Jo pas 3 muajsh po ky është realiteti, të kam thënë gjíthmonë por ti…”.

Ríke: “Më ke ngácmuar”.

Meritoni: “Të kèrkoj fálje për ngácmimet dhe për Vesën”.

Ríke: “Do flasim më lirshëm se s’mùndemi párá kamerave”.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...