Prisni daten 20 do hyjë me lèkè/ Ja 4 shènjat që do i ngreje fùqíshem tek pásuría

Për të folur për páráshíkimin e yjeve, në emisionin ‘ishte e ftuar ast.rologia M.eri Gjini. Ajo bëri páráshíkimin e hòròskòpit për muajin janar, dùke theksuar edhe datat më të mira për pùshime për çdo shenjë. Ndërsa disa shenja veçánërisht dùhèt të kenë kùjdès me gjèndjen emociale, pasi mùnd të kríjojnë një ánkth në këtë periudhë të vitit.

Dashi Gjëja e parë që do t’i japi janë çështjet me ekonominë, ánkthi me ekonominë. Është e pamùndur t’i qendrojnë besník axhendës së tyre sepse ka devijime nga programi. Kjo mùnd të sjelli pak tènsíone të brèndshme, por është shumë e bukur jeta personale për ata që janë në kèrkim të zbukùrimit të sáj, sidomòs nga data 17 deri në 27, pak shumë pak kùjdès me trupin e tyre në 10 ditëshin e fùndít të muajit të tyre. Periudhá më e mirë për pùshime është qendra e janarit.

Demi Sa i përket tolerancës rreth datës 17, çdo lloj gjëje është e rregùllushme, e ríkuperueshme. E kuptoj që kanë prèsionin e kohës, nga njëra anë dëshira për stabilitet, nèvojën për ndrýshim, por e gjejnë formën kur duan, kur e kanë nd.arë mendjen se do e gjejnë. Është periudhë shumë e rèndësishme për demat se do të sjelli zgjerimin e bazès ekonomíke apo shtimin e të ardhùrave. Kështu që nga data 5-6 deri në datën 27 kam bindjen që do të rezùltojë shumë i mirë si muaj.

Binjakët Me komuníkimin do t’i kenë gjërat shumë më të thjeshta. Bashkimi i Venusit me Marsit do të sjelli pèrmírësim të drejtëpèrdrejtë të gjèndjes ekonomíke. Është një periudhë që mùnd të bëjnë árrátisje të vogla por jo pùshime afatgjata për arsye të gjërave që kanë në prítje. Nëse nuk márrín përgjegjësi për grupin do të jenë shumë mirë, nëse márrín do të kenë dështime nga ngarkesa emocionale. Ky Venus sjell lehtësime edhe për çështje që kanë pasur në familje.

Gaforrja Síkur nuk ja kanë terezínë, duan të dalin nga shtëpia si me vèshtírësi për të dalë nga rutina e tyre. Kjo në ákt do të jetë kárákteristíkë e tyre deri në datën 12. Pas kësáj date ndrýshon shumë në rolin e tyre, sidomòs në profesion, ku do të jetë e pamùndur të mòs jenë pjesë e të pèrditshmes profesionale të tyre. Nga data 12 deri në 27 pavárësisht se është verë ka për të márrë vendime që do të rezùltojnë pozítive. Ka lehtësira si për çështje të fizíkut ashtu edhe për çështje në familje, të páktën 10-ditëshi i parë dhe 10-ditëshi i dytë.

Luani Duan apo nuk duan pozícionin e liderit do ta kenë gjatë muajit. Pavárësisht se do të jenë disi imponues nuk do të zbehin entuzíazmin e gjërave që do të shijojnë gjatë muajit, por mùnd të bëjë që njerëzít përballë tyre të shprèhin një formë pakënaqësie dhe kjo do t’ju priste shumë pak terezínë. To.leranca për mënyrën se si shprèhen do të ishte mirë të ndiqej edhe për luanët.

Duhèt të ruajnë atë ekuilibrin emocional. Me venusín te Vírgjëresha në fùnd të muajit jam e sígùrtë që gjërat do të márrín një formë më të qártë dhe më të pastër. E thënë ndrýshe për Luanët është mirë që pùshimet të vèndòsen pas datën 12 që të mùnd të minimizohej edhe kòsto dhe rrisku. Prioritet dùhèt të jetë rritja e báshkëpùnëtorëve, márrëdhënia me ta.

Vírgjëresha Me pak ánkth, me pak paqártësi në axhendèn e tyre në pjesën e parë deri nga data 17, por shumë më të ngrohtë dhe shumë më të qártë nga data 12 deri në 27 lèvízjet do të kenë një rrjèdhë normale pa anùllime, pa ngècje. Duket síkur e kanë më të lehtë për ta mbájtur rutinën në kohën që ata presín, por nuk dùhèt ta krahasojnë me atë ç’ka ka sjellë kjo kohe sepse do të shtojnë ánkthin për ta shprèhur atë. Shumë shumë pak kùjdès me racionalitetin sepse Neptuni është kthýer në të kùndèrt të tyre.

Peshorja Duket síkur nèrvòzohèt nga ákti që nuk kòntròllon dot të gjítha situatat, por në ákt edhe kur dùket síkur kòntròllojmë asgjë nuk bëjmë. Kjo mùnd ti japi një gjèndje ánkthi nga 10 ditëshi i parë sepse më tej do të kenë mùndësi për të pasur buzèqeshje shumë të madhe në çështjet e tyre personale.

Gjithë pjesa e janarut do t’i japi mùndësi për të qenë të bukur, të shjojnë atë çfarë shohin dhe atë çfarë shohin të tjerët tek ata. Duhèt të jenë të vëmendshëm me statusín e tyre professional në 10-ditëshin e tretë dhe ta shfrytëzojnë nëse dëgjojnë emrin e tyre.

Akrepi Janë në dilema për çështjet familjare dhe personale, nuk ka të bëjë shumë me pùnën. Mùnd të shkárkojnë nèrvòzízmin e mbártur nga vetja nëse ndòdh diçka që na prish terezínë në familje. Do pak kùjdès të ndájnë çështjet e tyre me njerëzít që kanë në familje. Ndërkohë jeta personale me hyrjen e Venusit, nëse gjejnë áktorin kohë të mèrrèn me veten. Ky muaj do të jetë shumë i mirë për pùshimet për Akrepat.

Shigjetari Në 10 ditëshin e parë do dùhèt të jetë shumë i kùjdèsshëm për diskutimet me eprorët në ambjentet profesionale. Nëse e shmángin këtë do të kenë mùndësínë të mèrrèn me axhendèn e tyre. Do të kenë mùndësi për pùshim pasi ka çështje që i mbájmë si pèzùll. Neptuni dùket síkur i çorjenton pak, por gjíthsesi verës tolerohen këto në jetën personale.

Bricjapi Gjendja emocionale ka momente që ndihen síkur ndihen mirë në jetën e tyre profesionale dhe personale, edhe ka momente që dùket síkur nxjerrin të gjíthë ánkthin, të gjíthë lòdhjen e mbártur që nga 2022. Do dùhèt ta kòntròllojnë, të mòs ta teprojnë. Nga një herë nuk është kèq të fshijmë se çfarë ka ndòdhùr dhe të vazhdojmë përpárá. Kështu që mòs të harxhojnë kohë të análizojnë se çfarë ka ndòdhùr párá 3 vjetësh. Kujdes me humorin.

Ujori Për ujorët mùnd të dùket síkur çështje profesionale kanë mbètur pèzùll, dùket síkur propaliteti i mòsmárrjes formë kríjon një ánkth tek ata nga data 1 deri në 15. Mbas 15 ndrýshojnë situatat. Të lindurit në 10 ditëshin e parë të shenjës, do tu dalin shumë më mirë nëse do të shkònin me pùshime dhe kur të kthehen të mèrrèn me çështjet personale.

Peshqít Do të jenë shumë mirë me pjesën e komuníkimit. Për ata peshq që kanë vërdall njerëz të shenjave të zjárrít do të dùhèt të bëjnë síkur nuk dëgjojnë. Kjo për të mòs prishur terezínë dhe nuk është koha për përplasje. Kalimi i venusit te Vírgjëresha do të bëjë që të márrín shumë vëmendje dhe për disa do të kríjohèt mùndësia për të qenë të páktën 1 muaj, po jua them páráprakisht që pas datën 20 peshqít do të jenë në formën më të mirë për të pùshùarr.

Leave a Comment