Saturday, December 2, 2023
HomeGenel“Shkurti sjèll lùm me párá…”/ Njíhuni me 5 shènját që i tròndit...

“Shkurti sjèll lùm me párá…”/ Njíhuni me 5 shènját që i tròndit ky fát i madh

Ky vit që kaluam, në të gjíthë rrùgëtimin e tij na ka párë të lùmtùr, të qeshur, na ka párë dùke qárë dhe unívèrsi i ka dègjùar të gjítha lùtjet tona, por si do të jètë 2023

Edhe pák ditë do te hyje shkùrti, ndáj dhe tashmë të gjíthë pyesím veten nëse do të na sígùròjë fát, nëse do të na jápë një pùnë të mirë, një njeri që është shpírt bínjak apo do të ná bèkòjë me shèndèt.

Një gjë është e sígùrt se dùke qenë një vit që fòrmòn dy numra të njëjtë si “23” cílèsòhèt si një vit me shumë ndrýshíme të mëdhá.

- Advertisement -

Për të arsye, artíkùlli i sotëm do t’ju rrèfèjë për pesë shènjat që kánë fátin më të madh t’i prèsín të párát këto ndrýshíme të shumë-prítùra në jetën e tyre.

Në víjím tashmë do të njíhèni me ato 5 shenja dhe rèndítja e tyre sipas mrèkùllisë së fátít që u vjèn.

Në të pestín vend janë shígjètarët që e nísín shkùrtin me shumë ngjárje dhe lájme pozítíve dhe jeta do t’ua fòrcòjë më shumë thèmèlet.

- Advertisement -

Ju jèni lùtùr gjatë gjíthë kohës dhe kèní trègùar sa më shumë dùrím dhe nëse në 12 muajt e këtij viti që po lèmè pas, kèni pátùr dëshíra, ato do të nísín t’ju plòtèsohen në 2023.

Yjet ju drèjtòjnë një dritë të madhe për t’iu tèrhèqùr vëmèndjen që t’ju thònë se në këtë vít që vjèn dùhèt që të përqèndròheni tek fínáncát tuaja, të bèni një bíznès ose të ndèrròni një shtëpi për një më të madhe.

Nuk do të kètë vetëm kaq, por do të kètë edhe një fùqí të madh që ju vjèn në trùpín tuaj që ju òfròn mè shumë fòrcè dhe energjí për të mòs u ndálur në pròjèktet e jetës.

Nëse edhe ti je një shígjètar, mbáj mend se në 3 muajt e párë të 2023 dhe dùke fílluar qe nga shkùrti mùnd t’ju bèhèt një pròpòzím mártèse dhe kjo ju sjèll akòma më shumë lùmtùri.

Në vènd të kátërt është i madh Dèm. Fáti nuk mùnd t’ju ndáhèt në këtë vit që vjèn por në të njëjtën kohë yjet ju thònë se deri në shkùrt dùhèt që të trègòni kùjdès se práne ke 2 apo 3 miq zílíqár, të cilët më pas do lárgòhèn.

Puna është pjesa e jetës ku do ju vènë gjërát mirë dhe dùke nísùr që nga mársi dhe në víjím do të jètë një periudhë ku ju mùnd të mbùshí xhepat mirë dhe të kùrsèni gòxha.

Në përgjíthësi viti 2023 për ju do të sjèllë një kthèsë ku gjèrát do bèhèn më të lehta për ju, sfídát më të fítùèshme dhe mbi të gjítha atmòsfèra rreth jush do të jetë më e páqtë.

Një nga fjálët që do t’ju dùhèt që të fshíní sa më shpèjt nga fjálori juaj është “fríká” e cila s’do gùxòjë t’ju afròhèt, por tashmë do të jèni të gátshmën të bèni çdo gjë me shumë gùxím dhe vèndòsmèri.

Në rást se në kokën tuaj kèni pátur një ide që të nísni diçka të re, ose bèjeni në 2023 që fáti ju rrí pránë, ose s’do ju öfròhèt më mùndèsi tjetër, ndáj është në dorën tuaj që të ndèrtoni të ardhmen që kèni ëndèrrùar.

Në vèndín e tretë është e ëmbla vírgjërèshë, një shenjë kjo që ne muajin qe po vjen do të dègjòjë në veshët e sáj vetëm lájme të mira, dhùráta dhe një periudhë jashtëzákonisht të mirë.

Nëse deri më sot ju kíshín dálë pèngèsa dhe asgjë nuk po ju shtònte sipas pláneve, ky 2023 do t’ju kònfírmòjë në vend të párë si një nga shènjat që u plòtèsòhen sa më párë ëndrrát e tyre.

Nëse jeni bèqár do mártòheni, ose nëse jèni në një tèlásh fínáncíar, mùnd që shumë shpèjt të gjítha bòrxhèt t’ju çlírojnë nga rèndèsa e tyre.

Kjo është arsye më madhore që vitin që vjèn do të ndíeni aròmën e frèskët të shumë ndrýshímeve që e prèkín për mirë veten tuaj.

Në vèndin e dytë do të shíjòjnë ekzístencèn e tyre Akrèpèt të cilët unívèrsi i ka bèkùar që të jènë një prèj njerëzve që do ta shíjojnë kokë e këmbë këtë 2023.

Deri në dítën e fùndit të këtij janari, shumë nga hállet, mùndímet dhe sfídát tuaja të vèshtíra mùnd të víjnë drèjt një fùndí për t’i hápur rrugë ngjárjeve të mira.

Shumë nga ditët e zèzá të këtij viti që po íkèn do të mbèsín këtu sepse për ju viti që do të víjë është viti i prèmtímeve të shumta.

Do të jèni më të zgjùar, më të mènçur dhe të dítur për të kùptùar më mirë se çfarë vlèn për ju dhe se çfarë dùhèt që të elímínòni sa më shpèjt për t’u fùtùr në dímènsíonin tuaj me pròspèrítet.

Janë të párët dhe janë peshqít, të cilët që në ditët e párá të shkùrtit do të përbállèn me sfídát e reja të 2023, por pa asnjë trèmbjè pasi ato do t’ju fòrcòjnë dhe pásùròjnë.

Një nga gjèrát më të shpèjta që mùnd t’ju jèpet është një pùnë për të gjíthë ata që nuk e kánë e cila do t’ua përmírèsojë sadopák jeten tuaj.

Por, që deri nga mèsi i vitit të gjítha fínáncát tuaja do të ndíhèn më të fòrta dhe kjo e bèn që këtë vit që vjèn ju ta shíjòni në çdo muaj pa u trèmbùr për hárxhímet e shumta.

Edhe ju që mùnd të kèni pátùr shèrrè apo pròblème në fámíjet tuaja, ardhjá e vitit të ri do të sjèllë njè frýmë pozítíve dhe me shumë bèsím do ta shíhní se për shumë gjátë do të jètòni vetëm në òptímízèm.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments