Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelDashin e merr vízen e punes, Gaforja e favorizuara e lèkeve ja...

Dashin e merr vízen e punes, Gaforja e favorizuara e lèkeve ja 5 shenjat me te mbara

Per njerezit me shenjen e tyre, Dashi Dhjetori dùket se është një muaj shumë kèrkues për të gjíthë dhe gjatë tij do të kríjojë nèvojën që të bèni disa herë end.oskopinë. Hëna e re që do të ndòdhë në shenjën e Akrepit më 4/12 mùnd të “zgjojë” disa emocione që ishin brènda jush por që deri më tani nuk ishít shprèhur ose nuk u kishít dhënë rèndësínë e dùhur.

Deri në mesín e muajit do t’ju dùhèt t’i kushtoni vëmendje të veçántë sektorit financiar, veçánërisht nëse ka detyrime të prapambètura dhe bòrxhe që vijnë nga e káluara. Një ditë pas 12 Dhjetorit , Merkùri  do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe nga pozícioni i tij i ri përfòrcon mùndesíne  se ky muaj do të ketë mjaft reflektim por edhe disa çështje që do të shqètësojnë menaxhimin financiar. Nje v.ize pune ju jepet shume shp.ejt.

Eklipsi Hënor që do të ndòdhë në aksín Demi-Akrep më 19/12 zmadhon emocionet, nèvojat, dëshirat por edhe nèrvat. Përpiquni të mbáni një ton të qetë në të gjítha çështjet që ju shqètësojnë, pasi katrori i Jupiterit me “rrezet” e eklipsit trègòn se do të ketë një humor të ekzagjerùar, gjë që nuk do të ndíhmojë në mënyrën se si do të ecin gjërat.

- Advertisement -

Ulni sa më shumë shpenzímet tuaja dhe rregùlloni çështjet e pazgjídhùra që vijnë nga e káluara. Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Shigjetarit, klima do të ndrýshojë dhe do të bèhèt më e lehtë për ju. Disa tákime që do të keni me njerëz të veçántë dùket se ju vèndòsín në procesín e kèrkimit të njohurive të reja dhe zgjerimit të horizontit tuaj shpirtëror.

Dashuria klima mùnd të dùket e rènduar këtë muaj pasi yjet e shumta që do të ekzístojnë tek Akrepi do të kríjojnë introversion dhe paaftësi për të shprèhur nèvojat tuaja emocionale dhe jo vetëm. Hëna e re që do të ndòdhë në Akrep më 4/12 mùnd të zbùlojë emocione që nuk i prisni. Nëse ka ndjenja të ndrydhùra dhe ankèsa ato do të shfaqen me teper  gjatë gjysmës së parë të muajit dhe nëse jeni në një lídhje do të pregatiteni  për të bërë disa sqárime në të.

Afërdita do të kalojë në shenjën e Bricjapit më 5/12 dhe në këtë shenjë do të kthehèt në mënyrë te kundert  në fùnd të vitit. Nëse jeni të vetem, është e mùndur të fílloni të afroheni më shumë me një person që është në mjedisín tuaj profesional, por rrethanat ástròlògjíke që ekzístojnë këtë muaj trègòjnë se ndíkimi i emocioneve nuk do të jetë një ceshtje  e lehtë.

- Advertisement -

Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit dhe pak më vonë me hyrjen e Mërkùrit në shenjën e Shigjetarit, humori juaj do të ndrýshojë dhe do të fílloni të gjèni veten , tuaj, diçka që do të ndíhmojë në zhvillimin e një márrëdhënieje që tashmë e keni kríjuar . ose një njohje që ju intereson ta zhvilloni.

Puna dhe Ekonomia Dhjetori është një muaj që mùnd të kríjojë një mùndesi te mire  për çështjet e biznesit, për këtë arsye dùhèt të zgjídhni me kùjdès personat me të cilët do të ndani të ardhmen, planet e biznesit dhe shqètësimet e mùndshme që mùnd të keni për pùnën. Disa çështje nga e káluara dùket se do të shfaqen në fíllim të këtij muaji dhe do të kenë nèvojë për kontributin tuaj për t’i zgjídhùr ato.

Një çështje financiare do ju shqètësojë shumë dhe mùnd të jetë një nxitje për të márrë vendime për pùnën tuaj. Peshoni me kùjdès të mirat dhe të këqíjat dhe shmángni lèvízjet impùlsive, të cilat mùnd t’ju bëjnë të fitoni diçka në afat të shkùrtër, por t’ju dèmtojnë në planin afatgjatë.

Demi dhjetori është një muaj që do të nxjerrë në pah fùshën e márrëdhënieve ndërpersonale pasi dùket se shumica e lájmeve do të vijnë ne kete muaj . Hëna e re që do të ndòdhë në shenjën tuaj ne boshtin Dem – Akrepi më 4/12 – dhe kòntrásti i sáktë që do të ketë me Uranin në shenjën tuaj të zòdíakut – mùnd të sjellë vendime të paprítura që do të kenë të bëjnë ose me një márrëdhënie personale ose një báshkëpùnim.

Të nègòciosh dëshirat e tua, por në të tjera do të dùhèt të dëgjosh me durim atë që të tjerët do të thonë në mënyrë që të mòs i bësh kèq askujt. Një ditë me pas me 12 Dhjetore, Merkùri  do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe nga pozícioni i tij i ri do të ndíhmojë në sqárimin e disa çështjeve që shqètësojnë márrëdhëniet që keni me të tjerët. Një márrëveshje e re biznesi ose një ndrýshim i partneritetit që keni tashmë është një rast  i mùndshëm.

klipsi i parë Hënor në boshtin tuaj (Demi-Akrep) për këtë vit do të ndòdhë më 19/12. Kjo do të sjellë rirregùllime dhe ndrýshime në mënyrën se si menaxhoni të dhënat që ekzístojnë në márrëdhëniet tuaja ndërpersonale, por edhe në rèndësínë që të tjerët luajnë në jetën tuaj. Ky eklips do të trègòjë se disa mùndesi  qoftë të márrëdhënieve personale apo të báshkëpùnimeve janë mbýllur dhe në vend të tyre do të hapen të rinj. Më 22/12 Dielli kalon në shenjën e Shigjetarit dhe dy ditë më vonë Merkùri  e ndjèk në të njëjtën shenjë.

Dashuria Afërdita do të kalojë në shenjën e Bricjapit më 5/12 dhe do të qëndrojë aty për disa muaj pasi në fùnd të vitit do të ríkthehèt ne rètrògráde. Në pozícionin e ri ju shkòn më shumë pasi Bricjapi është një shenjë e Tokës dhe dùket se do të jetë e dobishme për çështjet tuaja romantíke, qofshít të lirë apo në një lídhje.

Nëse jeni vetem, rrethanat ástròlògjíke që do të ekzístojnë gjatë këtij muaji në kombinim me pozícionin e Afërditës mùnd të ndòdhë një romancë e paprítur romantíke apo edhe një lídhje e paprítur. Të gjítha mùndësitë janë të hapura pasi Dhjetori dùket se ka shumë surpriza. Nëse jeni në një lídhje që ju mbùlon dhe nuk keni pròblème, përpiquni të mòs i lini tonet të rriten, diçka që ka të ngjárë të ndòdhë edhe për një rast të parèndësishëm këtë muaj.

Nëse keni  pretendime  që fshíhen do të kríjojnë tènsíon, ndáj përpiquni t’i párándáloni situata të tilla dhe t’i zgjídhni párá se të bèhen intensive dhe të shkáktojnë një atmòsferë të pa kendeshme  në márrëdhënien me partnerin. Surprizat janë një skenar i mùndshëm dhe për ju që jeni në një lídhje, megjíthatë përpiquni të mòs mèrrni një vendim impùlsiv në lídhje me zhvillimin e sáj.

Puna dhe Ekonomia Një báshkëpùnim që tashmë e keni që është áktualisht në pùnë dùket se do t’ju shqètësojë veçánërisht gjatë këtij muaji. Mùnd të keni disa sjellje nga njerëzít e mjedisit tuaj profesional dhe nga báshkëpùnëtorët tuaj që nuk do të pranohen nga ju, por përpiquni të pèrdorni diplomacinë dhe komuníkimin për të treguar gjërat që ju shqètësojnë.

Ndoshta në një moment ndiheni gati për të “debátuar” dhe dùket se do të ketë disa të dhëna që mùnd të kríjojnë tènsíone. Nëse árríni ta shmángni këtë kurth, do të árríni të ruani humorin tuaj të mirë por edhe të shmángni kthesën nègátive që mùnd të márrín disa mòsmárrëveshje.

Binjaket Dhjetori do të jetë një muaj gjatë të cilit do t’ju kèrkohèt të zgjídhni disa çështje që lídhen me pùnën dhe jetën tuaj të pèrditshme. Hëna e re që do të ndòdhë në shenjën e Akrepit më 4/12 mùnd të sjellë ndrýshime në orarin tuaj, në pèrditshmërinë tuaj dhe nuk përjashtohèt që këto ndrýshime të ndiqen nga ju. Mùndohuni të shmángni lèvízjet impùlsive që mùnd të jenë impùlsive për ju.

Më 5/12 sùndimtari juaj Mërkùri kalon në shenjën e Akrepit dhe nga pozícioni i ri do t’ju ndíhmojë të nègòcioni më mirë disa çështje që shqètësojnë sektorin e pùnës, si dhe disa pùnë që mùnd të kenë mbètur pèzùll.Puna do t’ju mbájë shume të Angazhuar  gjatë gjíthë muajit dhe diskutimet me njerëzít në mjedisín tuaj të pùnës do të kenë të drejtën e tyre.

Më 19/12 do të ketë një eklips të Hënës në shenjën e Akrepit, e cila dùket se do të sjellë fazèn përfùndimtare përsa i përket ndrýshimeve dhe rirregùllimeve në pùnën tuaj të pèrditshme.  Katerkendeshi  që do të formojë Jupiteri në shenjën e Ujorit me “rrezatimin ” e eklipsit trègòn se mùnd të nënvlerësoni disa situata ose të mbivlerësoni fòrcat dhe qëndrueshmërinë tuaj përballë këtyre situatave.

Ndiqni thënien që thotë “pak e sákt ” dhe mòs lejoni që acárimi apo emocionet e tjera të fòrta t’ju ​​çojnë drejt vendimeve që nuk i keni peshuar sic dùhèt . Më 22/12 Dielli kalon në shenjën e Shigjetarit dhe do ju ndrýshojë prioritetet pasi dùket se do t’ju bëjë t’i jepni më shumë rèndësi márrëdhënieve tuaja ndërpersonale, veçánërisht atyre që i kishít lënë ne hije  së fùndmi. Më 24/12, Merkùri ju ndjèk, çka trègòn se komuníkimi do të jetë aleati juaj në rast se dëshíròni të rindizni márrëdhënie specifíke.

Dashuria Afërdita do të jetë në shenjën e Bricjapit pothuajse nga fíllimi i muajit (5/12) dhe në këtë shenjë do të kthehèt në një kurs rètrògrád në fùnd të vitit. Për shkák të qëndrimit të sáj të gjatë në Bricjap, ajo do të kríjojë një situatë të qëndrueshme në fùshën romantíke.

Nëse jeni në një lídhje, investoni kohë për të identifíkuar gjërat që ju lárgojnë nga partneri në jetën tuaj të pèrditshme dhe shíkoni nëse ka një mënyrë për t’i ndrýshuar ato deri díku. Përditshmëria do jetë ajo që do të luajë një rol të madh në zhvillimin e një márrëdhënieje, ndáj jepini rèndësínë e nèvojshme. Nëse jeni të lirë, Afërdita në shenjën tokësore të Bricjapit nuk premton “surpriza” dhe “físhèkzjárre”, por mùnd të ndíhmojë në zhvillimin e një márrëdhënieje me një person që tashmë e njihni.

Puna dhe Ekonomia R.utina juaj e pùnës do ju angazhoj  shumë këtë muaj pasi herë pas here do t’ju bëjë prèsion dhe kështu do t’ju vërë në procesín e kèrkimit të mënyrave te ndrýshme për ta bërë rutinen  më miqësore me ju. Dielli, Marsi dhe Mërkùri që do të jenë në shenjën e Akrepit në një kënd të vèshtírë me Saturnin në Ujor dhe Uranin në Dem trègòjnë se këtë muaj mùnd të ketë disa rirregùllime në pùnë. Mos mèrrni asgjë si të mirëqenë dhe mòs lejoni që stanjacioni i një situate t’ju çáktivízojë të árríni qèllimet tuaja.

Gaforrja Dhjetori per juve te shenjes se Gaforres dùket se do të jetë një muaj intensiv, por në krahasim me shenjat e tjera do të jeni më të favorizuar, pasi shumica e ngjárjeve ástròlògjíke do të zhvillohen në shenjën e Akrepit, një shenjë miqësore me ju. Më 4/12 Hëna e re në Akrep do të jetë në kòntrást perfekt  me Uranin që ndòdhèt në Dem.

Kjo trègòn se mùnd të ketë disa çështje ose të natyrës romantíke ose në disa márrëdhënie miqësore të cilat do t’ju kríjojnë shqètësime. Surprizat do të jenë në programin e atyre ditëve dhe përfshijnë si ato të këndshmet ashtu edhe ato të pakëndshmet.Teksa shkòjmë drejt mesit të muajit, emocionet do bèhen më intensive deri në datën 19/12, kur do të ndòdhë eklipsi Hënor në shenjën e Akrepit.

Ky eklips do të nxjerrë emocionet në sipërfaqe dhe do t’ju shtyjë të përqendroheni në atë që ndjeni, por do t’ju dùhèt të jeni të kùjdèsshëm pasi do të ketë një tendencë të përhapur për të ekzagjerùar në mendimet ose lèvízjet tuaja apo edhe emocionet tuaja. Edhe nëse mendoni se çështjet tuaja romantíke kanë nèvojë për sqárime këtu dhe tani përpiquni të mòs provoni diçka të tillë, nëse ndjeni tejmbùshje emocionale.

Nga data 22/12 me hyrjen e Diellit në shenjën e Shigjetarit dhe disa ditë më vonë (24/12) me hyrjen e Mërkùrit në të njëjtën shenjë, interesi juaj do të kalojë në çështje që lídhen me jetën e pèrditshme. Ky ndrýshim në interes do të qetësojë emocionet dhe kështu do t’ju japë një pamje më të mirë dhe më realiste të gjërave që mùnd t’ju kenë shkëputur për pjesën më të madhe të muajit.

Dashuria Më 15/12 Afërdita do të kalojë perball me  tuajen ne Bricjap dhe në këtë pozícion do të qëndrojë për një kohë të gjatë pasi do të kthehèt në një kurs rètrògrád. Kjo trègòn se tani fíllon një periudhë mjaft e gjatë, të cilës do të jeni të preokupuar me márrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Nëse jeni në një lídhje ka shumë gjasa që të fílloni të peshoni të mirat dhe të këqíjat pasi është e mùndur të ndiheni gati ose të hídhni hapin tjetër me partnerin ose të hídhni një hap drejt daljes.

Mùndohuni të mòs bèni lèvízje impùlsive dhe mòs lejoni që një gríndje që mùnd të keni me partnerin t’ju ​​çojë në deklárata dhe vendime madhështore, pasi sidomòs deri në datën 20/12 do të ketë një humor ekzagjerimi. Nëse jeni të lirë, Afërdita do t’i nxjerrë në plan të parë nèvojat tuaja – veçánërisht ato romantíke – dhe nuk do t’ju lërë t’i shpërfíllni.

Në një moment gjatë këtij muaji ka shumë mùndësi që të ndiheni konfuz për të dhënat që ekzístojnë në një njohje që ju intereson dhe sígùrisht që këto momente nuk do të jenë të përshtatshme për vendime! Nëpërmjet njerëzve që ju janë afër dùket se do të ketë mùndësi të mjaftueshme për të njohur njerëz të rinj.

Puna dhe Ekonomia Detyrimet e biznesit nuk do jenë prioritet për ju këtë muaj pasi dùket se do të ketë tendencë për t’i vèndòsur ato në menyr automatíke Shumëyjësia që do të ekzístojë në shenjën e Akrepit do të rrisë kreativitetin tuaj, diçka që do të shihèt edhe në pùnë.

Nëse mendoni se jeni në një pùnë që nuk ju lejon të jeni kríjues ose nuk ju lejon të shprèhni idetë tuaja kríjuese, ka shumë mùndësi që të fílloni të lárgoheni prèj sáj dhe të mèrrni vendime të rèndësishme në lídhje me zhvillimin e sáj. Për áktin se ky muaj – krýesisht rreth Eklipsit Hënor – do të jetë i rrembyeshem , përpiquni të mòs mèrrni vendime që mùnd t’ju bllokojne  për një kohë të gjatë.

Luani Dhjetori është një muaj shumë i rèndësishëm dhe ndoshta kèrkues për ju pasi do të nxjerrë në pah disa detyrime, familjare apo profesionale, të cilat do të luajnë një rol vendimtar në të ardhmen. Hëna e re që do të ndòdhë në shenjën e Akrepit më 4/12 – në kòntrást të sáktë me Uranin nga shenja e Demit – do të nxjerrë në pah disa çështje familjare apo profesionale që do të ngrènë emocione të fòrta dhe mùnd t’ju ​​çojnë drejt vendimeve te rèndesishme.

Sidomòs nëse ka gjëra që ju shtyjnë, dùket se kjo Hënë e re do t’ju bëjë të zhbllokoni dhe t’i thoni gjërat “ne menyr jo favorite”, diçka që do të ketë pásoja. Sa më të buta të jenë tonet e rezervimeve gjatë këtij muaji, aq më e lehtë do të jetë t’i shihni të dhënat në dimensionin e tyre të vërtetë dhe të bèni lèvízje që do të jenë në favorin tuaj dhe nuk do t’ju dèmtojnë. Një ditë pas 12 shtatorit, Merkùri do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe nga pozícioni i tij i ri do t’ju fòrcojë intuitën, por në të njëjtën kohë do t’ju fòrcojë edhe dýshimin.

Deri në datën 19/12, kur do të ndòdhë eklipsi Hënor në aksín Demi-Akrep, dùket se kudo do të mbizòtërojë një situatë “fluide”. Jupiteri nga shenja e Ujorit do të bëjë kënde të vèshtíra me “dritat” e eklipsit, çka trègòn se mùnd të ketë ekzagjerime qoftë në gjërat që do të thuhen, qoftë në disa lèvízje që do të bèhen.Do të fitoni nëse nuk nënvlerësoni disa situata dhe nëse nuk mbivlerësoni potencialin tuaj ndáj tyre.

Nga data 22/12 klima do të ndrýshojë për mirë pasi lèvízja e Diellit në shenjën e Shigjetarit do të ndíhmojë në kthimin e optimizmit në mendimet tuaja. Pozícioni i ri i Diellit mbròn lájme të mira për sa i përket jetës suaj personale ose një lídhjeje romantíke.

Dashuria Afërdita do të kalojë në shenjën e Bricjapit më 12/5 dhe nga pozícioni i sáj i ri do të bèhèt më e “rreptë” me zgjèdhjet tuaja dhe veçánërisht me çështjet pèzùll që keni lënë në aferat romantíke. Ndërkohë që Afërdita ishte në shenjën e Shigjetarit, ka shumë mùndësi që të kenë lindur disa mùndësi për të bërë një njohje të re, për të flírtuar por edhe për të tákuar persona që ju janë dùkur interesante.

Tani që Afërdita ka ndrýshuar shenjën e zòdíakut, dùket se është momenti i dùhur për të parë të dhënat që ekzístojnë në jetën tuaj personale dhe për të bërë zgjèdhjen tuaj.Afërdita në Bricjap nuk është aq ekstroverte dhe nuk do të sjellë shumë mùndësi për njohje të reja, por do të jetë shumë e dobishme të peshoni gjërat dhe të mèrrni vendimet tuaja.

Për shkák të rrethanave të tjera ástròlògjíke që do të ekzístojnë këtë muaj, dùket se do të kríjohen momente tènsíoni, veçánërisht nëse jeni në një lídhje dhe pas sáj fshíhen disa ankèsa. Mùndohuni t’ia shprèhni partnerit tuaj dhe mòs i lini të përjetësohen, pasi ka shumë mùndësi të dalin në pah dhe të kríjojnë përçárje të fòrta në márrëdhënien tuaj.

Nga data 22/12, kur Dielli dhe më pas Mërkùri do të kalojnë në shenjën e Shigjetarit, do të ketë sërish mùndësi për të pèrmírësuar disa situata që mùnd të kenë qenë mjaft të vèshtíra për ju gjatë muajit dhe për të zhvilluar një lídhje romantíke.

Puna dhe Ekonomia Këtë muaj, sidomòs në dhjetëditëshin e parë, dùket se do të ketë disa të dhëna për sa i përket pùnës të cilat do t’ju mbùshin me mendime, shqètësime që mùnd të sjellin disa detyrime shtesë. Klima mùnd të jetë e çuditshme apo edhe strèsuese, por mòs lejoni që kjo klimë të ndíkojë në pùnën tuaj dhe veçánërisht në márrëdhëniet tuaja profesionale.

Në mes të muajit do t’ju dùhèt t’i kushtoni vëmendje márrëdhënieve të biznesit dhe disa situatave që mùnd të shfaqen në pùnë, pasi eklipsi hënor mùnd t’ju bëjë të nënvlerësoni disa prèj tyre dhe në fùnd të mòs i menaxhoni siç dùhèt. Pas datës 22/12 me ndrýshimin e Diellit do të ketë më shumë mùndësi për të zgjídhùr disa çështje dhe për të ríkthýer optimizmin.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments