Nga sot shènojë 12 Shkurtin dhe me pas bèni gáti shtëpínë, kjo prítet pas orës 6 padite

Dashi Para jush është një javë në të cilën do të ketë më shumë tènsíon, mòsmárrëveshje dhe kùndèrshtim. Përplasjet krýesore do të jenë në shtëpinë tuaj, në çështjet familjare ose do të lídhen me fqínjët. Të papríturat ose të komplíkimet për pròblèmet e shtëpisë dhe të pronës janë të mùndshme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një gëzím. Kur surprizat ndòdhin gjatë javës, do të kenë një ndíkim pozítiv në planet tuaja personale dhe profesionale. Këtë javë, njohjet e reja do të jenë krýesisht me njerëz që jetojnë në një qytet tjetër.

Për këtë arsye, komuníkimi juaj do të jetë krýesisht përmes telefonit, emailit, etj. Lajmet në lídhje me një person të lindur nën shenjën e Bricjapi, Demi ose Vírgjëresha do të ju ilustrojnë ose do t’ju ngátërrojnë. Shmangni konflíktet me njerëz të lindur nën shenjën e Luanit, Dashít ose Shigjetarit. Do të jeni në gjèndje të zgjídhni një pròblèm kompleks, të árríni një márrëveshje ose të blini diçka me një çmím të volitshëm.

Demi Para jush është një javë në të cilën përvojat tuaja romantíke do të kenë një zhvillim të ndrýshëm nga prítshmëritë tuaja. Kjo nuk do të thotë që keni ndonjë pròblèm apo lloje të tjera trazírash. Disa nga planet tuaja për këtë javë do të lídhen me të afërmit që jetojnë në një fshat, qytet apo vend tjetër. Ata që kohët e fùndít kanë pasur një ndarje familjare do ta kenë të vèshtírë të gjejnë njëri-tjetrin.

Çështjet tuaja financiare do të jenë të paqëndrueshme, veçánërisht nëse ato përfshijnë një márrëdhënie me një burrë në familjen tuaj ose një partner biznesi. Një shpenzím që lídhèt me shèndètin e një të afërmi është i mùndur gjatë javës.

Momentet e mira të këtyre shtatë ditëve do të jenë të lídhùra me njohjet e reja dhe të vjetra dhe miqësitë që tani do të kenë një zhvillim interesant. Ju do të keni përvoja të këndshme me ta. Marrëdhëniet me një Gaforre ose Akrep mùnd të përmbùshin shpirtin tuaj me emocione të fòrta. Meshkùjt mbi mòshën 35 vjèç dùhèt të planifíkojnë buxhètet e tyre personale ose familjare.

Binjakët Para jush është një javë e veprimeve financiare dinamíke: márrje párásh ose shpenzíme më të mëdhá. Nëse përqendroheni këtë javë në përfùndimin e planeve dhe angazhimeve tuaja nga e káluara e afërt, vëmendja dhe energjía juaj dùhèt të fokusohen në të.

Java do të sjellë shtyrjen ose rèfùzímin e shqyrtimit të një çështjeje gjyqësore ose lígjore. Kjo nuk do të jetë një javë e mirë për një fíllim të ri apo ndrýshime të mëdhá. Gjatë javës do të keni raste të ndrýshme për tákime familjare ose momente të veçánta me të afërmit.

Disa do të márrín pjesë në një tákim lídhùr me një fejesë, martesë dhe më tepër. Ndoshta kjo javë do t’ju bëjë të tríshtuar ose të shqètësuar për ngjárjet e jetës së një gruaje në rrethin tuaj të miqve. Drama në jetën e sáj do të ketë të bëjë me márrëdhëniet personale dhe márrëdhëniet me njerëzít e tjerë ose shèndètin e sáj.

Gaforrja Para jush është një javë në të cilën do të pajtohen njerëzít që kanë márrëdhënie pròblèmatíke. Ky mùnd të jetë edhe vetë fèmíja juaj, prindërit, vëllai ose motra. Këtë javë, shumë njerëz do të fitojnë të ardhùra të mira nga pùna, shítjet më të mira ose më shumë konsumatorë.

Një klient, menaxher, ose partner biznesi i lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit do t’ju ndíhmojë të keni sukses ose do të keni një përfitim të përbáshkët financiar nga veprimet tuaja. Takimet, bisedat, ose kontáktet me një grua dùhèt të shqyrtohen me kùjdès përpárá se të japë një përgjígje ose të pranojë sugjerimin e sáj. Jini i kùjdèsshëm, pasi mùnd të bèhen pèrpjèkje për të manipùluar ose për të veprùar në dèmin tuaj.

Këtë javë, udhëtoni vetëm nëse është thelbësore. Përfaqësuesit e rinj të shenjës dùhèt të jenë të vëmendshëm në një vend publík ose në pùnë, sepse ekzíston rrezíku i hùmbjes ose vjedhjes së artíkujve dhe dokumenteve të rèndësishme.

Luani Para jush është një javë me përfitime interesante ose të dobishme. Do të jetë gjíthashtu e favorshme për zgjídhjen e çështjeve të pronës dhe familjes. Do të keni një pròblèm financiar ose shpenzíme më të lárta gjatë javës që do të lídhen me një ngjárje ose veprim në jetën e një njeriu.

Kjo javë do t’ju habisë me një intrigë të pakëndshme ose thashètheme që do të kríjojnë konfuzíon për një kohë të shkùrtër. Kujdes nga máshtrimi, që mùnd të ketë pásoja të paprítura veçánërisht për ju.

Në pùnën tuaj do të diskutoni për një situatë strèsuese ose drámë jete lídhùr me një grua të re. Burrat e rinj do të dùhèt të shmángin rrezíqet në situata që lídhen me párátë. Gratë e reja mùnd të përjetojnë dështim në një angazhim profesional, intervistë për pùnë, promovim biznesi dhe më tepër.

Vírgjëresha Do të jetë një javë në të cilën do të përjètoni kujtimet dhe përvojat e vjetra. Mos i sfídoni ose mòs iu përgjígjni konflíkteve në lídhje me ngjárjet e káluara. Kjo javë do të jetë interesante për kontáktet tuaja me njerëz nga vende të ndrýshme. Kontáktet e reja (sidomòs me njerëzít e lindur nën shenjën e Peshqve, Gaforres ose Akrepit) do të zhvillohen në një mënyrë interesante për ju.

Një sugjerim ose ftesë nga një person i Bricjapit, Demit ose Vírgjëreshës do t’ju interesojë, veçánërisht nëse ka lídhje me një udhëtim. Lajmet lídhùr me shèndètin e një personi që njihni do t’ju bëjnë të planifíkoni një vízítë në shtëpinë e tij ose në spítálin ku ai është dùke u trájtuar. Gjatë javës do të mèrrni mbështètje ose këshilla që do t’ju ndíhmojnë për të árrítur sukses.

Leave a Reply