DÉGRADON FRíKSHEM, kjo E fundit mes Egles e Meritonit po ÇMÉND Vellain e Madh

Teksa qëndronin në oborrin e shtëpisë, Egla i thotë Meritonit se është i pafè dhe i pafytyrë.

Sipas Eglës, për ditëlindjen e sáj Meritoni është sjell kèq ndërsa Natën e Kadrit ndrýshoi sjellje.

Egla: Ti provokon, nuk do árrísh më asgjë tjetër

Meriton: Asnjëherë, është për përndjèkje

Egla: E ke gojën me myk të bardhë

Meriton: Ça nuk the për profesionin. Përmend çmímet, televízíonin, me pùnu në televízíon është respekt. Me fè thotë kùjdès…

Egla: Ti je i pafè, sepse natën e Kadrit, pasi më nxive ditëlindjen time ke ndrýshuar nga ‘kështu kështu’. Besimtar është gjíthë vitin, jo vetëm një natë

Meriton: E òfèndon tjetrin, qëndro vetvetja, çoje ndonjë shíshe për qejf

Egla: Je i pafytyrë. Ta dháshë mùndësínë të flasësh, tani mòs fol më.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...