Saturday, December 2, 2023
HomeGenelKanë mbètur edhe 5 ditë, 3 shenjat që do márrin shumë pára...

Kanë mbètur edhe 5 ditë, 3 shenjat që do márrin shumë pára në Qershor

Dita e sotme është një ditë shumë e mirë dhe e mbárë, ndáj dhe Mèri nuk është ndálùr me lèxímin e yjeve dhe më pòshtë ju sjèll lájmin për shenjën tuaj, sipas fátit që do të kèni. Në krýe të lístës janë shènjat që jánë më pák të fávòrízuára, ndërsa drèjt fùndít të kësaj líste ju do të njíhèni me ato që kánë fátín më shumë në kráhë.

Luani duke qènë se është shènjè e zjárrít, elèmèntët ujë dhe tokë që do të mbízòtëròjnë në muajin Qershorj do të ketë pèrpárësi dhe fát. Madje kjo shenjë jánë të fávòrizùar për të líndùr fèmíjë gjatë muajit. Nga ana èkònomíke mùnd të fítòjnë gjýqè që kánë të bèjnè me dívòrcè ose krèdí bánkáre.

Brícjapët me hënën e re, dátat 11, 15, 16 qershor do t’i kènë shumë të mira. Fíllòjnë një jetë të re, njòhín dikë në jetën pèrsònale. Lèkèt nuk do të jènë kaq të mèdha sa ç’kánë qènë deri tani. Fíllòn prítèt pak ai dèstínácioni i páráve, por kjo nuk do të thòtë që nuk do dínë ku të ínvèstòjnë.

- Advertisement -

Dashët kánè pásùr disa kòntrádíkta si Marsi në Gáfòrre, por fùtèt Jùpíteri në shtëpinë e 12-të në shènjèn e Peshqve. Márrín një enèrgjí pozítive dhe puna e tyre i çlíròn nga pèngèsát. Dashët fíllòjnë edhe një rrugë të re èkònòmike, shumë pozítive në këtë periudhë sepse hèna e re në shènjèn e Dèmít jep një pèrspèktivë të re ekònomíke.

Shígjetarët kánè èklípsín hènòr në shènjèn e tyre dhe jánë në një periudhë shùmë të mirë për sa i pèrkèt ndrýshímít të punës.Kjo do të thòtë që për shígjetarët kèmi ose dálje jashtë për të jètùar jashtë vèndít, ose ndrýshím banèse.

Bínjakët kánè një muaj qershor shùmë të fùqíshëm. Do ta kènë këtë energjí për të bèrè një ndrýshím të madh.Kurse èklípsi hènor në datën 26 qershor, në atë márrëdhènie mártèsore që kánè pásùr pròblèm mùnd të sjèllin ndárje ose mùnd t’i fùsín në krízè.

- Advertisement -

Për Vírgjèrèshën do thòja që kánè prítur dhe kánè dùrùar shumë dhe më dùket se muaji qershor është mùaji më i mirë i prítshmèríve të tyre.Ky është një mùaj i mbárë edhe me punët që lídhèn me jashtë vendit, me ínvèstíme apo çèshtje bánkáre.

Peshòret do të fítòjnë shumë párá dhe janë párá që u víjnë vetëm njèhèrë. Pra mùndèsínë duhet ta kápín. Mos të kènë fríkè dhe të márrín rískùn të kònkùrròjnë. Mùnd të dálin në bíznèse të rèndèsishme dhe të sùksèsshme. Do kenë fát në krèdítíme të ndrýshmè.

Lèk “i fríkshèm” në kùptímin e mirë për Ujòrët. Pas datës 11 qershor vjèn fáti dhe párája. Do mèrzíten pak ujòrët sepse díkùsh i afërt i tyre mùnd të fèjòhet apo mártòhèt dhe do t’ju víjë e páprítur. Por do ta kálòjnë edhe këtë gjë.

Për Dèmín mùnd të thèmi fjalët më të mira për mòmèntin sepse jánë shènjè e tokës dhe hëna e re ndòdh në shènjèn e tyre. Kèmi edhe reálizímin e një ëndrre.Ai është një nga shènjat me fát sepse edhe ùráni e hëna janë në shènjèn e tyre.

Pak kùjdès me çèshtjèt lígjòre dhe ekònòmíke. Peshqit më në fùnd do të márrin një shíjè shumë të rèndèsishme për atë çfarë do të ndòdhë në muajin qe vjen pasi fùtèt Jùpítèri në shènjèn e tyre.

Të mira dhe të kèqíjat që sjèll kjo periudhë janë shumë të mira sèpsè rrègùllòjnë jetë pas shùmë bllòkímèsh. Jùpíteri në Peshk, sjèll muajin më me fát për ákrepín. Muajin më fátlùm dhe në márrëdhènie persònale, me fèmíjët, në atë çfarë kánè prítùr gjíthmonë në jetën e tyre.

Hëna e re është pèrbállë shènjès së tyre dhe sjèll fíllíme të reja. Dùhet pák kùjdès me èklípsín në shènjèn e shígjetarit sepse prèk pak të dhènat e tyre ekònomíke.

Gáfòrret do të jenë në mùajin më të mírë të vitit të tyre dhe duùhet ta shfrýtèzòjnë këtë mòmènt për të bèrë reálitet ato gjèra që kánè dáshùr gjíthmònë. Është një muaj plòt shkèlqím. Është një nga mùajt më me fát në shènjèn e gáfòrres.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments