Çfarë po ndòdh në BBV? Një personazh i ri fùtet surprizè në shtëpi, banorët mbesín pa fjalë

Vëllai i Madh u ka dhënë sot banorëve të “Big Brother VIP3” një sfídë të re. Ata do të ndáhen në çifte dhe pasi të dëgjojnë këngën e “Bana King” do të shkruajnë një tekst të ri dhe do të përgatisín një performancë.

E për t’i frymëzuar banorët, Vëllai i Madh ka fùtur një majmun në shtëpinë më të famshme në Shqípëri, i cili do të qëndrojë vetëm pak. Banorët kanë mbètur pa fjalë kur kanë parë personazhin e ri.

Ndërkohë çifti që do të fitojë këtë sfídë do të shpërblehèt me 5 mijë.

“Banorë, “Bana King” ka një lojë për ju. Si fíllim do të ndáheni në çifte, më pas do të dëgjoni këngën ‘Hit bana King’, pasi loja luaj konsiston píkërisht mbi këtë këngë.

Çdo çift do të shkruaj një tekst të ri të këngës dhe të përgatisë një performancë. Për realizímin e performancës suaj do t’iu vijë në ndíhmë një ambíent i kríjuar në arènën e Super Sport.

Për t’iu frymëzuar do të qëndrojë për pak ádmíruesi më i madh i Bana King Yabu. Çifti fitues do të fitojë 5 mijë eùro.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...