Mój Shoqe SA E KÉQE KJO BANORE me PRÓVOKIMET! Tjeter pérjashtim ne BB, Siutate e Dhjèré

Klodian Duro u përjashtua sot nga Big Brother VIP

pas dekláratës skandáloze që bëri mbrëmë

pas spektáklit teksa ndòdhej në tavolinë me banorët e tjerë.

Klodiani párálájmëroi Meritonin të ruhej nga ai dhe deklároi

se ka rráhur báshkëshorten. Menjëherë Vëllai i madh ka

márrë vendimin ta skualifíkojë Klodianin nga gara pasi ka thýer rregùllat e programit dhe normat e shoqërisë.

Pas vendimit të Vëllait të madh kanë nisur edhe reagimet e párá nga banorët. Meritoni ka pasur një debát me Rozèn dùke e akùzuar se ajo ka gisht në përjashtimin e Klodianit.

Pjesë nga biseda:

Meritoni: S’dùhèt t’ja bëje atë pyetje

Roza: Po çá i bëra Klodit? Po çá i jepni rèndësi

Meritoni: S’dùhèt ta qasje në atë mënyrë

Roza: Po me çá qasje o lal se po më çudisni. Unë për çështjen e gjyqít akoma se kisha pyt, por do e bëja. Do i thoja të ka dal te klipi prezantimit gjyqí, çá ishte ai muhabet?

Meritoni: Ja ke përmend

Roza: Ça je tu fol? Po të them se kisha pyet për asgjë akoma. Po do e pyesja sepse jam e párá këtu që e pres ta pyes një burrë që dhùnon gruan e vetë. Por do gjeja momentin.

Leave a Reply