PÉRPLASJE e RÉNDE/ Juli GÓDET KÉQ Eglen, Ngjárja Gati Zarfin e Zi

Dy áktorët Egla Ceno dhe Jùl Deda janë përfshirë në një debát të ashpër në shtëpinë e Big Brother Vip.

Egla Ceno e ka quajtur Jùl Dedèn një “gore mashkùll”, i cili, sipas sáj,

mèrret me thashètheme dhe flet pas krahëve.

Ndërsa áktori iu është kùndèrpërgjígjur dùke i thënë “ti je një smirushe e kèqe”,

dùke shtuar se “gènjeshtare, pse të ka íkur zari, nuk ke fjetur gjíthë natën”.

Pjesë nga shèrri:

Jùli: Ti je një smirushe e kèqe

Egla: Ti je një thashèthemexhi që flet mbrapa krahëve. Nuk mbáj përgjegjësi për ato që thua, nuk nxjerr emrat

Jùli: As ti nuk i nxjerr, Pse nuk i nxjerr

Egla:Unë nuk përzíhem, nuk mèrrem me thashètheme. O gore, o gore mashkùll, gore

Jùli: Kështu i ke trájtuar njerëzít

Egla: Mi sill njerëzít këtu, ballafaqím o gore, o gènjeshtar

Jùli: Gënjeshtare, pse të ka íkur zari. Nuk ke fjetur gjíthë natën

Egla: Më mirë vetëm se sa me njerëz si pùna jote që bëjnë thashètheme. Shumë më mirë vetëm. Ta them nga mëngjesi deri në darkë, gore

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...