E fundit/ Vellai i Madh SHKÚND banoret KEQ, kjo do ndódhe fuqíshem ne PRIME

Fifi, një nga banoret më të komentuara të Big Brother VIP do të ríkthehèt në shtëpinë e famshme.

Fifi do të hyjë sot në shtëpi, por jo si banore.

Ajo do mbájë një koncert surprizè për banorët dùke ndèzur atmòsferën.

KETE HERE ME SYNIME TE QARTA! Fifi rifutet sonte në shtëpinë e BBV, ja arsyeja

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...