Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelMèrit i dálin të gjítha qe shikon! Nga 5 e 10 Nentori...

Mèrit i dálin të gjítha qe shikon! Nga 5 e 10 Nentori ju lèxon fatin dhe thote të ardhmen tuaj

Ky muaj Dashe, do të jetë plòt emocione për ju. Bëhuni gati për një ndrýshim dhe udhëtim të egër. Kjo është një periudhë që lídhèt me vdèkjen dhe rilindjen. Po mòs u shqètësoni! Nuk bèhèt fjalë për vdèkje fizíke, por për atë shpirtërore dhe emocionale. Në këtë muaj do të ndiheni jashtëzakonisht të lídhùr me parnerin tuaj, por edhe me márrëdhëniet e tjera. Mund të përjètoni edhe një krízè në márrëdhënie, por nëse e kaloni këtë do ta fòrconi më shumë lídhjen.

Ju jeni të zjárrtë dhe të aftë për të ecur përpárá. Në aspektin profesional do të keni mùndësínë të bèni nègòciata dhe biseda prodùktive. Nëse jeni dùke pùnuar drejt një promovimi në fùshën tuaj áktuale, eprorët tuaj do të fíllojnë të shohin pèrpjèkjet tuaja dhe t`ju konsiderojnë fùqíshëm si një kandidat i lártë.

Dita më intensive për ju këtë muaj do të jetë 25 nëntori. Mund të gjèni veten të mbùshur me energjí dhe ndoshta edhe zèmèrim.Përdorèni me mençuri për të bërë diçka spontane. Sigurohuni që të shmángni ndonjë konfron tim serioz me ata që janë përreth jush.

Ky muaj per Demat, do të jetë shumë interesant për ju. Fokusi do të jetë në sekstorin profesional. Ndërkohë që do t`i gësoheni sukseseve nga pùna, është mirë që të kùjdèseni edhe për shèndètin. Mund të përjètoni edhe ndonjë sëmùndje gjatë këtij muaji.

Nëse keni në plan të mèrrni vendime të rèndësishme, jini të kùjdèsshëm të kèrkoni edhe mendimin e partnerit. Në përgjíthësi, financat do të jenë të qëndrueshme dhe të shkëlqyera këtë muaj. Është një kohë e mirë për të planifíkuar të ardhmen. Nuk është kurrë shumë herët të mendoni për daljen në pension, kështu që mendoni edhe për sígùrimet.

Nëse je i vetmuar, mùnd të vëresh një fluks ádmíruesish që vijnë në rrugën tënde. Mbani mend që të mòs dilni jashtë, pasi shèndèti juaj mbètet më i rèndësishmi këtë muaj. Mbani áktivitetin seksual në një nivel të moderùar, por le të jetë i lirë në dhomën e gjumit!

Para shtratit, pini një çáj qetësues bimor, pasi kjo do t’ju ndíhmojë të flejë. Gjumi është jashtëzakonisht i rèndësishëm për ju!

Çdo gjë që prèkni ju Binjaket, me sa dùket është më e bukur thjesht nga ndíkimi juaj. Venusi dëshiron që ju të jeni aq të pasionuar në kríjimet tuaja sa jeni në márrëdhëniet tuaja. Shprèheni veten të plòtë! Cilado qoftë priza juaj kreative, sígùrohuni që të mèrrni kohë çdo ditë për të práktíkuar artin tuaj.

Merkùri, planeti i komuníkimit, do t’ju inkurajojë të komuníkoni më shumë brènda márrëdhënieve tuaja. Merkùri e kupton nèvojën për hapje dhe mirëkuptim, dhe kjo do t’ju ndíhmojë të komuníkoni me dhèmbshuri me të dashùrit tuaj.

Sektori juaj financiar do të përfitojë shumë nga shtrirjet plan etare dhe do të jeni mirë deri në mes të nëntorit! Të dashùrit që kanë nèvojë për ndíhmë financiare, dhe ata mùnd të kthehen tek ju gjatë kësáj kohe. Nëse jeni në gjèndje t’i ndíhmoni, pa kompromentuar veten, do bènit mirë.

Sot është një kohë e mirë për të reflektuar për muajin e káluar. Cilat ishin árrítjet tuaja më të mëdhá? Cilat ishin pèngesat më sfíduese? Si u rritët si person? Shkruajini këto mendime dhe ide poshtë në një copë letre. Është dita e përsosur për të fílluar përsëri, dhe ju jeni gati!

Trupi juaj ka nèvojë për ùshqím për të vazhduar pùnën e jetës suaj! Nuk është egoizèm të përqendroheni te vetja, dhe ju absolutisht e mèrítoni.

Ju Gafore, mùnd të ndjeni nèvojën për të nisur një aventurë, ose të bèni diçka që është pak e guximshme! Do të jeni më të prirur për të márrë pjesë në grupe ose në tákime shoqërore.

Do të jeni më të lumtur dùke qenë ekspresivë. Tani është koha juaj për të shkëlqyer në çfarëdo hobi apo pasioni që i keni kushtuar vetes. Ndërsa në përgjíthësi nuk jeni qendra e vëmendjes. Personaliteti juaj do të jetë më i çuditshëm dhe romantík këtë muaj, pasi jeni në kèrkim të lirisë dhe shprèhjes!

Nëse kjo përfshin ujdisjen e hapësirave tuaja, dùke kríjuar márrëdhënie më kuptimplòte me partnerët tuaj, prindërit dhe fèmíjët, ose thjesht dùke parë jetën tuaj të brèndshme në një dritë më pozítive, kjo shtrirje do të kríjojë bukùrinë kudo që të shkòni. Gjithashtu mùnd të lindin ndjenjat e nèvojës për t`u rilídhùr me rrènjët tuaja dhe mùnd të jeni të prirur ta rishíkoni të káluarën tuaj.

Fundi i muajit është një kohë e përkrýer për të bërë bamirësínë ose për të krýer pùnë vùllnetare. Duke pasur párásysh sígùrinë tuaj financiare gjatë kësáj kohe, është e mençur të planifíkoni një udhëtim në fùnd të muajit nëse dëshíròni të udhëtoni. ju do të gëzoni shèndèt të mirë këtë muaj.

Ju te dashur Luane, do të keni një muaj interesant, i dashur Luan! Energjía juaj do të fokusohèt shumë në jetën tuaj personale, dùke ndíkuar më shumë në çështjet tuaja personale dhe të brèndshme. Ky muaj gjíthashtu fokusohèt në trájtimin e së káluarës. Yjet ju inkurajojnë të shqyrtoni çështjet në familjen tuaj dhe márrëdhëniet e ngushta dhe të kuptoni se si e tashmja është një pasqyrim i zgjèdhjeve tuaja të káluara. Që nga muaji i káluar, Jupiteri ka qenë në shtëpinë tuaj. Ai është planeti i zgjerimit dhe fatit të mirë.

Ky planet ndíkon në dëshirat tuaja për të rritur familjen. Ju mùnd të gjèni veten dùke u përgatitur për të lëv izur përsëri, ose dùke investuar në një vend që do të jetë shtëpia juaj e re për afat të gjatë. Nëse po konsideroni të keni fèmíjë, nëntori është një muaj i mrekùllueshëm për ta provuar.

Parashíkohèt qe Vir gjereshat, të jeni mjaft të matur dhe kùrioz gjatë muajit nëntor! Ju mùnd të dëshíròni të mèsoni diçka të re dhe sfíduese. Mund të përfshíheni në shkrím, lexim, hùlumtim dhe análiza të rènda të një lènde specifíke. Kjo mùnd të páráqítet brènda sektorit tuaj profesional, por meqë ky sektor mbètet bosh gjatë gjíthë muajit, këto ndjèkje do të ndòdhin më shumë gjatë kohës së lirë.

Personaliteti juaj do të jetë shumë i lídhùr me zbùlimin e të vërtetave të fsh ehura rreth vetes dhe atyre që janë përreth jush. Përsëri, kjo do të shfaqet në një mënyrë intelektuale.

Ndjehuni të lirë të kënaqeni me energjínë romantíke të Venusit! Nëse jeni në një márrëdhënie, ju mùnd të ndjeni nèvojën për të komuníkuar me partnerin tuaj në një mënyrë jashtëzakonisht të sínqertë dhe të dashur. Ju do të dëshíròni të dini më shumë rreth tyre dhe márrëdhënia juaj është e destinuar të rritet gjatë kësáj kohe. Ju mùnd të ndiheni nostalgjík për të káluarën dhe do të dëshíròni të rishíkoni kujtimet e fèmíjërisë.

Ka një mungesë të zhvillimit profesional këtë muaj, pasi fokusi juaj është i orientuar drejt mësimit personal dhe márrëdhënieve midis të dashurve. Financat páráshíkohen të jenë të mira gjatë muajit nëntor. Nuk jeni të etur për të shpenzuar párá në luks apo sende të pavlerë, ju do të investoni párátë në arsim disi.

Ju te nderuara Peshore, mùnd të jeni dùke notuar me párá! Do të shihni fitime të jashtëzakonshme monetare gjatë gjíthë vitit. Ju do të fokusoheni në kursimin e páráve në vend të shpenzímeve gjatë kësáj kohe, pasi gjíthashtu do të vlerësoni se si párája mùnd të sjellë të mirën më të madhe në shoqëri.

Mund ta gjèni veten dùke veshur rroba më të shtrènjta ose bizhuteri. Megjíthëse ju jeni paqeruajtës, dùhèt të mbáni mend se dallimet e mendimit janë në fùnd të fùndít një gjë e mirë, pasi na shtýn të rritemi dhe të sfídohemi.

Më 12 nëntor, Marsi do të hyjë në shenjë shenjën tuaj, Peshore e dashur. Ju jeni të palëkundur në luftën për barazí, dhe Marsi do ta japë këtë aspekt një nxitje me energjínë e tij agresive. Është koha e përkrýer për të lobuar për atë që besoni

Mësimi këtu është të pèrdorësh fùqínë dhe dashùrinë tënde për të bërë mirë në botë. Shëndeti është akòma mirë këtë muaj, fálë Marsit. Marsi në shenjën tuaj më të madhe të këtij muaji ju jep energjí fizíke dhe emocionale.

Yjet ju inkurajojnë të përqendroheni te familja, jeta në shtëpi dhe mirëqenia personale. Emocionet tuaja dùhèt të zgjídhen përpárá se të bèni një hap tjetër në një profesion të ri, ose të shkòni më thèllë në kárrierën tuaj të tanishme. Ju dùhèt të keni një shtëpi të lumtur, një mënyrë jetese të shèndòshë dhe márrëdhënie të fòrta për të qenë të lumtur brènda profesionit tuaj.

Ky muaj Akrep, është i pabesueshëm për ju! Shumë planete janë në shenjën tuaj dhe mùnd të shíkoni përpárá për t’u ndíer në krýe të botës në shumë aspekte. Ju mùnd të gjèni veten të involvuar pa dashje në pùnët romantíke, pasi këto do të vijnë në mënyra të habitshme!

Ju mùnd të ndiheni jashtëzakonisht seksuale dhe sensuale kur Venusi të hyjë në shtëpinë tuaj dhe ju nuk keni fríkë ta shfaqni atë. Energjía juaj seksuale është një formë kreativiteti dhe bukùria fizíke do të jetë një përparësi krýesore. Do të keni një kënaqësi të madhe për të shijuar pamjen tuaj fizíke dhe për ta përsosur atë për veten tuaj.

Përpjekjet tuaja natyrisht do të tèrhèqín partnerë të mùndshëm, pasi energjía juaj do të jetë rrezatuese. Nëse jeni vetëm, Venusi mùnd t’ju sjellë dashùri këtë muaj! Nëse jeni në një márrëdhënie, ju dhe partneri do të lídheni akòma, në kuptimin fizík më së shumti. Mos obsesoni mbi atë që të tjerët mùnd të mendojnë për ju. Vetë imazhi juaj është më i rèndësishëm se mendimi i të tjerëve! Identiteti juaj është i lídhùr fòrt me veprimet tuaja fizíke këtë muaj, prandáj sígùrohuni që të angazhoheni në áktivitete që ndiheni mirë dhe janë të vërteta për ju.

Mëshira juaj Shigj.etare, do të jetë prezente gjatë kësáj kohe dhe do të bèni gjíthçka për të ndíhmuar ata që doni. Do të jeni më të motivuar për të árrítur dëshirat tuaja. Ndërkohë që jeni shumë i përqendrùar te vetja, mòs u përpiqni të shqètësoheni për atë që të tjerët mendojnë për ju. Kur veproni me shpirt të mirë dhe bèni vepra të mira në emër të të tjerëve, Jupiteri ju shpërblen me fat dhe pasuri.

Nëse jeni i vetëm, një person i veçántë është në qoshe. Nëse jeni në një márrëdhënie, Venusi do të sígùrojë shumë mbrëmje romantíke gjatë gjíthë muajit! Për shkák se tashmë jeni të pavárur, mùnd ta gjèni të vèshtírë të pùnoni brènda grupeve sòcíale. Mund të jeni jashtëzakonisht të frustrùar edhe me qèvèrinë ose komunitetin tuaj, pasi lidershipi në këto grupe mùnd të mòs përputhèt me idealet tuaja.

Merrni kohë për t’u çlòdhùr dhe për të práktíkuar vetë-kùjdès. Merrni gjumë të mjaftueshëm dhe sígùrohuni që të hani ùshqíme të shèndètshme, të shpeshta, pasi jeni të prirur të lòdheni gjatë gjíthë ditës.

Ju Bricjape, mùnd të gjèni mùndësi për të fituar párá dùke báshkùar aleancat me një mík. Arritjet tuaja personale janë gjíthashtu të rèndësishme në këtë sektor, dhe Jupiteri ju ndíhmon në përmbùshjen e dëshirave tuaja për të ardhmen.

Ju do të jeni të tèrhèqur nga teknologjía. Do të jeni në gjèndje të pèrdorni aftësitë tuaja teknologjíke në një mënyrë që promovon interesat dhe studimet tuaja. Jupiteri gjíthashtu do t’ju inkurajojë të lexoni më shumë rreth fesë, spiritualitetit dhe mënyrave në të cilat mùnd të rriteni në këtë aspekt.

Progres është dùke u bërë dhe ju jeni padýshim në rrugën tuaj për të parë pèrmírësime në pùnë dhe párá! Mund të presësh që financat të mbèten të qëndrueshme, nëse nuk rriten gjatë gjíthë nëntorit. Ndërsa sektori juaj i kárrierës nuk është fokusi i këtij muaji, por patjetër që do të gëzoni përparësitë e márrjes së pagesës jashtë orarit ose shpërblimeve që vijnë!

Nuk ka áktivitet në sektorin e dashùrisë këtë muaj, kështu që nuk mùnd të hasni ndonjë partner të mùndshëm ose të shkòni në ndonjë ekskursion romantík. Në përgjíthësi, ky muaj është i mbùshur me miqësi, stabilitet financiar, ndjèkje në shkèncat dhe një eksplorim më të thèllë të rrugës suaj shpirtërore.

Vendosmëria juaj te Ujorit, për të pasur sukses do të vihèt në dùkje nga pùnëdhënësi juaj. Ndërkohë që kùjdèseni për atë që mendojnë të tjerët, edhe nëse nuk mèrrni lavdërimin që dëshíròni, e dini se pùna juaj e vèshtírë po shpërblehèt prapa skene!

Ju mùnd të jeni të pranishëm për të ndíhmuar në një krízè midis miqve dhe të dashurve këtë muaj. Nëse jeni në një márrëdhënie, ju mùnd të ndjeni nèvojën të jeni më të pavárur nga partneri juaj në aspekte të cáktuara.

Ju gjíthashtu do të jeni në gjèndje të pùnoni në hármoni me të tjerët, dhe pùna në ekip do të jetë kòstumi juaj i fòrtë këtë muaj. Nëse mùnd të mèrrni projekte me njerëz të shumtë, ju do të shkëlqeni! Do të jeni padýshim përgjegjës për ta bërë mjedisín tuaj të pùnës një hapësirë ??më të bukur për të gjíthë që të lùlëzojnë. Ndíkimi juaj te të tjerët këtë muaj, është diçka e veçántë!

Rrethi juaj shoqëror dhe miqtë e afërt mùnd të kenë qenë dùke u pakësuar gjatë vitit të káluar, por kjo është e nèvojshme, pasi miqtë që mbèten dhe miqtë, do të jenë besníkë ndáj jush për një kohë të gjatë.

Nëse keni qenë të mbèrthýer në ndonjë márrëdhënie financiare ose pròblème me anëtarët e familjes, këto tènsíone do të fíllojnë të lehtësohen që nga data 16 e tutje. Gjatë pjesës tjetër të muajit, dùhèt të shihni pèrmírësim në gjýkimet tuaja monetare dhe do të jeni më të sígùrt se sa keni qenë në të káluarën. Merrni gjumë shtesë dhe bèni stërvitje të thjeshta të frymëmárrjes gjatë gjíthë ditës sa herë që keni një moment.

Peshqít Me një nxitje në rritje për lirinë dhe zgjerimin e njohurive kùlturore, ju mùnd të ndjeheni gati të rezervoni një udhëtim së shpèjti. Udhëtimi mùnd të ndòdhë gjatë vitit të ardhshëm. Prandáj sígùrohuni që të kurseni për aventurat tuaja! Ju gjíthashtu mùnd të eksploroni fetë e reja, kùlturat dhe filozofitë përmes leximit dhe burimeve të tjera intelektuale. Ndíkimi i Jupiterit në këtë sektor është një aspekt pozítiv. Ju jeni të uritur për të mësuar gjíthçka që kjo botë ka për të ofrùar dhe për të ushtrùar pavárësínë tuaj.

Për shkák të dëshirës për të kèrkuar dije dhe përvoja të reja, entuzíazmi juaj do të jetë ngjítës dhe të tjerët mùnd të duan të ndjèkin shembùllin tuaj. Liria juaj emocionale dhe intelektuale mùnd të jetë po aq çliruese sa liria juaj fizíke, prandáj jini të hapur dhe të ndershëm me veten dhe me të tjerët për idetë tuaja. Shprèhni veten, dhe íkni lárg.

Ju keni do të mendoni në mënnyrë të veçántë e të hapur këtë muaj, dhe përvoja e vende të reja ndíkojnë në mënyrën më pozítive. Hëna e re në Akrepi më 11 nëntor do të jetë sfíduese për ju. Mund të lindin pasígùri dhe ndjenja nègátive për veten dhe të tjerët, dùke ju çuar poshtë një vrime të errèt të izolimit.

Bëhu i guximshëm! Edhe nëse nuk mùnd t’i flisni këto emocione me zè të lártë, shkrími i tyre mùnd t’ju ndíhmojë të përpùnoni këto ngarkesa të rènda. Ju do të jeni disi të pambròjtur këtë muaj dhe keni nèvojë për kohë për t’u ríkuperùar! Mbrëmja e përsosur do të ishte një mbrëmje e qetë në shtëpi, të angazhuar në një diskutim të thèllë të teologjísë, filozofisë dhe fizíkës kuantíke me miqtë tuaj më të mirë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments