JULI pèrjashtohet!!?? “S’të dhj*s fare!”, Pèrplasje mes Roza Latit dhe Jùlit: Káragjoz, mblídh mendjen

Moderatorja Roza Lati dhe áktori i humorit, Jùl Deda janë përplasur ashpër me njëri-tjetrin në shtëpinë e Big Brother Vip3.

Sherri dhe debáti mes tyre nisi pasi áktori u shprèh gjatë një diskutimi me banorët e tjerë se Roza Lati është sharë nga publíku, gjë e cila nuk është pritur mirë nga moderatorja e cila e ka konsiderùar si “nxitje të urrejtjes”.

Gjatë përplasjes mes tyre, prezantuesja iu drejtuar áktorit të humorit dùke thënë se “O Jùl káragjozí, s’të dhj*s fare”.

Ndërsa Jùl Deda i kèrkoi që të ketë kùjdès se çfarë nxjerr nga goja, teksa shtoi iu drejtua “mòs më çáj kokën kur flet”.

Pjesë nga debáti:

Roza Lati: Kujdes çfarë nxjerr nga goja. Mos shty urrejtje

Jùl Deda: Ndaj teje?

Roza Lati: Jo, në përgjíthësi

Jùl Deda: Nuk shtyj unë urrejtje. S’kam turma njerëzísh që më vijnë nga mbrapa

Roza Lati: Mund të kesh Shkodrën, je djalë shkòdre. Aq duan popùlli

Jùl Deda: Mos e shani Rozèn ej

Roza Lati: O Jùl káragjozí mblídh mendjen edhe mbáje me gojën kur flet

Jùl Deda: Mos i jep gojën, mòs më çáj kokën kur flet. Për çfarë i jep gojës. Unë them mòs shani Rozèn, kjo thotë káragjoz.

Roza Lati: Pse i jep ti?

Jùl Deda: Unë them bëra, sháka kjo vazhdon.

Roza Lati: Mbaje veten, ka sháka e sháka, me të qeshme, me të ngjeshme i keni bërë këto muhabete. Ktej po òfèndon, ktej thua bëra sháka. Mbaje veten, në raport me mua dhe të gjítha gocat. Po na trájton me shpatë në dorë, “çohu ík andej”, çfarë na di neve copë lecke. A e kòntròllon veten kur flet. Duhèt të ta imponoj respektin?

Jùl Deda: S’ma imponon.

Roza Lati: Po edùkatën trègòn o Jùli.

Jùl Deda: Publíku vèndòs. Gazí tha “jemi në moment sharje”, unë thashë “kanë sharë Rozèn”

Roza Lati: Po pse mua, çfarë jam unë këtu.

Jùl Deda: Kërkoj ndjesë. Çohu tani

Roza Lati: S’je as baba e as vëllai im, s’të dhj*s fare me ùrdhèrat e tua

Jùl Deda: Mos e prish gojën, të kèrkova ndjesë edhe për këtë.

Roza Lati: Jam ùl në krevatin tënd që të çohem? Pi lùllën aty

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...