“Do mèrrni lèk nga data 18…”/ Hòròskòpi i detajuar i muajit nga Jòrgo Pùlla shenja me FAT e Janarit

Astrologu Jorgo Pùlla ka zbùluar páráshíkimin e yjeve për të gjítha shenjat e zòdíakut në muajin Janar.

Dashi – Kanë një mùndësi të mirë për të zgjídhùr çështjet e pazgjídhùra më parë. Një ndíkim pozítiv ka edhe ana shpirtërore, lídhjet apo njohjet e reja që janë me bazè të fòrtë dhe nuk márrín thashètheme. Në lídhje me çështjet ekonomíke, pak të vëmendshëm dùhèt të bèhen pas datës 17.

Demi – Sado që të lòdhen të tretët apo të fùsín fjalë prapa krahëve, demët janë ata që ecin përpárá. Shíkojnë që të mòs bëjnë gábíme dhe ecin përpárá për fíllime, për çështje pùne në lídhje me kárrierën, me çështje ekonomíke, fokusohen dhe realizojnë shumë gjëra për biznesín e tyre, diçka shumë interesante.

Binjakët – Shenjat e ajrit janë shumë të fùqíshme këtë periudhë dhe mùndohen të bëjnë diçka të rèndësishme që ka të bëjë me blerje-shítje sepse hùmbjen e rregùllojnë këtë muaj. Duhèt të bëjnë kùjdès me timonin se është diçka sekondare që mùnd të prishë terezínë. Në lídhje me çështjet shpirtërore, një lídhje pròblèmatíke me peshoret dùket se e zgjídhin pas datës 20. Në lídhje me çështjet ekonomíke/financiare, një çështje kreditimi e fitojnë dhe dalin shumë të suksesshëm në biznesín e tyre.

Gaforrja – Kryefjala e gaforres është pùnoj shumë, djersis dhe më tákon. Kjo do të thotë që vendimet që mèrr, mùndësitë që ka i realizon ashtu siç dëshiron dhe ka ëndèrrùar. Diçka interesante ndòdh tek gaforrja sepse në lídhje me një çështje lígjore ka pasur shumë pròblèm më parë dhe tani e zgjídh. Është koha e tyre, është momenti i tyre për t’ia árrítur qèllimit për çështjet që dùhèt të realizojnë tani e tutje. Më ideali që kanë, në datat 15 dhe 25 kanë mùndësi shumë të madhe. Pak të vëmendshme dùhèt të jenë në një lídhje me gaforre dhe me bricjap.

Luani – Në propozíme, tákime pùne dùhèt të jetë shumë i vëmendshëm, të shíkojë gërmat e holla, është shumë e lehtë t’i thuash ke 5 lekë më tepër po hajde se sa aty ku je me katër lekë dhe të riskosh. Luanët dùhèt të bëjnë kùjdès në fùshën ekonomíke. Në lídhje me një çështje që ka të bëjë me lígjín, dùket se e zgjídhin në javën e parë të këtij muaji. Nga ana shpirtërore, lídhjet që kanë të bëjnë me peshq dhe shigjetar do të jenë shumë interesante në këtë periudhë. Prandáj dùhèt pasur kùjdès dhe vëmendje.

Vírgjeresha – Është në momentet e sáj më të mira. Edhe pse mërzítje ka pasur 10 ditëshi i dytë në lídhje me lèvízje nga pùna por edhe disa lekë të pamárra, por dùket se tani e zgjídhin si pròblèm sepse është bërë e madhe dhe dùket se fjalët e drejta që kanë pasur, e zgjídhin ashtu siç dëshirojnë. Në lídhje me çështjet shpirtërore, që kanë të bëjnë me dem dhe akrep është momenti historík për ta sepse e realizojnë të shkòjnë deri në martesë. Është një periudhë mjaft e mirë për ta për ndíkimet në pùnën e tyre dhe investime në bizneset e tyre.

Peshorja – Pak vëmendje për një çështje tákimi që do të ketë pasnesër, shumë vëmendje pasnesër se ndíkimet kanë të bëjnë shumë. Të shohin nëse diçka nuk shkòn dhe më mirë ta mbýllin aty se të vazhdojnë dhe të kenë pròblème nesër. Në lídhje me çështjen shpirtërore, márrëdhëniet me dash dhe gaforre do ti kenë perfekt për ta realizuar dhe stabilizuar. Diçka interesante ndòdh se është moment i mirë sa i përket anës së pùnës dhe ekonomisë.

Akrepi – Duhèt të jenë të vëmendshëm në pasuri të paluajtshme. Do investojnë shumë, por edhe një person që do investojë shumë në Shqípëri do të jetë akrep.

Shigjetari – Janë mjaft të favorizuar në çështjen ekonomíke financiare. Është moment i mirë për të investuar. Në lídhje me çështjet që kanë të bëjnë me anën shpirtërore, pak të vëmendshëm.

Bricjapi – Kanë të drejtë që qahen në fùshën sentimentale se kèrkojnë një të drejtë të madhe por nuk po e gjejnë. Të palídhùrit kanë një ndíkim shumë të mirë, shumë pozítiv sepse një moment i paprítur mùnd të ndòdhë. Në lídhje me çështjet shpirtërore, të lídhùrit të kenë kùjdès dhe të mòs fájësojnë palën tjetër.

Ujori – Është një ndíkim i mirë. Të kenë kùjdès se mùnd të hùmbásín, ata që kanë biznese të kenë kùjdès se mùnd t’ia vjedhin. Lidhùr me çështjet shpirtërore me luanët dhe shigjetarët, ka diçka shumë interesante. Ekonomia, pak me kùjdès gjíthçka shkòn mirë.

Peshqít – Kanë të bëjnë shumë me udhëtimet e dokumentacionet, do márrín lájme shumë të mira këtë muaj se kanë lèvízje për të bërë në Europë, kanë shumë gjëra që do të ndíkojnë në lídhje me blerje shítje që mùnd të ndíkojnë. Nga ana shpirtërore, një lídhje me vírgjereshë dhe gaforre është A dhe ZH për ta. Ekonomia dhe financat dùket se janë drejt stabilizímit të tyre.

Leave a Comment