Hárrojeni LUIZIN!! Ky Banor i Ri i BBV3 po SHPèRTHEN nga Pelqímet, Lè Pas Luanin e Shqiptareve

Big Brother VIP Albania u ríkthýe të shtunën me sezonin e sáj të tretë. Brènda këtyre tri ditëve banorët kanë nxituar të afirmojnë pozícionin e tyre në Shtëpi, dùke nisur nga debátet, intrigat dhe aleancat.

Një studim përmes Metodòlogjísë së Terra synon të hèdhë dritë mbi dinamíkat e ndërveprimit të pèrdoruesve në profilin e Instagramit të “Big Brother Albania”,

me qèllim zbùlimin e nivelit të popùlláritetit të secilit banor dhe identifíkimin e modèleve ku angazhohèt audíenca në përmbájtjen e ofrùar.

Përmes një metodòlogjíe inovative, Terra ka análizuar numrin dhe natyrën e “reactions” të pèrdoruesve ndáj postimeve të ndrýshme, me një fokus të veçántë në mënyrën sesi reagimet ndáhen mes banorëve të shtëpisë kur përmenden në të njëjtin postim.

Sipas matësit, banori që ka márrë më shumë “reactions” ka qenë Meri, e ndjèkur nga Jùli, Romeo, Roza, Ilnisa, Ledjona, Meritoni dhe për të vijuar tek ata ndáj të cilëve ka më pak reagim si Elvisi, Ervini dhe Gabriele.

Leave a Reply