SKANDAL! Ne PRIME ndodh Skándali qe TCH po e FSHèH me te gjitha Mùndesite

Ne PRIME e sotme nje dicka e pazakonte ka ndodhur dhe moderatori Ledjon Lico ka tentuar qe ta anashkaloje si ne heshtje duke mos u vene re.

Gjate nje debati qe ka patur Meri me banoret e tjere, ajo ka thene se ishte shume e lodhur nga debatet.

Dhe ne kete pike Meri ka thene se ishte e ezauruar nga nervat pasi ora ishte 2 e nates dhe te gjithe nuk kishin me durim.

Por si e di Meri oren e sakte kur ne Big Brother nuk lejohet ora??

Athere loja duket qe eshte e stisur dhe cdo gje behet me skenaret e famshme te Top Channel qe pas Luizit duket se Big Brotherin e mban kot.

Leave a Reply