Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelDashi i pari, Demi i fùndit! Xhèpat do t’i mbùshin plòt para...

Dashi i pari, Demi i fùndit! Xhèpat do t’i mbùshin plòt para dates 25, ja cilat nga shenjat

12 – Demi – Janë në fùnd të rènditjes pavárësisht se ky muaj iu përket. Pas datës 20 fùtet Dielli në shenjën e tyre, por mènjèherë tákohèt me Uranin dhe kjo i bèn Demët të surprizuar, të paqártë dhe me një tendencë për të bërë një ndrýshim të madh. Kjo papërgatitje nga e reja i bèn ata të jenë në fùnd të rènditjes. Duhèt të jenë me këmbë në tokë për të prítur gjera të reja. Do kenë financë pak të vèshtírësuar, pùna me ndrýshime të mëdhá dhe dashùria do të jetë e mirë deri në datë

11 – Peshorja – Do të kenë një muaj romantík dhe do të dashurojnë në pùnë. Mùnd të fíllojë një fl irt shumë i zja rrtë dhe gjërat do të shkòjnë mirë. Do jenë më emocionalë seç dùhèt dhe për ndíkimin emocional që kanë nga të tjerët janë në këtë pozícion. Ky muaj do të jetë i mirë në lídhje me pùnë, dashùrinë dhe me báshkëpùnimet e reja. Financat nuk janë aq mirë sa dùket, mùnd të harxhojnë në mënyrë të pakòntròlluar.

10 – Vírgjëresha – Në ekonomi do të kenë pròblème, por edhe në çështjet èrotíke. Do të kenë báshkëpùnime, pùna do jetë shumë mirë. Rreth datës 20-të mùnd të kenë një të paprítur që për shumë vírgjëreshë do jetë e pakëndshme. Ose një njohje surprizè që do trònditë themelet e tyre ekzístuese ose një ndarje surprizè.

9 – Peshqít – Afërdita do jetë në shenjën e tyre deri më datë 20 nëntor dhe kjo është një nga ndíkimet e bukura për ta. Do të kenë ndjenja të bukura, tákime, pasione, por të gjítha planet e tyre do të hídhen në erë pas datës 20-të. Nuk do të stabilizohen dot me planet dhe do të márrín një tjetërsim. Duhèt të përshtaten me mënyrën e re.

8 – Gaforrja – Do të kenë lájme të mira, me udhëtime, kontákte me jashtë ose do të rilídhen me persona me të cilët kanë pasur pròblème më përpárá. Në rrugë lígjore mùnd të kenë mbështètje, por mùnd të kenë edhe ndrýshime aleancash në mënyrë të paprítur. Në lídhje me kárrierën mùnd të themi që do kenë fùnd muaji shumë dinamík dhe pak ne rvoz.

7 – Bricjapi – Kanë një moment deçizív në lídhje me pùnët familjare. Ky deçizívitet do fíllojë krýesisht pas datë 17 nëntor. Do kenë udhëtime, mùnd të ndrýshojnë shtëpi. Gjithë muaji Prill është me mùndësi shumë të mira për ta. Por disa projekte lígjore do të kthehen pas, kështu që dùhèt të bëjnë kùjdès.

6 – Akrepi – Ky është një muaj që do të mèrrèn me pùnë. Do kenë një muaj që do të lídhen shumë me partnerët, do márrín një vendim ose do të kenë çáste romantíke. Por dùhèt të kenë kùjdès në partneritetet që mùnd të kenë në biznes ose në martesë. Disa Akrepë mùnd të kenë edhe ndarje.

5 – Shigjetari – Do të kenë një periudhë shumë të mirë për rregùllimin e márrëdhënieve familjare. Duhèt të kenë kùjdès me shpenzímet e tyre. Do të bëjnë njohje të mira në ambíentet familjare. Është një periudhë e mirë për tu prezantuar. Nëse kjo nuk ndòdh deri në datë 20-të atëherë ata do të bèhen shumë fli rtues dhe romantíkë.

4 – Ujori – Do të kenë një muaj shumë të fùqíshëm ekonomík, do të kenë lájme të mira dhe plane të mira për jetën personale. Edhe për këtë shenjë ekzíston tendenca që të mòs i menaxhojnë mirë párátë . Nëntori do të jetë emocional dhe prurjet e mira mùnd të íkin paprítur. Disa ujorë do të kenë ndrýshime të mëdhá në lídhje me pùnën, jo thjeshtë një ndrýshim pozícioni, por një ndrýshim i rèndësishëm. Mùnd të kenë ndrýshim në profil pùne ose në mënyrë jetese.

3 – Binjakët – Janë në një pozícionim të mirë sepse i ndíhmon Afërdita në shenjën e Peshqve. Do të márrín lájme të mira, por nuk dùhèt të ëndèrrojnë më shumë se dùhèt. Financat për ta do të fùten në ritme të mira. Ky muaj gjíthashtu është muaj fejesash dhe martesash për ta.

2 – Luani – Janë në një pozícion më të privilegjuar, Jupiteri në shenjën e Shigjetarëve iu jep të gjítha mùndësitë që të ecin, të përparojnë dhe të bëjnë ndrýshime të mëdhá. Do të kenë prurje të madhe ekonomíke nga báshkëpùnimet ose nga partnerët e tyre. Nëse do të dinë t’i investojnë do të ndihen shumë mirë. Do të kenë tákime të mëdhá dhe të këndshme dhe pasiononte për jetën personale.

1 – Dashi – Janë në pozícionin e dùhur, díelli është në shenjën e tyre dhe ky është një ndíkim shumë i mirë. Nuk do të kenë energjínë për të veprùar në mënyrë impùlsive dhe të pakòntròlluar këtë muaj. Mbizòtërohen nga ndjenja të mira, janë bërë të thèllë. Ky organizím i brèndshëm i çliron dhe iu jep shánse.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments