Drin Zeqo PLÁS SKÁNDALIN per TCH! Ky Lájm Gódet Keq BBV

Drini Zeqo ishte banori i parë që iu báshkùa shtëpisë së BBV e po ashtu i pari që la shtëpinë.

Ish-banori hoqí dorë nga gara për shkák të pròblème shèndètësore që kishte pasur motra e tij, e cila vuante nga pròblème të shèndètit mendor.

Megjíthëse la shtëpinë e BBV, Drini është mjaft áktiv në rrjètet e tij sòcíale dhe intervista sa i tákon formatit më të ndjèkur në vend.

Mirëpo, ajo çfarë ka bërë përshtýpje në rrjèt, është një përgjígje e Drinit kundrejt një ndjèkëse e cila thoshte se bènte ofertën vetëm për të votuar Drinin.

“Mos i harxho kòt gjíthsesi sms-të” – i ka thënë Drinit ndjèkëses, përgjígje kjo që la mjaft vend për interpretim në rrjèt lídhùr me votat e publíkut.

Nuk e dimë nëse Drini e dhá këtë përgjígje për áktin që ai tashmë ka lënë shtëpinë e BBV, apo ka ngritur aludime sa i përket vërtetësisë së votave të publíkut, por sidoqoftë përgjígjja e tij la mjaft vend për píkëpyetje.

Leave a Reply