ZYRTARE!! Big Brother mèrr vendimin E FORTE pas shèrrit mes Rozès dhe Merit

Pas debátit të ashpër që Meri Shehu pati me Roza Latin,

ku kjo e fùndít tha se u qèllua me shuplakë, Big Brother ka márrë një vendim.

Vëllai i madh ka vèndòsur që Meri të shkòjë automatíkisht në nominim dhe burime nga TCH thone se astrologia diten e neserme mund te largohet njehere e mire.

báshkë me banorët e tjerë që do të nominohen sot në fùnd të spektáklit.

Big Brother dùket se ia ka lënë zgjèdhjen publíkut, të vèndòsín nëse Meri ka apo jo të drejtë kur thotë se nuk ishte shuplakë, por në kuadër të shákasë.

Nese Zonja Meri largohet nga shtepia diten e neserme, a do tju mungonte ajo dhe loja e saj?

Leave a Reply