Friday, September 29, 2023
HomeGenelBBV drejt mbýlljes/ Mos bèsoni po dèshët, ja e paprítura që sápo...

BBV drejt mbýlljes/ Mos bèsoni po dèshët, ja e paprítura që sápo i ndòdhí Luizít

Kompania Golden Eagle (Frutex), shprèh kèqárdhjen e sáj lídhùr me vendimin e befasishëm të prodùksionit të Big Brother VIP Albania për ndërprèrjen e njëanshme të márrëveshjes së sponsorizímit dhe promovimit të prodùkteve të Golden Eagle dhe Natural.Pavárësisht áktit se márrëveshja origjínale ka páráparë sponsorizímin për cíklin e plòtë të këtij edicioni të BBVA, párá përfùndimit të këtij cíkli, kompanisë Frutex i janë imponuar kushte të reja të sponsorizímit, në kùndèrshtim të plòtë me márrëveshjen fíllestare.

- Advertisement -

Prodùksionit të BBVA i është bërë me dije se veprimi i tillë cënon dispozítat kòntráktuale dhe rrjèdhimisht pamùndëson vazhdimin e báshkëpùnimit pas imponimit të kushteve të reja. Kompania Frutex/Golden Eagle do të respektojë zòtimet e sáj për partneritet me protagonistin e këtij edicioni të BBVA, Luiz Ejli, pas daljes së tij nga shtëpia, megjíthëse atij dhe protagonistëve të tjerë u është pamùndësuar në mënyrë joetíke konsumimi i mëtejmë i pijes së preferùar, Golden Eagle.

Një veprim i tillë i prodùksionit të BBVA është i paprecedentë, joetík dhe aspak profesional, që minon mùndësitë e báshkëpùnimit korrekt, prandáj kompania Frutex, do të shqyrtojë hapat e mëtejmë për të adresuar këtë hkèlje të njëanshme të dispozítave kòntráktuale.

- Advertisement -

Golden Eagle ka vèndòsur të mbájë Luizín si imazh reklame dhe ta paguaj si ambásador për kompaninë. Kjo do thotë se Luizí do të márre párá te majme nga Golden Eagle pasi te dal nga shtepia.

Kompania Golden Eagle (Frutex), shprèh kèqárdhjen e sáj lídhùr me vendimin e befasishëm të prodùksionit të Big Brother VIP Albania për ndërprèrjen e njëanshme të márrëveshjes së sponsorizímit dhe promovimit të prodùkteve të Golden Eagle dhe Natural.

Pavárësisht áktit se márrëveshja origjínale ka páráparë sponsorizímin për cíklin e plòtë të këtij edicioni të BBVA, párá përfùndimit të këtij cíkli, kompanisë Frutex i janë imponuar kushte të reja të sponsorizímit, në kùndèrshtim të plòtë me márrëveshjen fíllestare.

Prodùksionit të BBVA i është bërë me dije se veprimi i tillë cënon dispozítat kòntráktuale dhe rrjèdhimisht pamùndëson vazhdimin e báshkëpùnimit pas imponimit të kushteve të reja. Kompania Frutex/Golden Eagle do të respektojë zòtimet e sáj për partneritet me protagonistin e këtij edicioni të BBVA, Luiz Ejli, pas daljes së tij nga shtëpia, megjíthëse atij dhe protagonistëve të tjerë u është pamùndësuar në mënyrë joetíke konsumimi i mëtejmë i pijes së preferùar, Golden Eagle.Një veprim i tillë i prodùksionit të BBVA është i paprecedentë, joetík dhe aspak profesional, që minon mùndësitë e báshkëpùnimit korrekt, prandáj kompania Frutex, do të shqyrtojë hapat e mëtejmë për të adresuar këtë hkèlje të njëanshme të dispozítave kòntráktuale.

Golden Eagle ka vèndòsur të mbájë Luizín si imazh reklame dhe ta paguaj si ambásador për kompaninë. Kjo do thotë se Luizí do të márre párá te majme nga Golden Eagle pasi te dal nga shtepia.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments