BEFASUESE! Luizí nuk duron më, ngjárja që po SHOKON të gjíthë fansat e shkòdranit

Marrëdhënia midis Ronaldo Sharkës dhe Luiz Ejllit është një ndër më të komentuarat.

Raporti shoqëror që dy personazhèt kríjuan në fíllim të formatit “Big Brother” nuk ka zgjátur shumë kohë pasi që nga mbárimi i spektáklit thùmbát mes tyre nuk kanë pasur fùnd.

Duket se Luizí nuk e ka ndërmend ta lërë rehat Ronaldon e nga ana tjetër ky i fùndít rèfùzon çdo píkë kontatit me këngëtarin nga Shkodra.

Së fùndmi një situatë aq sa qesharake, aq dhe e çuditshme është parë kur Luizí paprítur hyn në ambíentin ku Ronaldo po krýente provat ditore me balerinën e tij.

Ronaldo është shprèhur se nëse kjo gjë është e menduar nga prodùksioni ai nuk e fálë dhe mènjèherë ka bráktisur provat dùke mòs e pranuar ardhjen e Luizít.

Por Luizí gjíthsesi ka gjetur kohë për një batutë.

Ika, suksese! Rrezík të ka rënë po do durosh nuk ke çfarë të bësh”-i drejtohèt Luizí balerinës referùar Ronaldos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *