Egla PLÁS te Verteten/ GÓDET HÍDHUR Romeon Akúza qe Shtangu Vlonjatin

Ditën e djeshme një dron brènda shtëpisë

ka ndèzur debáte të ashpra ku dhe Romeo ka dýshuar te prodùksioni.

Nuk ka pritur gjatë dhe Elga është hèdhùr në sùlm ndáj tij ku dhe i trègòn se një pjesë e dronave i vijnë pasi Romeo i ka paguar nga jashtë.

Vet Egla është shprèhur se të njejtin mendim ka pasur dhe Meritoni rreth kësáj çeshtje.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...