Dalin 2 Banore?? Qenkan ‘hájdut’? Në shtëpinë e BB plás ‘vjèdhja’, vajzat kápen kèq me njëra tjetrën

Lufta e cigareve në spektáklin televízív “BBV3” sápo ka nisur.

Në debát janë përfshirë Egla dhe Ilnisa pasi,

áktorja e humorit i ka dhënë cigare Ilnisës dhe pretendon që ajo nuk e ka fálènderùar.

Egla: Dje të kam dhënë cigare dhe s’më ke thënë as fáleminderit. Dërgove díkë për të márrë cigarèn.

Ilnisa: Dje ma dhe ti vetë nuk dërgova njeri, por unë dje kam pasur cigare.

Kujtojë se dje Ledjona dhe Gabriele kanë “vjedhùr”

cigare tek vendi sekret i njërit prèj banorëve por nuk dihèt nëse këto kanë qenë cigaret e Ilnisës.

Leave a Reply