BEFASUESE! Kiara shtátzane, Efi ben veprimi qe asnje Shqípetar nuk e Príste

Efi Dhèdhes i ka urùar publíkisht Luizín dhe Kiarën për prítjen e ëmbël, dùke lënë pas hatèrmbètjet me çiftin.

“Shumë urime”, ka komentuar ajo në videon e publíkuar nga çifti.

Komentit të sáj i ka kthýer përgjígje

Kiara dùke i shkrùar “Shumë fáleminderit”.

Leave a Reply