Kiara konfirmon shtatëzanine, ‘Po na vjen një…’ Ja cfare e ka

“Përpárá se të nis programin nëse jeni dùke na ndjèkur me ndonjë pjatë të shijshme përpárá mòs na bèni tag në Instagram se na vjen nepsi ne këtu.”

Kështu është shprèhur Kiara Tito ditën e sotme në nisje të programit të sáj “DËTS Fan Club”. Për publíkun, ky u dùk si konfirmimi i parë i moderatores për shtátzèninë e sáj të përfolur.

Prej kohësh tashmë në rrjèt aludohèt se Kiara dhe Luizí do të bèhen prindër për herë të parë dhe dýshimet u shtuan më shumë rrugës edhe fálë veshjeve të gjera në daljet e sáj të fùndít.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...