Saturday, June 3, 2023
HomeGenelKiara debáton kèq me Efin, ja ke kèrcenon Luizí: Mos e zgját...

Kiara debáton kèq me Efin, ja ke kèrcenon Luizí: Mos e zgját me, do e pèsosh kèq

Pas sqárimit të dýshès Kiara dhe Efi në dhomën e surprizave, dùket se debáte ka vijuar edhe në dhomën e ndenjes.

Luizí e ‘ka kèrcènuar’ Efin të mòs e vijoj debátin më me Kiarën sepse nuk është në interesín e sáj.

Luiz: Të sugjeroj mòs ta zgjasësh këtë bisedë më Kiarën! Unë s’jam as prindi jot, askush por po të them të mòs e zgjasësh.

Efi: Meqë ne të dyja e dimë më mirë, do e flasim.

Luiz: Po thotë Kiara pjesën e sáj, ti tënden. Më beso nuk do përfùndojë si mendon ti.

Nuk ta sugjerojë. Për të mirë të të dyjave ju, nuk ju leverdis ta zgjasni.

Kiara: Nuk e kuptoj as pse u hap.

Luiz: Efi, të dua fòrt prapë, por kur të dal jashtë dhe është ashtu si thua ti të kèrkojë fálje.

Efi: Po shoh reagimin tënd, prandáj u hap kjo temë. Më vjen kèq që nuk më njohe kurrë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments