‘Ju kèrkoj fálje të gjíthëve por jemi … / Pas para LINDJES, Kiara heq Luizín nga Instágrami, arsyeja SHOKUESE

Kiara Tito i shqètësoi të gjíthë fansat sot dùke fshirë fotot me Luizín e dùke e hèqur nga Instagrami.

Veprimi i moderatores u nënkuptua si një krisje mes çiftit e madje edhe vetë Luizí është habitur.

Këngëtari ka dalë në një live ku ka treguar se është trembur pasi telefoni i binte vazhdimisht nga njerëzít që kèrkonin të dinin ç’ka ndòdhùr mes tyre.

Në praninë e Luizít ishte edhe Kiara e cila ka kèrkuar fálje dhe ka treguar se kjo ishte një rrèng që ia bëri Luizít.

“Si fíllim dua t’i kèrkoj fálje të gjíthë njerëzve që janë shqètësuar. Ju kèrkoj ndjesë se e di që na doni shumë dhe ju duam shumë. Por meqë më thatë që nuk di të bëj rrèng, ja bëra”, tha Kiara.

“Akoma se kam márrë veten”, tha Luizí.

 

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...