Kjo arsýeja “tròndítèse” pse dáta 26/06, do tè jètë dita mè me fát e mùajít Qershor

Të gjíthë ata që lèxòjnë dhe kùptojnë nga ástròlògjía dhe nùmeròlògjía, e dínë se një nga numrat më të mirë për të sjèllë fát është 26-a. Dita e nèsèrme është e vèçanta sepse kòmbínon një nga muajt më fatsjèllës të vitit i cili është Qershori, së bashku me numrin 6 që përkòn me muajin e tanishem.

Astròlògjíkisht thùhet se pás orës 19:00 një orar në të cílin fíllon dhe pèrèndòn díellí, pas kësaj ore të gjíthë njerëzít kudo të bòtë márrin një mírèsi më të fùqíshme që vjèn nga Universi. Kjo ndòdh sa hèrë një dátë me një numrá fáti përkon me një muaj të mbárë ashtu siç njihet muaji i gjashte i vitit.

Edhe pse sot mùnd të mòs ndòdhín mrèkùlli, është shumë e rèndèsishme që në mèndjet tona të kríjojmë sa më shumë bèsím. Dhe nga ana tjetër në zèmrát tona të mbártím sa më shumë dashùri sepse kjo është një nga fòrcát më të mëdha që na mbán gjállë dhe që na jèp fòrcè dhe mòtívím në jetë.

Ditën e 26 qershorit, me shumë bèsím në mendjen tuaj, ju kèni një sháns shumë të mirë të afròhèni akoma më shumë me pòrtat e hápùra të fátit.

Çfarè mùnd të përfítòni nëse ndíqní dhe bèní rítùálin e dates se 26-te te ketij muaji? Ajo që pèrfítoni ka vetëm një fjálë të vètme që është bèkími me shumë fát si në shèndèt, dashùri dhe kryesisht në pásùri. E pèrmèndim edhe njèhèrë që ju nuk do të bèhèni të pásùr direkt nèsèr, por ju gárántojmë se gjèrat do të ècín më mbárë.

Çfarë dùhèt që të mèrrni sot që të kryeni këtë rítùal? Në fíllim dùhet që të mèrrni 14 kokrra me oríz të bardhë. Më pás ju dùhet që të mèrrni 3 kokrra me thèlpí të qèrùar me hudhra. Mèrrni një gotë uji por që të jètè bòsh. Dhe në fùnd mèrrni një qírí të bardhë të zákònshëm.

Si të vèpròni më pás për të kryer këtë rítùal. Brènda tek gota bòshe shtòni 14 kokrrat e orizít, hídhni 3 thèlpínjtë e hudhrës. Pástáj shtòni në gotë edhe 3 lugë çaji me sheqèr, pra hídhní brènda gotës 3 lugë çaji me sheqer të bárdhë. Brènda në gotë vèndòsni qíríun e bardhë dhe pási ta kèni pozícíonuar mirë, ju dùhet që ta ndízni dhe ta líní gjíthë natën.

Kùjdès! Të gjíthë këtë rítùal dùhèt që ta bèni përpárá orës 12 të natës sepse është shumë e rèndèsíshme që të mòs hýjë data 27 qershor. Të gjíthë përbèrèsit e këtíj rítùali e kanë nga një dòmèthènie, pási kokrrat e orízít símbòlizòjnë bèrèqèt dhe prospèrítet.

Hudhra ju mbán sa më lárg nga ai fáti i kèq dhe ju sjèll mírèsi. Sheqèri është símbòli që në jetën tuaj të hýjë vetëm dashùria dhe mòmènte të ëmblá drèjt të ardhmes tuaj.

Dhe në fùnd qíríu që ju do të ndízni sot, shèrbèn si një drítë dhe si një sínjál që ju i trègòni Universit se jèni gáti dhe me bèsím të plòtë të përfítòni nga portat e hápura të fátit. Bèsími është ai që na jèp fòrcè, mòtívim dhe që na mbán gjállë, ndáj dhe uròjmè që në jètën tuaj të hýjë vetëm mírèsi dhe të jètòni të lùmtùr dhe të shèndètshëm.

Leave a Reply