“Kjo do ua gjèjè me sígùrí të plòtè…”/ Fáti juaj sipas shènjès, na e thòni ta lèxòjmè tani – MEDIA NEWS
Genel

“Kjo do ua gjèjè me sígùrí të plòtè…”/ Fáti juaj sipas shènjès, na e thòni ta lèxòjmè tani

Prèj pák ditësh kèmi hýrë zýrtarisht në sèzonin e Vírgjèrèshès, asaj shènjè të fíksùar pas dètajève, rrègùllave e orgánizímit. Me fíllimín e muajit Gusht dhe drèjt Shtatorit, një stine e një sezoni të ri, Vírgjèrèshèn e prèt një jètë e re.

Sígùrisht shkèlqímín më të madh, një shènjë e ka në mùajin e líndjès, por kjo nuk do të thòtë që ato tè tjerát líhèn plòtësísht në híje. Ky muaj dùkèt të jetë një mùaj i mbárë pèr të 12-a shènját, ndáj në këtë ártíkull do të zbùloni ditën tuaj fátsjèllèse.

Vírgjèrèsha ka 10 gushtin, dhe më në fùnd do i jèpni zgjídhje një pròblèmi të vjètër që ju ka márrë jo pak enèrgji e kohë. Kjo do t’ju sjèlle shume çlirim ne te tashmen tuaj dhe nje periudhe te páqte dhe me pushime pa asnje pike pròblèmi.

Pèshòrja ka 13 gushtin, kur drèjtësía është vèndòsùr. Do të híqní nga shpátùllat një bárrë që e mbánit padrèjtèsisht. Nese ju káne pènguar si ne nje çèshtje qe lídhet me nje blèrje apo nje prònèsi, do tju dálin disa dokumente qe gjíthçka do ta kálojne ne favorin tuaj.

Akrèpí ka 24 gushti, ku idètë që kèni do të márrín fòrmë dhe nuk do e bèsòni sesa të mòtivùar do të ndíhèni për të ndjèkùr ëndrrát tuaja. Eshte mire qe tani ne vere te mòs i hárxhòni lèket pa tèrèzi por te tèntoni te kùrsèni sa me shume per nje ide bíznesi ne Shtator.

Shígjètari ka 14 gushtin, dhe ju do u hápní dyer mùndèsive të reja dhe do thýèni bárríerát që kishít ndèrtùar rreth vètès. Juve do tju pròpòzohet nje lèvizje shume e madhe ne vèndin e punes sepse nje person me pèshe do te íke dhe ju do ta zèvèndesoni.

Brícjápí ka 18 gushtin, ku dílèmave tuaja u vjèn fùndi dhe në drítë të tùnelit më në fùnd do të shíhní dritë. Ju do te arríni te bèni te prèkshem ne realitetin tuaj 2 endrra dhe kjo e dyta lídhèt shume me páráte.

Ujòri ka 9 gushtin, dhe mirëqènia juaj vlèn më shumë se çdo gjë tjètër, ndáj fòkusòhuni tek gjërát që ju bèjnë juve të lùmtùr. ne fámilje nje lájm do tju ngrèje peshe nga qèjfi.

Pèshqít kánë 28 gushtinn, ku nga lárg do ju víjnë lajme të gèzùèshme që i kèni prítùr prèj kohësh. Ju do te arríni te mbýllni nj çèshtje ne lídhje me nje víze apo nje udhetim qe ju po e sýnonit per nje kohe te gjate shume.

Dáshi ka 23 gushtinn, dhe kíni kùjdès se si i bèni pyetjet, si të pèrgjigjèni apo i shprèhni pa-kènáqësitë tuaja, sepse mènyra e gábùar mùnd t’ju hápë më shumë punë nga se kèni mèndùar.

Dèmi ka 21 gushtin, por do të zhgènjèheni nga díkùsh që ju ka prèmtuar shumë, por më mirë një fùnd i dhímbshèm sesa ta ùshqèni veten me shprèsa e të vùáni një dhímbjè pa fùnd.

Bínjákët kánë 22 gushtinn. Fùsha e ndjènjave do të jètë ajo e favòrizuára këtë periudhë, ndáj pèrgátitùni për sùrpríza. Ne rást se deri me tani ejni bèqár do te kete nje fòrce te fùqíshme eròsí qe do tu afròje nje shpírt bínjak.

Gáfòrrja ka 6 gushtin dhe ju do të hýni në një fazë të re, që do të ndrýshòjë mënyrën sèsi i shíhni gjërát, do të dílni páksa nga vetja dhe nuk do të jèni aq të sjèllshèm me të gjíthë.

Luani ka 26 gushtin dhe në atë ditë do të ndíhèni të pavárùr dhe kështu të fùqíshèm si do të jèni, do të bèni përpárá. Ndònëse sèzòni juaj mbáròi, nuk ju ndál dot asnjë njèri. Tashme ju do te jèni me te vèrtete nje mbrèt dhe e ardhmja jauj páraqítet si nej fushe e shtrùar me lule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button