Saturday, September 30, 2023
HomeGenelZbùlohèt hílja e fríkshme qe po bèhèt brènda BBV, rrjèti po zíen...

Zbùlohèt hílja e fríkshme qe po bèhèt brènda BBV, rrjèti po zíen nga ínati

Ndonëse Olta është afrùar me Qetsorin dhe në një farë mënyrë po përpiqet të kríjoi aleancë me të, Luizí mendon se e gjítha është skemë.

Sipas tij, Olta ka nèvojë për Dean dhe jo për Qetsorin. Madje nëse bèhèt një nominim, Olta-Qetsor-Luiz tha ai, ajo e ka të sígùrt që dèl Qetsori.

- Advertisement -

Dhe nëse ata të dy dalin në nominim me Dean, atëherë Olta mùnd t’i druhèt televotimit, dùke qenë se Dea është lojtare e fòrtë.

Këtë bisedë ai po e bèntë me disa prèj banorëve jashtë në oborr, ndërsa Fotini tha se kjo ishte ideja e sáj.

- Advertisement -

Luizí nga ana tjetër u shprèh se ai do dëgjoi fjalën e Kiarës, e cila përpárá se të dilte nga shtëpia, i tha atij se e pret në shtëpi me 100 mijë eùro.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments