Mos FLINI pa e Lèxuar, kjo qe I Ndodhi Drin Zeqos Po TRÒNDIT Shqiperine

Disa ditë më parë Drini Zeqo u lárgua

nga shtëpia e ‘Big Brother’ dùke hèqur dorë nga çmími i madh.

Ai nuk zbùloi arsyen e lárgimit të tij,

por tha vetën se ishte një çështje familjare.

I ftuar ditën e sotme në një emision Drini Zeqo, Drini u shprèh se ka ende dëshirë për t’u ríkthýer në “BBV3” dhe nënkuptoi se mùndësia ekzíston.

Drini: Po e shijoja dhe jam gati ta shijojë prap

Erjona: Çdo të thotë kjo?

Drini: E kam një biletë kthimi Lori Caffe

Arjoni: Nëse Ledioni live do të bènte ftesën për tu kthýer

Drini: Dëshira është… është një aventurë shumë e bukur

Erjona: Po pasi ke mësuar disa gjëra jashtë

Drini: Nuk mendoj se kam mësuar shumë se dhe ata që u fùtën më vonë nuk po bëjë ndonjë gjë të madhe

Leave a Reply