Saturday, June 3, 2023
HomeGenelOpinionistët ‘másákrojnë’ banorèn e BBV: Akùza trònditese, e duan ùrgjènt jashte

Opinionistët ‘másákrojnë’ banorèn e BBV: Akùza trònditese, e duan ùrgjènt jashte

Opinionistët e Big Brother dùket se nuk janë kursyer me akùzat e tyre ndáj Kiarës, që pas kthimit të sáj në shtëpi. Arbër Hajdari dhe Zhaklin Lekatari hòdhën dýshime se sjellja e ndrýshuar e Kiarës lídhèt vetëm me famën që Luizí ka fituar jashtë shtëpisë së BBV, nga e cila sipas tyre do që të përfitojë dhe partnerja e tij.

Në ákt Kiara ndòdhen nën prèsion dhe dùhèt kuptuar roli i sáj. Por edhe pozícioni që ka. Gjithsesi opinionet janë dërmuese për të.

Arbër Hajdari: Unë e kam parë ditën që erdhi këtu në studio që nuk tákoi asnjë nga banorët. Edhe kur íku, na bëri íròni. Fama është e vèshtírë të administrohèt.

Fama të kthen gërrhimën në klárinetë. Fama e këtyre njerëzve, që akùzojnë Bledin për vëmendje, kur kjo do vëmendje, fama të bèn mòs të pyesësh më as për ngjyrat e rrobave të partnerit.

Më vjen kèq se po shoh dy Kiara, po befasohem. Po mòs të kisha parë videot s’do e kisha besuar kurrë. Kam háll se do kèrkojë Luizí hapësirë tani. Përpárá se të dilte kishte treguar maturi, kurse tani më vjen kèq që hiqet si gruaja e sùlltanit. Ajo tani është sùlltanesha!

Zhaklin Lekatari: Teksa dëgjova Kiarën nuk e besoj që është e sínqertë. Arroganca dhe fodùllëku, na japin përgjígje për çdo pyetje për vërtetësínë e sáj në çdo gjë. Mendoj se vetëm ka konfirmuar që Kiara i mèrrr gjerat në bazè të pëlqímeve nëpër rrjète.

Në këto 90 ditë, Kiara ka tèntuar të promovojë vlera pozítive dhe nuk e di si íkën këto vlera. Do i bëj thirrje vajzave që dùhèt t’ia dalin vetëm në jetë, pa u treguar oportuniste.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments