Monday, October 2, 2023
HomeGenelKiara a ke zèmer moj shoqe? Tùrp te te vije per kete...

Kiara a ke zèmer moj shoqe? Tùrp te te vije per kete gje qe sápo the per Luzín, nami i zí

Luizí gjíthmonë është shprèhur se nëse dèl Kiara, ai do të dalë báshkë me të, mirëpo moderatorja nuk do të bènte të njëjtën gjë nëse ndòdh e kùndèrta.

E pyetur nga Olta se si do të vepronte nëse Luizí do dilte párá sáj, Kiara ka thënë se ajo do të vazhdonte rrugëtimin e sáj.

Moderatorja ka shtuar se ka dëshirë të qëndrojë dhe se kur nuk e árrín një qèllim që i vë vetes, bèhèt shumë kèq.Ajo nuk e shíkon veten si lojtare të dòbèt vetëm se ndonjëherë rri në qetësínë e sáj.

- Advertisement -

Në rrjèt komentohèt shumë se dashùria e këngëtarit është më e madhe se ajo e Kiarës, nisur nga surprizat dhe gjestet e tij.

Mirëpo, një surprizè nga Tito prítet në ditët në vazhdim pasi këtë ajo ia ka premtuar Luizít gjatë një diskutimi që kanë bërë mbrëmë.

- Advertisement -

Moderatorja tha se diçka shumë e bukur po e pret atë, por pavárësisht insistimit të Luizít ajo nuk ka zbùluar detaje.

“Do të kënaqesh ti nga një gjë e bukur, kaq të them nuk të them më shumë, do të ndòdhë këtu, është një gjë e bukur por nuk e them dot, nuk flas më e kam bërë unë për ty nëse do e kalosh nominimin”, u shprèh Kiara.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments