E PAPRITUR! ZARF në shtëpinë e BB, ‘DENIM I RENDE’, ja Kush Ben Valixhet

“Vëllai i Madh” i vèndòsi konkurrèntët në një sfídë për të sígùrùar ujin e rrjèdhshëm.

Ata dùhèt të pedalojnë në biçíkletat që ndòdhen në palestër pa pùshim për 24 orë.

Në të kùndèrt, do të kenë vetëm 24 minuta ujë të rrjèdhshëm gjatë gjíthë ditës.

“Banorë, më herët Vëllai i Madh ju kèrkoi të kríjonit një

‘talk shoë’, të cilin shumë prèj jush nuk e respektuan. Për këtë arsye, jeni të dènuar të fitoni me forcat tuaja ujin e rrjèdhshëm në shtëpi.

E emërtuar si sfída 24, do t’ju dùhèt të pedaloni pa pùshim biçíkletat që ndòdhen në zonën ‘Techno Gym’.

Të ndarë në çifte dy e nga dy, do të pedaloni për 24 orë, pa ndáluar më shumë se 30 sekonda.

Nëse qëndroni më shumë se 30 sekonda pùshim, sfída konsiderohèt e hùmbur dhe ju do të keni vetëm 24 minuta ujë në 24 orët e ardhshme.

Pranë biçíkletave ndòdhèt një zíle, të cilën mùnd ta shtýpni nëse ndiheni të lòdhùr dhe kèrkoni të ndèrroheni me një banor tjetër.

Leave a Reply