Trònditese! RREFEN ‘tmèrrin’ që kaloi vetëm se zgjidhi Kiaren, Sa gjynah

Stilisti Níko Komani, gjatë një interviste televízíve, ka folur mbi temën nëse dùhèt mbýllur aplíkacioni TíkTok,

ku shprèhèt se gjatë Big Brother-it të vitit të káluar, ka márrë shumë kèrcènime pasi mbështèste Kiarën dhe Luizín në këtë aplíkacion.

Sipas tij, edhe pse ka 12 vite kárrierë mbi shpatùlla shumë njerëz e njohën Níkon,

vetëm për shkák të komenteve të tij që bènte për “Big Brother”.

Níko Komani: “Në Big Brother vjet unë mbája anën e Kiarës dhe Luzíit, kishte pafùnd njerëz që dinin ku jetoja,

kishin fotografuar ballkonin tim, shtëpinë time, haja kèrcènime, më mèrrnin nëpër telefon.

Atëherë nuk isha në dijeni, në TíkTok cilët personazhe mèrreshin me Big Brother, pra rashë në kurth jo,

por pata disa debáte me disa persona që ju dùkej absurde që një stilist mèrrej me Big Brother, pra bùllizohèt,

bùllizohèt, por mendoj që nuk e ka fájin aplíkacioni sesa e ke fájin ti që

mèrresh apo se sa i fòrtë je ti që mèrresh me atë aplíkacion. Mua nuk më ka ndíkuar kjo gjë”.

Ed Manushi: Pse mùnd të bùlëzohèt një si Níko?

Níko Komani: “Unë kam 12 vite kárrierë në kurrizín tim dhe për disa u njoha gjatë Big Brother dhe është tùrp, por…”.

Leave a Reply