Thursday, June 1, 2023
HomeGenelKùjdès në 31 Maj! Nuk dùhet të hárròni, námí do ndòdhë pas...

Kùjdès në 31 Maj! Nuk dùhet të hárròni, námí do ndòdhë pas pak orësh

Disa muaj me pare na kríjuan sítuata që të gjíthë ju do të dònit t’i hִrrònit një orë e më párë, ndáj dhe për të gjíthë njerzímin, me hyrjen e qershorit Universi ka mèndùar që të sígùròjë shumë shèrím për hállèt tuaja. Të gjíthëve na nèvòjitet shumë bèsím, shumë fòrcè e brendshme dhe tèjèt mòtívím për të hèdhùr hapat e mbárë në të ardhmen tonë.

Secili prèj nesh kèrkòn sa më shumë mùndèsi të reja, ose të ndrýshojë sa më shumë jetën dhe vetëm për mirë ndáj dhe pak fat të mirë të gjíthë e kèrkòjnë në jetë. A jèni gáti sot të mèsòni díçka të bukur për muajin maj? Janë në tòtal 31 ditë, por dita me më shumë fat e majit do të jetë 31 maj e cila sjèll edhe Hënën e plòtesimit te dèshirave.

Sipas ástròlògjísë në 31/05 do të jetë një dítë me një fòrcè të fùqíshme që do të sjèllë për të gjíthë shumë fat nga ndíkími i Hënës të 31 majit. Edhe pse dùket një ndòdhí jo shumë e vèçantë, në atë ditë do të jetë një ditë shumë hèrë më ndrýshè nga të tjerat pási për ju do të víjë një shèrím i madh.

Pse ju dùhet që ta shènòni dítën e 31 majit? Numri 31 mùnd të jetë një numër fáti për shumë ju, por e vèçanta e asaj ditë ashtu siç e thamë më sípër është se sjèll një fùqí të madhe bèkùesè nga kríjími i Hënës së dèshirave. Juve mùnd t’ju dùket shumë e hábítshme por në 31 maj vetëm gjèta të mira do t’ju ndòdhín.

Hëna ju fávòrízon ndáj dhe mòs hárròni të mèndoni për sa më shumë pláne të mira për të ardhmen, ose të mèndoni se çfarë dèshírash dòni që t’ju bèhèn rèalitet. Dhe ajo që është më e bùkùr është 31 është një numër që fòrmòhet si çift dhe kjo nèn kùpton se ajo energjí e madhe.

Sipas nùmèròlògjísë, kjo dátë e ínspírùar nga fùqía dhe kríjími i Hënësdo të thòtë se numri 3 dhe 1 trègòn se në jetën tùaj do të fùten dhe do të fíllòjnë gjëra të reja dhe shumë pozítíve për të ardhmen tuaj.

Pra, njerëz mòs hárròni të mèrrni një laps dhe me shumë qètèsi dhe bèsím të shènoni dátën e 31 majit dhe mòs hárròni që në atë ditë të trègòheni sa më të dashùr, sa më pozítívë, sa më òptímístë dhe sa më bèsímtarë se ju do të shèròhen i nga çdo gjë që ju mùndòn në jetën tuaj.

Dhe ajo që është më e rèndèsíshme është që në dátën 31 maj pa shkùar ora 12 e natës, ju dùhet që të shkrùani në një letër për të gjítha gjèrat që ju dòni të rèálizoni në jetën tuaj. Hëna e deshirave ka një fùqí tejet të madhe dhe juve do t’ju gárántòjë shumë mbèshtetjè ndáj dhe të jèni të sígùrt se gjèra shumë të míra do të ndòdhín.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments