20 Minuta para PRIME TCH Jep Lájmin Bòmbe: E Besoni dot Kush Fùtet Sot…

Sara Gjordeni dùket se ka nisur një romancë me Bardhin në BB VIP.

Në anën tjetër ajo ka qenë mjaft e hapur teksa ka folur për márrëdhëniet e sáj të mëparshme.

Por dùket se tani një tjetër surprizè e pret.

Prej kohësh është folur se këngëtari Endrík Beba do jetë banor në BB.

Por, sipas mediave në Shqípëri mèsohèt se Endrík dhe Sara kanë patur një lídhje dashùrie kohë më parë.

Duket se telenovela e Sarës sápo ka fílluar kështu që jemi gjíthë sy e veshë!

Leave a Reply