E FRíKSHME! Ne PRIME jepet INFO Bòmbe nga Jashte…Ledioni Hùmb Kontrollin

Prime i sotem duket se po sjell cudi te medha dhe nga TCH te gjithe tani pyesin nese ky edicion i Big Brother eshte i vertete apo jo.

Nese ne sezonin e shkuar, Arbana Osmani nuk toleronte asnje gabim minimal apo te vogel, duket se ky sezon i Ledion Licos i mbushur me nje mal me gabime, por ben qe Topi te shkele shume sy.

Dhe keshtu ka ndodhur nje tjeter gafe e madhe ne PRIME e sotem dhe kjo tregon edhe njehere regjine e dobet te ketij sezoni se bashku me moderimin qe le per te deshiruar dhe nuk e ka aspak problem dhe te thyeje rregullat me madhore te Big Brother.

Gazetarit Elvis Myrtaj i eshte bere nje surprize duke sjelle babain e tij brenda ne shtepi, por babai i tij gjate ndejtjes me djalin i ka thene: TY JASHTE TE DUAN SHUME…. dhe me pas e ka rregulluar duke thene me demek shoqeria, fisi etj etj.

Ky me dashje apo padashje eshte nje informacion dhe TCH duhet qe te marre masat ose ta mendoje pak me mire futjen e nje familjari brenda ne shtepi, por fundja fundit ky edicion do te kujtohet gjate si Big Brother i Skándaleve.

Leave a Reply