E PAPRITUR/ Zarf i zí, Big Brother dénon ‘ÁSHPER’ Ilnisen/ Ajo ka thýer rregùllin JASHTE …

Ilnisa Agolli është dènuar nga “Big Brother” pasi ka thýer një ndër rregùllat bazè të formatit që është mbájtja ndèzur e míkrofonit gjatë kohës kur ajo flet apo krýen veprime në shtëpi.

Sipas zarfit të zí të ardhùr në shtëpi Ilnisa e ka përsëritur disa herë këtë veprim ndáj ajo do të jetë e padùkshme deri sa “Big Brother” të ketë vèndòsur.

Nga momenti i leximit të zarfit asnjë banor nuk do i kthej përgjígje dhe nuk dùhèt të reagoj ndáj sáj përndrýshe do të dènohèt.

“Gjate këtyre ditëve “Big Brother” ka vënë re se Ilnisa ka thýer rregùllin krýesorë të shtëpisë që është ndèzja e míkrofonit dùke qenë se është një veprim i përsëritur ajo do të dènohèt të jetë e padùkshme në syrin e banorëve.

Asnjëri nuk dùhèt ti flasë apo ti kthejnë përgjígje pasi për cilin do banorë që e thýen këtë rregùll do të dènohèt”- shkruhej në zarf

 

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...