Tuesday, October 3, 2023
HomeGenel"Kujt kontrate pune, kujt letrat e..." 4 Shenjat qe jeten do e...

“Kujt kontrate pune, kujt letrat e…” 4 Shenjat qe jeten do e vazhdojne ne vende plot FAT

Kjo është java e pare e janarit dhe të 12 shenjat e hòròskòpit kanë diçka nga e cila dùhèt të kenë kùjdès por edhe ndrýshime në jetën e tyre. Ky është páráshíkimi i yjeve për këtë javë nga ast.rologu Jorgo Pùlla.

DASHI Të përgjíthshmet: Java fíllon me iluzíone pasi në 27/1 Afërdita tákon Neptunin në gradèn e 16-të të Peshqve dhe të dy formojnë një katërkëndësh së báshkù me sùndimtarin tuaj Marsín në gradèn e 16-të të Shigjetarit. Çështjet në lídhje me udhëtimin, arsimin ose njerëzít në mjedisín tuaj më të gjerë shoqëror kèrkojnë vëmendje të veçántë kur mèrrèni me to, pasi ato mùnd të mòs jenë ashtu siç páráqíten dhe të çojnë në veprime të gabuara.

Ju do të njihni njerëz nga mjedisi juaj shoqëror ku ndíhma e tyre do të jetë e rèndësishme në disa projekte që dëshíròni të árríni dhe të përfùndoni. Ju do të keni mùndësi të shijoni daljet me miqtë dhe të gjèni rrugëdalje që ju relaksojnë. Parashíkimet në dashùri: Këtë javë dùhèt të jeni të kùjdèsshëm në menaxhimin e çështjeve tuaja emocionale, nëse jeni vetëm apo në një lídhje. Takimi i Afërditës me Neptunin dhe katërkëndëshi që ata formojnë me Marsín më 27/1 nuk lënë shumë hapësirë ​​për lèvízjen e dùhur në fùshën e ndjenjave.

- Advertisement -

Në fùndjavë, situata do të jetë shumë më e mirë pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi do t’ju ndíhmojë të racionalizoni dhe të shihni më mirë çështjet që ju shqètësojnë gjatë gjíthë javës.

Parashíkimet profesionale: Këtë javë ju dùhèt të jeni të kùjdèsshëm në çështjet e biznesit tuaj dhe lèvízjet që bèni në këtë fùshë pasi tákimi i Afërditës me Neptunin dhe një katërkëndësh që formon me Marsín trègòjnë vlerësime të pasákta për çështje të rèndësishme. Shmangni diskutimin sa dùhèt të mbýllni një márrëveshje të re biznesi dhe nëse me të vërtetë keni nèvojë ta bèni atë gjatë javës, mòs hárroni të jeni shumë të kùjdèsshëm me ato që nuk janë thënë por menduar.

Në financat tuaja gjërat janë mjaft të mira, pasi keni árrítur të vèndòsni rregùll në të káluarën. Megjíthatë, përpiquni të kurseni, mòs bèni shpenzíme të kòta që do t’ju bëjnë të pendoheni, sepse ekzíston rrezíku të dilni jashtë kòntròllit.

- Advertisement -

DEMI Të përgjíthshmet: Java fíllon me një tákim të vèshtírë midis Afërditës dhe Neptunit që tákohen në shenjën e Peshqve dhe të dy formojnë një katërkëndësh me Marsín në shenjën e Shigjetarit. Kjo mùnd të kríjojë konfuzíon emocional, veçánërisht nëse kohët e fùndít keni hapur një kanál komuníkimi personal me një person të së káluarës.

Të Dielën 2/2, Gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin në Bricjap do t’ju ndíhmojë të mèrrni një ide më të mirë të asáj që keni, kështu që vèndòsni që këtë fùndjavë të nxirrni përfùndimet tuaja. Disa biseda me njerëz në mjedisín e familjes suaj do t’ju japin shpjegime mbi temat që keni vlerësuar ndrýshe.

Parashíkimet në dashùri: Këtë javë ju me sígùri nuk do t’i zhvèndòsni çështjet tuaja emocionale në mënyrën e dùhur, pasi përfshirja e Afërditës me Neptunin dhe Marsín trègòn se do të jeni të prirur për vendime të rèndësishme por është në të mirën tuaj t’i shíkoni me vëmendje gjerat.

Nëse jeni tashmë në një lídhje dùhèt të jeni dyfish të kùjdèsshëm, pasi ka shumë të ngjárë që nuk po vlerësoni siç dùhèt ankèsat, dëshirat dhe nèvojat e partnerit tuaj. Nëse jeni i lirë mòs investoni emocionalisht në një njohje të re me “mirëmëngjesín” tuaj, pasi java nuk është një përfùndim i sígùrt. Keni nèvojë që të relaksoheni sepse kujtimet e márrëdhënies që keni pasur kohë më parë janë ende të freskëta dhe doni të shijoni qetësínë e jetës suaj të vetmuar.

Parashíkimet profesionale: Çështje profesionale si çdo gjë me të cilën dùhèt të mèrrèni këtë javë, keni nèvojë për vëmendje, pasi ka të ngjárë të mòs i keni përllògaritur mirë çështjet që ju interesojnë në këtë fùshë. Përfshirja e Afërditës dhe Neptunit me Marsín në Shigjetar nuk e bèn javën të sígùrt për lèvízje të sígùrta të biznesit.

Në fùndjavë gjërat do të jenë më të mira pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin ju sjell në kontákt me njerëzít në mjedisín tuaj më të gjerë dùke ju dhùrùar momente të bukura. Bashkëpùnimet tuaja këto ditë janë të favorizuara, kështu që mùnd të mèrrni rrezíqe që do të evoluojnë dhe do t’ju çojnë edhe më pranë planeve dhe qèllimeve tuaja. Ekonomíkisht, gjërat nuk janë kèq, sepse perspektiva e mbùlimit të çështjeve të káluara është pranë jush.

BINJAKËT Të përgjíthshmet: Java fíllon me një tákim midis Afërditës dhe Neptunit në shenjën e Peshqve, që formon një katërkëndësh me Marsín në shenjën e Shigjetarit. Kjo është një pèngesë për lèvízje të rèndësishme veçánërisht në një nivel profesional pasi gábímet janë më se prezente dhe kèqkuptimet janë më se të dùkshme.

Fundjava do të jetë shumë më e qártë pasi gjashtëkëndëshi i Venusit me Saturnin dhe Plutonin në Bricjap do t’ju ndíhmojë të “rènditni” dhe menaxhoni ínfòrmacionin dhe stimujt që mèrrni në mënyrë të arsyeshme gjatë të javës. Juve do t’ju jepet mùndësia për të sjellë së báshkù miqtë dhe njohjet dhe për të zgjerùar rrethin tuaj të njohjes, gjëra që do ju bëjnë mirë në árrítjen e synimeve tuaja të ardhshme dùke shijuar përkrahjen e plòtë të mjedisit tuaj familjar.

Parashíkimet në dashùri: Çdo do gjë që ka lídhje me “çështjet e zèmrës” ka nèvojë për vëmendje gjatë javës pasi përfshirja e Afërditës me Neptunin dhe Marsín mùnd të ngátërrojë gjërat edhe në situata që mendonit se jeni në rrugën e dùhur pak vëmendje nga njerëz të tretë besoni më tepër në instinktin tuaj se sa njerëz të jashtëm.

Pavárësisht nëse jeni në një lídhje apo jeni ne kèrkim dùhèt të keni shumë kùjdès me investimet emocionale pasi bukùria dhe thashèthemet janë një efekt anësor i mùndshëm tani në fíllim jave. Në fùndjavë, do të fíllojë të pástrohèt íkona pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi do t’ju ndíhmojë të mendoni në mënyrë të arsyeshme.

Në dashùri ju që jeni ende beqár ka një sháns të madh këtë javë për të tákuar një person shumë të veçántë në jetën tuaj që do të fitojë zèmrën dhe interesín tuaj që nga momenti i parë. Parashíkimet profesionale: Java gjíthashtu mùnd të jetë pak e vèshtírë në pùnë pasi keni më shumë të ngjárë të kèqkuptoni ato që thonë kolegët tuaj ose kushtèt e një márrëveshje të re biznesi.

Ju mùnd ta keni të vèshtírë të dalloni të vërtetën nga gènjeshtra pasi përfshirja e Afërditës me Neptunin dhe Marsín do të rrisë “pasáktësitë”. Këshillohèt që të mòs ndërmèrrni asnjë hap të madh profesionalisht këto tre ditët e párá të javës pasi do të ketë mjaft ndrýshime që nuk do t’ju ndíhmojë të lèvízni në një pa qenë të gatshëm për ta bërë një lèvízje të rèndësishme. Në financat tuaja, megjíthatë, situata trègòn se është pèrmírësuar ndjèshëm, por dùhèt të jeni të kùjdèsshëm dhe të vèndòsni kufijtë për nèvojat tuaja.

GAFORRJA Të përgjíthshmet: Java fíllon me tákimin e Afërditës dhe Neptunit në shenjën e Peshqve që kríjon një idealizím të situatave që kjo javë ka në lídhje me pùnën dhe në ekonomi. Katërkëndëshi që formohèt me Marsín nga Shigjetari i bèn gjërat edhe më të çuditshme pasi ju shtýn të ndërmèrrni veprime në drejtimin e dùhur.

Jini të vetëdijshëm për çështjet e káluara, pasi do të jeni më të prirur për vendime që do të mèrrni tani. Më 2/2 gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin në Bricjap do të sjellë me vete njerëz që do të kùjdèsen vërtet për çështjet që ju shqètësojnë. Në mjedisín tuaj familjar do të keni shumë momente të bukura pasi do të mèrrni tákime që do të zgjídhin dallimet dhe áktet që ju kanë tríshtuar.

Ndihma nga një i afërm i juaji do të jetë shumë e rèndësishme. Parashíkimet në dashùri: Java vjen me një humor të mirë për çështjet tuaja emocionale pasi në 27/1 tákimi i Afërditës dhe Neptunit në Shenjën e Zo.diakut dhe një katërkëndësh që ata formojnë me Marsín nga Shigjetari trègòn se jeta e pèrditshme do t’ju mbájë lárg pròblèmeve nga gjíthçka që lídhèt me jetën tuaj personale.

Nëse jeni vetëm në fùndjavë, është më mirë për një njohje të re pasi Afërdita do të jetë lárguar nga Neptuni dhe Marsi dhe do t’ju ndíhmojë të shihni më qártë áktet në jetën tuaj personale. Energjía e tij do t’ju prèkë dhe do të shihni përsëri interesín práktík dhe dashùrinë që ùshqen për ju.

Parashíkimet profesionale: Lëvízjet që ju bèni profesionalisht këtë javë dùhèt të jenë të vëmendshme në vija të përgjíthshme, pasi përfshirja e Afërditës me Neptunin dhe Marsín trègòn një optimizèm të teprùar. Kjo nuk do t’ju ndíhmojë, përkundrazí mùnd të çojë në lèvízje të rrezíkshme. Fundjava vjen në një gjèndje shpirtërore më të mirë pasi në 2/2 gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutoni nga Bricjapi do t’ju ndíhmojnë të mbështesni lèvízjet e biznesit tuaj me argumentet e dùhura.

Në sektorin tuaj profesional, gjíthçka lèvíz mirë dhe do të ketë një ambíent shumë të mirë pùne që do t’ju mbùshë me gëzím dhe kënaqësi. Një udhëtim pùne do t’ju ndíhmojë të rishíkoni qèllimet tuaja profesionale dhe në fùnd të javës të ndiheni gati për ekspozíme të reja pùne. Financat tuaja ju kanë shqètësuar pasi detyrimet tuaja dhe shpenzímet janë rritur, por të gjítha në fùnd të javës do të jenë për ju, pasi disa të ardhùra të papáráshíkuara do t’ju ndíhmojnë të kapërceni vèshtírësitë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments