Thursday, June 1, 2023
HomeGenelKy hòròskòpí na tèrboi! Ja çfarë páráshíkojnë yjet për këto 11 ditë

Ky hòròskòpí na tèrboi! Ja çfarë páráshíkojnë yjet për këto 11 ditë

Për ata që kánë një kùríozítet shumë të madh se si do të jènë 11 ditët e fùndit të këtij muaji për ju, ky ártikull do t’ju trègojë rèndítjen e 11 ditëve të fùndit të muajit.

Dísa janë shenja që do të mbèshtèten shumë në dashùri, èkònomi dhe po ashtu në kárríerën e tyre, por ka edhe shenja që do t’ju dùhet që të prèsín edhe pák që t’i víjë fáti.

E mira është se do të jènë 11 ditë të mbùshùra plòt me sínqèrítet, òptímízëm, dhe juve si dhùratë nga universi do t’ju víjë shumë energjí që të rèálizoni plánet tuaja.

Tashmë është kòha që në víjim të lèxòni rèndítjen duke nísùr nga shènját më pák të fávòrizùara deri tek ato më shumë.

Për binjaket nuk do të jètë një mbárím muaji ashtu síç e kánë prítur sepse në lídhjè me lèkët do të kètë ende disa vèshtírësi. Rùhùni nga një person i shenjës binjak, sepse ju sjèll tèrs. Nga fíllími i majit bèni pláne se fáti juaj më i madh do jètë në atë muaj.

Juve të bricjapit do t;ju líndè këto ditë një sítùatë që mùnd t’ju bllòkòjë në planet tuaja dhe do t’ju bèjè të prísni edhe 2 muaj për realizímín e tyre. Bashkëpùnoni me disa persona dèm dhe mírësía do të hyjë në fámíljen tuaj dhe do t’ju rríten të ardhura, por për fát të kèq edhe pak dùrím ju dùhèt.

Nëse vírgjèrèshèt po plánífíkonin një udhëtim apo një nísje aventure jashtë vèndít, kjo periudhë nuk do t’ju fávòrizòjë në asnjë mënýrë ndáj dhe në vèrë është mirë t’i mèrrni kèto rrèzíqe. Ndërkohë, deri në fùndín e këtij muaji bèni sa më shumë kùjdès me shpènzímet dhe hárxhímet për ta mbyllur me pozítívitet.

Në kárríerë shenja e peshqve do të fávòrizòhet shumë por frytet e punës dhe të ardhurat e rrítura do t’i shòhë vetëm pas 21 Majit. Mòs jèpni asnjë hùa deri në datën 30 korrik. Për ju víjnë fjalë shumë të mira sepse këto dítë do ju ndòdhín shumë bashkëpunime të mira dhe miqtë do t’ju mbájnë shumë pránë dhe do t’ju frýmèzojnë me pozitivitet.

Shumë lájme të mira për gaforen sepse për 11 ditët që i kánë mbètur këtij muaji, ose do të gjèjnë një punë të re, ose do të kálojnë në një punë më shumë të vlèrësùar dhe me shumë lèk. E ardhmja do t’i gjèjë më të gjállè dhe më të mòtívuar për të realizuar èndrrát e tyre dhe do të udhëtoni shumë. Kùjdès vetëm mòs hárxhòni këto ditë.

Hárròjeni ju të peshores se çfarë ju ka ndòdhur me pare sepse për ju ky muaj do të mbýllet me një fítim fínáncíar dhe një lajm të mirë shèndètësòr. Në te ardhmen kèni favorizímin e Sátùrnit që ju sjèll shumë pròspèritèt.

Në dítët e fùndit të majit ju dèma do fítoni qètèsi, ndërsa Qershori është muaji më i mbárè èkonomík për ju. Hárròje se ke vùájtur me lèkèt sepse këto kohë do të fítòni párá. Mùnd të ndèrròni shtëpi pas muajve të verës.

Akrepat e jápin fùnd muajit me një stábílitet, ndërsa muaji më i fùqíshëm fínánciar për ta është maji dhe qershori. Do të lídhèni shumë me një person që do t’ju ngjállè ndjènja dhe èròtízèm. Qèndròni më pránë fámíljarëve sepse i ka márrë málli për ju.

Çfarë do që të ëndërròjnë dhe të bèjnë do t’u kthèhet në realitet juve të ujorit sepse nga ky muaj dhe deri në fùnd të májit sùksèsit do të “ngjítès” pas jush. Edhe nèse rríteni shumë në fínánca, ndíhmòni ata që jánë në nèvòjë sepse ju kthèhèt në bèkím.

Këto 11 ditë që mbèten janë të dashít, sepse juve ju ka ardhur díta që të kèni më shumë fát në kráhásim me të gjíthë shenjat e tjera. Ëndrrat ju realizohen, plánet ju márrín shumë sùksès. Me ardhjèn e Hènès në shenjën tuaj, do t’i jèpèt príòritèt lèkève.

Një periudhë me ndjènja, dashùri, shumë sùksese dhe mjáft të ardhura për luanët që ùlen në frònin e shenjës së dytë me një fát tèjet të mbárë për këtë periudhë. Do ju mbýllen hállet dhe pròblèmet. Mùnd të fítòni shumë dhe nga vèra mùnd edhe të mártòheni ose të mbáni në duart tuaj një bèbè.

Në vènd të párë dhe me të gjíthë të mirat e kësaj bote, janë shígjetarët që kèni mbështetjen më të fùqíshme të universit për të márrë të gjíthë fátin për 3 muajt që víjnë. Shánsè të mëdha në fùshën èkònòmike dhe një periudhë plòt stábílitet. Lárgòhen të zèzat nga jeta juaj dhe nuk do të kthèhèni më në rrèmùjë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments