SHIFRA MARRAMENDESE Luizí SHKUND Shqiperine, Ja shifra e FRIKSHME qe Kapi

Duket se fituesi i BBV2, Luiz Ejlli nuk ka pritur gjatë dhe pas mbárimit të kòntrátës me TCH

ai ka firmòsur me një kompani pije energjíke (Golden Eagle) si imazh i sáj.

Kanë qenë disa imazhe që kanë qarkùlluar në internet ku shfaqet Luizí krah menaxherit të tij.

Kujtojmë se Luiz Ejlli mbètet një ndër personazhèt më të përfolur të momentit ku dhe shumë kompani i janë ofrùar.SHIFRA MARRAMENDESE Luizi nuk pret gjatë! Pas mbarimit të kontratës me ‘TCH’, firmos KONTRATEN me GJIGANDIN Shqiptar...SHIFRA MARRAMENDESE Luizi nuk pret gjatë! Pas mbarimit të kontratës me ‘TCH’, firmos KONTRATEN me GJIGANDIN Shqiptar...SHIFRA MARRAMENDESE Luizi nuk pret gjatë! Pas mbarimit të kontratës me ‘TCH’, firmos KONTRATEN me GJIGANDIN Shqiptar...

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...