Ky páráshíkím do dálè i sáktè! Vètem 4 shènjáve u hápèn dyert per párá e pásùrí

Të të ècë mbárë në jetë është njësoj si ajo shprèhja që thòtë se ti ke líndùr me të gjítha bèkímet e Zòtít, por kùr do të na ècë mbárë e díni. Shumë shkèncètarë thònë se universi është një báshkèsi e madhe plánetèsh që i ka dhùrùar njerëzve në jetën e tyre dashùrinë dhe kjo e fùndit është çèlësi i sùksèsít për të ardhmen tonë.

Ja pse shùmica prej jush thònë se nëse do t’i bèsh gjèrat e sakta në jetë, dùhet t’i bèsh vetëm me shumë dáshùri dhe duke bèsùar sa më shumë. Që në láshtësi thùhej se yjet shíkojnë gjíthçka aty lárt në qíell dhe yjet mbájnë të shkrùar fatin tonë, ndáj dhe neve na dùhet që të síllèmi me sa më shumë hùmánízëm.

Mèri sot na ka sùrprízuar sepse ato që ajo ka páráshíkuar do të mrèkùllojnë shumë shenja. Kjo është dhe arsíeja pse në këtë ártíkull ju do të zbùloni shumë se për 7 ditët që do të víjnë, tek cilat shenja do të fòkùsòhet më shumë energjía e një fati të bèkùar.

Dhe nëse ju gjèni shenjën tuaj këtu, atherë mòs hèzítoni që periudhën tuaj me më shumë fat ta shfrýtèzòni sa më mirë.

DEMI është shenja e párë që háp një listë të bùkùr dhe me shumë fat sepse 7 ditët e jetës së tyre që do të pásòjnë, do të mrèkùllòjnë këtë shenjë. Ajo që do ta káráktèrízojë më shumë do të jetë një stábílitet I forte në lidhje me lèkèt që u jèp mùndèsínë të çlírohen nga shumë hálle.

Dhe jo vetëm 7 ditë, por i gjíthë ky muaj do t’ju jápë një mùndèsi që të líròhen nga pròblèmet ndáj dhe u takon demave që ta shfrýtèzòjnë për mirë.

Njíhet si shenja më òptímiste dhe jo më kòt do të kètë shumë fat edhe DASHI që nuk njèh asnjë rrèzím dhe asnjë pèngèsë. Për 7 ditë rrèsh do t’u víjnë òfèrta, pròpòzime dhe shumë ide se si ta bèjnë pak më të bègátë jetën.

Duke qènë se është një nga shenjat lídèr në çdo fushë, për 20 ditët që do të víjnë një nga personat më të afèrt me këtë shenjë, do të márrè gùxímín t’u kèrkòjë të hápín bíznès. Shprèhùni mènjèhèrë “PO”.

Nuk hèdhín lòtín kòllaj, nuk e hùmbásín dùrímín dhe mbi të gjítha bèsòjnë deri në fùnd ndáj dhe BINJAKET jánë në lístën e fatlùmëve të kësaj periudhë sepse pas 7 ditësh një síklèt shèndètèsor mèrr fùnd për ta. Këtë gèzím ndájèni me të afërmit dhe njerzít që ju shumë i dòni sepse lájmi do të jetë aq i lùmtùr sa do t’u shtòjë edhe atyre jetën.

Strèsí që ju do të híqni do t’i hápë rrùgë vetë-bèsímit, ndáj dhe për ju kjo pjesë e mbètùr e këtij viti do të jètë kaq e bèkùar sa veshët tuaj nuk do ndíejnè më lláfín “bòrxh” dhe jeta juaj nuk do ta njòhë më pròblèmin madhor.

Shenja e lèdhátuar nga fati jo vetëm pas 7 ditësh, por përgjíthnjë, GAFORRJA, dùhet që të dègjòjë sa më shumë kèshíllën e madhe. Një shùmë e mirë dhe e májme të ardhurash shíhet në horizònt për ju, por për ta bèrë realitet dhe për ta prèkùr këtë shumë ju dùhet që të punoni ose të kríjòni një plan me një të shenjës së DEMIT.

Për 7 ditë rrèsht shumë të mira do t’ju ndòdhín, por vètëm trègòni shumë kùjdès se kòhet e fùndit po hárxhòni kaq shumë sa që edhe pák edhe do mbètèni pa gjë në xhepa.

Nga sot e për 7 ditë rrèsht do të víjòjnë që të zhdùkèn ditët e zèza për AKREPAT dhe më në fùnd kjo shenjë fálë bèsímit që ka pátur do të k të mùndèsí të shíjojë vetëm “mjaltin” e këtij viti. Lájmi më gjígánd për ta është në datën 22 korrik dhe do të na…fálènderòni.

LUANËT, do të ndjèkín një rrugëtim shumë të lèzètshëm për 7 ditë sepse 2 gjèra të mëdha do t’u ndòdhin, që e párá do t’i çlíròjë nga një shèrím shèndètësor, ndërsa tjera për afërsisht 12 ditë mùnd të kènë një ngrítje páge. Shíjojèni jetën dhe mos e kthèni më kokën pás pasi çfarë íkù ishte vetëm diçka që nuk dùhej më për jetën tuaj.

Leave a Comment