Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelLájm i madh párálájmeron keto 2 shenja per FAT/ Ja si do...

Lájm i madh párálájmeron keto 2 shenja per FAT/ Ja si do tju víjne lèket per disa dite

Nje prej ast.rologeve me te mire ne vendin tone ka bërë páráshíkimin javor dhe mujor të hòròskòpit për muajin dùke páráshíkuar një muaj tepër pozítiv, me një javë që nis plòt energjí për të gjítha shenjat. Më të favorizuarat dùket se janë Gaforrja dhe Bricjapi.

“Shenja më me fat e gushtit është gaforrja por anon edhe te Bricjapi shumë. Edhe gaforrja ka shumë shánse pozítive me çështje që lídhen me pùnën dhe kárrierën por kemi edhe hënën e re që është në Bricjap që jep mùndësi ekonomíke. Ndërsa më kùjdès dùhèt të kenë Ujorët dhe Binjakët sidomòs tek blerjet dhe pasuritë e paluajtshme” tha ai.

Dashi, Keni ndíkime pozítive por dùhèt të trègòheni edhe të vëmendshëm për çështje kòntrátash ose në rast lèvízje nga vendi i pùnës. Muaji për ju do të jetë mjaft pozítiv në përgjíthësi.

- Advertisement -

Edhe vijimi i muajit nis mirë për ju, nëse keni ndërmend për të bërë një udhëtim është momenti më i mirë. Përsa i përket anës shpirtërore një lídhje me Bricjap, Akrep është diçka shumë pozítive. Sa i përket stabilizímit ekonomík është momenti i dùhur tani.

Demi, Këtë muaj dùhèt të trègòni kùjdès me shpenzímet. Datat më pozítive që mùnd të keni ndòdhen në 15 ditëshin e dytë të muajit. Nëse keni pasur një pròblèm dokumentash do të rregùllohèt tani.

Në lídhje me çështjet shpirtërore, dita e mërkurë dhe e premte janë më të mirat për ju. Keni mùndësi për t’i stabilizuar, çështjet e pùnës dhe kárrierës si dhe një báshkím familjar mùnd të ndòdhi shumë shpèjt. Fokusi më i madh këtë muaj do të jetë tek dashùritë e reja.

- Advertisement -

Binjakët, Duhèt të trègòni kùjdès me datën 19, 20 dhe 23 ku díelli tákon mërkùrin që do të thotë, dùhèt të jeni të kùjdèsshëm në firmòsje dokumentash, nëse nuk jeni të sígùrtë prisni pak, mòs u nx.itoni.

Kjo javë do t’ju mèsojë shumë gjëra në fùshën e biznesit, kárrierës dhe dashùrisë. Lidhjet me Ujorë, me Dash dhe me Peshore dùket se do t’i stabilizoni márrëdhëniet me këto shenja.

Gaforrja, 15 ditëshi i dyte është shumë i favorizuar në anën ekonomíke për Gaforret. Një çështje e lënë pas dorë në lídhje me një pasuri të paluajtshme dùket se rregùllohèt tani. Nga data 19 deri në 20 gusht është momenti më perfekt për çështje të pùnës dhe kárrierës. Një njohje me Bricjap shkòn deri në martesë.

Luani, Keni menduar të ndrýshoni pùnë? Tani është koha ideale për ju. Përsa i përket ekonomisë, as ka as mbárohèt këtë muaj për ju. Në fùshën sentimentale një pròblèm që keni pasur me Ujorë dhe me Binjakë, dùket se e zgjídhni këtë javë. Koha më e përshtatshme nëse do të mèrrni vendime të rèndësishme familjare.

Vir.gjëresha,  per ju pas daes 19 është shumë i favorizuar në fùshën familjare dhe ekonomíke. Në anën shpirtërore të palídhùrit kanë një ndíkim shumë të mirë, lídhjet me Dem, Bricjap dhe Ujor është shumë pozítive dhe madje vendimtare në stabilizímin familjar. Në çështjet që kanë të bëjnë me anën financiare ‘as ka as mbárohèt’ këtë muaj për ju.

Peshorja, Jeni në rrugë të mbárë, mùndësitë janë të mira, nëse doni të bèni një blerje, momenti është tani, sidomòs pas datës 20 gusht. Në aspektin sentimental keni pasur një pròblèm, një lídhje me Dem dhe Gaforre, por keni tani mùndësínë që të zgjídhni gjërat.

Akrepi, Përfitime të mëdhá për ju që mèrrèni me biznes. Data 19, 20 dhe 24,25, 26 ditë të mira sepse përfitoni nga mallrat që mèrrni dhe fur.nizoni dyqánin tuaj. Ju që pùnoni në administratë do t’i árríni qèllimet tuaja dhe është një moment mjaft perfekt në anën ekonomíke.

Shigjetari, 20 ditëshi i parë dhe i tretë përfitime të mëdhá në fùshën ekonomíke. Nëse doni të kríjoni një lídhje serioze është muaji ideal. Lidhjet që kanë të bëjnë me Luan, Dem dhe Peshk janë tre shenja perfekte që mùnd të stabilizoni lídhjen tuaj.

Bricjapi, Ky është muaji juaj. Me çështjet që kanë të bëjnë me blerjet, shítjet dùhèt të bèni pak kùjdès në javën e parë të këtij muaji dhe në javën e dytë nga 15 deri në 22. Ana shpirtërore, lídhjet me Dash Binjakë, Peshk do të ishte idealja në ortákëri. K.ujdes mbáni edhe sèkrète kur bisedoni me njerëzít.

Ujori, Kjo është periudhë ndrýshimesh për ju, sidomòs në fùshën e biznesit. Fokusi më i madh këtë muaj dùhèt të jetë tek dashùria apo tek një fèmíjë në familje. Çështjet që kanë të bëjnë me anën shpirtërore, do të keni pak kùjdès me Akrep dhe Luanë.

Peshqít, Viti më pozítiv për peshqít. Keni një mùndësi tani në fùshën e pùnës. Do të keni ngritje në detyrë por kùjdès sepse keni edhe një pùnë të dytë. Është një mùndësi e mirë për të gjetur mënyrën e komuníkimit. Lidhjet me Bricjap, Gaforre, është koha për të márrë vendime të mëdhá.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments