Saturday, December 2, 2023
HomeGenelLajme te mira! Meteorologia trègòn cdo te ndòdh me motin ne 15...

Lajme te mira! Meteorologia trègòn cdo te ndòdh me motin ne 15 diteshin e pare te gushtit

10 diteshi i pare i muajit gusht prítet qe te jete me temperatura te ùlta ne krahasim me temperaturat e muajit korrík. Ky eshte nje nga lájmet me te mira per te gjíthe pushuesit te cilen kishin planifíkuar te krýenin lejet e tyre ne muajin Gusht.

 

Madje nje lájm i mire eshte se gjate dite do te kete temperatura te ùlta dhe te durueshme per te shijuar sa me shume pùshimet, ndersa mbremjet do te jene te fresketa dhe te kendshme gjate gjíthe muajit Gusht.

- Advertisement -

Ne disa zona madje mùnd te rastisen edhe rreshje te shiut por jo ne dendesi te madhe, dùke i dhene nje atmòsfere me te fresket ketij muaji te dyte te stines se veres.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments