Friday, September 29, 2023
HomeGenelLájmet nga jáshte do tju dálin te vèrteta! Ja cilat shènja do...

Lájmet nga jáshte do tju dálin te vèrteta! Ja cilat shènja do gjèjne një punë tani shpèjt

Tashmë mùnd ta thèmi me plòt gojën se ky qershor eshte ne ditet e fùndit, i cili sòlli një mot të ëmbël dhe me shumë díèll dhe në të njëjtën kohë, shumë ngròhtësi në jetët tona. Ai do t’i lèrë rrádhën nje muaji tjeter veror.

Ai muaj do te sjèlle pushimet dhe lájmi i mirë është se yjet thònë se edhe ky muaj qe do te víje do të jetë një muaj i qètë dhe pa shumë sùrpríza të pa-kèndshme. Shumë ditë do të jenë të mrèkùllùeshme në muajin ë do të víjë, por e hárròni kurrë se një nga ditët më të mira si për shèndètin dhe párátë mèndohet që të jètë dita e 10-të.

Për shumë njerëz që po shtrèngòhen dhe po vùájnë fínánciarisht, thùhet se në atë ditë do të kètë shumë çlírime të mëdha. Por, të gjíthë ju kërkoni të dini si do të ecè muaji për ju, do të kètë të mira, apo do të jètë muaj i stábílitetit?

- Advertisement -

Për të mòs hùmbùr më shumë kohë, ju tani kèni rástin më të mirë për t’u njòhùr me fátin tuaj dhe më së shumti me fátlùmët e muajit. “Shumë prèj jush do të çlírohen nga hállet që i mbájnë pèng shèndètin dhe mbi të gjítha për disa shènja vjèn një bèkím dhe pròspèritet i madh për fèmijët dhe fámiljet e tyre”.

Për të mèsuar fátin, e párá t’ia fíllòjmë me gafòrèt që kèshillën më të madhe e kánë që këtë muaj të fòkùsohen sa më shumë tek shpènzímet e lèkève. Në lídhjè me çèshtjet fámiljáre dhe shèndètësore, gjíthçka do të shkòjë me qètèsi, si e dëshíròjnë.

Data që dùhèt të trègòni shumë kùjdès ju luanë është 5 e muajt tjeter, sepse në punë mùnd t’ju kríjòhet një “kùrth”. Gjíthçka ndòdh për mrèkulli pas datës 10. Sepse pas kësaj date veshët tuaj do të dègjòjnë sùrprízën më të madhe që e lídh me një udhëtim dhe një avènturë jashtë vendit.

- Advertisement -

Një nga shènjat që njíhet për një fát të mrèkùllùeshëm është dashi që në këtë muaj nuk dùhet ta strèsòjë kokën për asgjë, sepse nuk e pèngòn dhe nuk i kríjon pròblème asnjë sítùátë. Dashet jane ajo shènje qe do tu shtòhen shume te mira ne punen e tyre.

Do të jètë síkùr keni kápur bíngòn” dáta e 12-të për ju të peshores dhe kështu nuk do ta vrísní më mèndjen për shpènzímet e tepërta. Shíjòjeni këtë muaj të ëmbël. Dhe per me tèper fáti do tju hèdhe ne nje vend te mrèkullùeshem kete vere dhe nuk do te hárxhòni asnje lèk me shume se çfare e kishit plánifíkuar.

Nëse je i líndur si brícjáp të príjnë të gjítha të mirát këtë muaj dhe ju ndíheni se po “nòtòni” në ujrát më të qeta drèjt së një ardhme që të tjerët do t’ua kíshin shumë zílí. Një sùksès i madh ju línd nga data 21.

Ajo që rrègùllohet më shumë në kete muaj qe do te víje për shenjën e vírgjèreshës është pjèsa që i lídh me párátë, por në të njëjtën kohë trègòni shumë kùjdès pás datës 9 sepse s’do mèrrni një lajm të mirë.

Tashmë shígjètarët do të hýjnë në zonën e rèhátisë sepse ky muaj do t’i ùlë në “kárrígen” si një shèf dhe do t’ua lèhtèsojë sa më shumë punën, ose do t’i jápë një punë ku fítòhet edhe pa strès.

Po pyesni veten se kur do ju príjè e mbára ju akrèpá? Data 18 korrik është dita që nga Unívèrsi bíe një rrèze e fòrtè fáti mbi ty dhe kjo do t’ju frýmèzojë të mèrrni më shumë gùxím dhe të kríjoni më shumë pláne fítím-prùrèse për të ardhmen.

Aròma e ëmbël e vjeshtës dhe hýrjá e tetorit do t’i lárgòjë strèset dhe të gjítha të “zèzát” për ju ujorë që kèni trègùar më shumë dùrím dhe shpèrblími yt më i madh këtë muaj do të jètë rèálizími i 2 dëshirave.

Një kèshíllë e madhe vjèn për bricjapët dhe peshqít, të páktën deri në 2 javët e párá të kòntròlloni sa më shumë sjèlljen dhe të èvítoni sa më shumë dèbátet se do të jètë një periudhë e ngárkùar. Më mirë do bèhèt pas datës 17.

Është një nga shènjat që do të shíjòjë “mjáltin” në gjíthë muajin e korríkut dhe ata janë dèmát të cilët kanë pùnùar aq shumë sa tani është kòha të shíjòjnë të ardhùrát dhe shtímín ekònòmik që mèrítojnë. Kjo eshte nje shènje qe me shume dèshíre ju thèmi se do te mbùlohet nga jeshilja, ose sic i thòne ndrýshe nga páráte.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments